• Minimum 30,00 RON kell vásárólnia!
Kosár megtekintése “Spielen wir! (6-7 éveseknek)” a kosárba helyezve

 • 12,00 lei
   új 2 munkanap 

  Hogyan forgathatják a gyerekek a leghasznosabban A HANGOK kötetet?Az előző oldalon leírt tevékenységek segítenek gyermeke tudásának, kézügyességének és önbizalmának fejlesztésében. A kisgyerekek akkor tanulnak a legjobban, amikor mindegyik érzéküket használják. Szükségük van az érintésre, a felfedezésre, a kísérletezésre. A legfontosabb, hogy a kísérletezés örömteli legyen!

  Honnan jön a hang? Gondoskodjunk róla, hogy elegendő régi magazin és újság legyen kéznél. Néhány képet a szülõ is kivághat, hogy így biztosítsa a hangkeltő képek változatosságát. Ha valamelyik gyerek egymás után többször is elsőként ismeri fel a hangot, változtassuk meg úgy a játék menetét, hogy minden játékosra sor kerüljön. Dicsérjük meg minden gyerek próbálkozását, és ne nevessünk rajtuk (vagy hagyjuk a többi gyereket kinevetni őket), ha nem találják el a helyes választ, mivel ez gátolja a megérzésen alapuló találgatást és a tanulást. A játék lehetséges variációja, hogy több képet felfelé fordítva rakunk sorban egymás mellé.


 • Akció!
  8,00 lei 6,50 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  9,00 lei 6,50 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  9,00 lei 6,50 lei
   új 2 munkanap 
 • 13,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Az útiszótár tartalmazza az utazás során előforduló beszédhelyzetekhez szükséges átfogó szókincset, kétirányú szószedetet és nyelvtani összegfoglalót, hasznos kulturális és háttér-információkat az idegen nyelvű országról, fényképeket, amelyen szereplő tárgyakra való rámutatással leegyszerűsíthető a kommunikáció.


 • Akció!
  9,00 lei 6,50 lei
   új 2 munkanap 

  A maga nemében egyedülálló munkafüzetet tart kezében az olvasó. Egyik különlegessége, hogy a szavak kiejtése zárójelben megtalálható minden szó után. Ez annyira megkönnyíti a tanulást, hogy tanár helyett akár a szülő vagy egy nagyobb testvér is segíthet a gyermeknek. Másik sajátossága a munkafüzetnek a mellékletként csatolt memóriakártyák, amelyeket a gyermek ki is vághat magának, így a tanulás játékkal kezdődik- és aztán játékkal is folytatódhat, hiszen a memóriajátékot minden gyermek ismeri és szereti. Bizonyítottan sokkal hamarabb és sokkal mélyebben rögzülnek azok a szavak, amelyeket vizuálisan, azaz képekhez kötve látnak-hallanak az idegen nyelvet tanuló kicsik és nagyok. Javaslat: a gyerekek gyárthatnak további memóriakártyákat, így a füzet teljes szókincsét elsajátíthatják viszonylag rövid idő alatt, miközben nem is tanulnak, hanem játszanak.


 • Akció!
  15,00 lei 13,00 lei
   új 2 munkanap