1–52 / 74 találat

 • Akció!
  55,00 lei 49,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  80,00 lei 72,00 lei
   új 2 munkanap 

  Mit jelenthetnek mindennapi életünkben a próféciák? Mire tanítanak Jézus példabeszédei és cselekedetei? Milyen tanulságokkal szolgálnak a bibliai történetek és csodák? Miképp adhat erőt a hit a kiszolgáltatottsággal és a hatalommal szemben? Milyen közös erkölcsi elvárások jelennek meg a nagy világvallásokban? Hogyan teheti szebbé életünket a Bibliában megjelenő szerelmi költészet?

  A Biblia nagykönyve rengeteg idézettel és illusztrációval segíti az Ó- és az Újszövetség szövegének és eredetének megértését. Sokoldalúan mutatja be, hogyan hatottak az egyistenhívő vallások egymásra és az európai civilizációra. A könyv felépítése, stílusa és nyelvezete magával ragadóan vezet a hit birodalmába és a kereszténység gyökereihez.


 • Akció!
  85,00 lei 76,50 lei
   új 2 munkanap 

  Létezik-e a görögök által megálmodott ideális szépség? Miért és hogyan próbálja az ember megformálni, láthatóvá tenni isteneit? Miképpen hatnak a színek, a formák, a tónusok az emberi lélekre? Milyen szerepet játszott a fotográfi a felfedezése a táj és az emberábrázolásban? Teremtett-e új irányzatot Duchamp piszoárja? Mi adja egy műalkotás művészi értékét?

  A képzőművészet nagykönyve több mint 200 remekművön keresztül mutatja be a művészekben rejlő varázslatos kifejezőerőt. Rengeteg képpel, grafikával, időrendben foglalja össze az egyes stíluskorszakokat, és ad átfogó képet a meghatározó művészeti törekvésekről, irányzatokról, valamint a különböző kifejezésmódokról. Az írott történelem előtti időszak termékenységszobraitól napjaink videóinstallációjáig az önkifejezés szinte végtelen eszköztárát mutatja be. Mindemellett újszerű szemszögből világítja meg a képzőművészet

  történetében megjelenő párhuzamokat és ellentéteket.

  A kötet remek összefoglalás és izgalmas kaland mindazoknak, akik szeretnék behatóbban megismerni a közismert és az újonnan felfedezett mesterek képzőművészeti alkotásait és élettörténetét.


 • Akció!
  29,00 lei 25,00 lei
   új 2 munkanap 
 • 35,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 24,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  82,00 lei 73,80 lei
   új 2 munkanap 

  Hány énünk van valójában? Mire jó a pszichoanalízis? Génjeink vagy inkább a környezetünk határozza meg tulajdonságainkat? Honnan származnak az etnikai előítéletek? Mivel magyarázható a hatalomnak behódoló magatartás? Miért hibáztatjuk az áldozatot? Valóban csak a jó emberek lehetnek depressziósak?
  A pszichológia nagykönyve tömören és közérthetően rendszerezi a tudomány neves képviselőinek korszakalkotó gondolatait, pályafutását és magánéletét. Izgalmas olvasmány mindazoknak, akik szeretnének többet tudni az emberi psziché titkait feltáró kísérletekről, a társas lét kihívásairól és a lelki betegségek gyógyításának történetéről.


 • Akció!
  103,00 lei 38,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  25,00 lei 9,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  78,00 lei 70,20 lei
   új 2 munkanap 

  Készülj fel egy különleges kalandra!
  Fedezd fel a környező világ hihetetlen sokféleségét: a Föld leglátványosabb kőzeteit és ásványait, lenyűgöző mikroszkopikus organizmusait, növényeit és állatait. Ismerkedj meg az élő és élettelen természet több mint száz szereplőjével, a könnycsepp formájú opáltól a kacsára emlékeztető orchideán és a boszorkánykörbe rendeződő légyölő galócákon át a búvárpipaszerű ormányt viselő tapírig!
  Részletgazdag fotók és élethű illusztrációk, izgalmas leírások és meglepő tények teszik feledhetetlenné ezt a színes válogatást.
  7 éven felülieknek ajánljuk.


 • Akció!
  62,00 lei 55,80 lei
   új 2 munkanap 

  Az ember először fegyvereket és szerszámokat készített, és ebből alakult ki a tudomány, amely továbbfejlődve technológiává vált. Az olyan találmányok és felfedezések, mint a kerék a repülő, a nyomda vagy a védőoltások, a DNS vagy az elektromágnesesség nagy segítségére volt az emberiségnek a mindennapi életében. Mindezek olyan nagyszerű eredményekhez vezettek el, mint a hangsebesség elérése vagy műholdak űrbe küldése. Ebben a gazdagon illusztrált könyvben könnyen megérhető magyarázatokkal, szerteágazó áttekintéssel találkozhattok a technológia fejlődéséről, valamint az emberiség kivételes találmányairól és felfedezéseiről.


 • 45,00 lei
   új 2 munkanap 

  Európa és a világ országai, kis és nagy államok, politikai és gazdasági struktúra, városok, tájak, régiók, emberek és népek a könyv mindezen témákat rövid kérdések és világos válaszok formájában érteti meg a gyerekekkel és a fiatalokkal.


 • 22,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  75,00 lei 45,00 lei
   új 2 munkanap 

  Az egészség a legfőbb kincs.
  Ami meggyógyít, és ami nem – egy könyv, melyből valóban kiderül, hogyan vigyázhat a saját és családja egészségére.
  Ez a kötet leleplezi az egészséges életmód témájában elterjedt féligazságokat. Ismerje meg, mit bizonyítanak a kutatások a táplálékkiegészítők, gyógyszerek, élelmiszerek, természetes gyógymódok és testedzések hatásáról, veszélyeiről, előnyeiről és hátrányairól, s ezzel pénztárcáját is megkímélheti a felesleges kiadásoktól.

  Többek között választ kaphat a dohányzással, a megfázással, a prosztatarákkal, a kopaszodással vagy akár a zúzódással kapcsolatos kérdéseire is.

  Legyen családja minden tagja sokáig egészséges!


 • Akció!
  12,00 lei 9,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  80,00 lei 72,00 lei
   új 2 munkanap 

  Miért fontos megőriznünk a biológiai sokszínűséget?
  Hova vezethet a fajok tömeges kipusztulása?
  Miért élünk úgy a Földön, mintha lenne egy másik élhető bolygó, ahová szükség esetén bármikor tovább állhatnánk?
  Történelmünk során a tudósok többféle módon rendszerezték az élő-világot, vizsgálták a növények, állatok és környezetük ok-okozati kapcsolatait, hogy megértsék azok természetét és működését. Az eredmény döbbenetes: “A Föld fellélegezne, ha nem élne rajta ember.”
  A Föld élettelen és élő rendszere a természetéből adódóan mindig megteremti a maga egyensúlyát. Nem a bolygónk van veszélyben, hanem mi magunk: az emberi lét. Habár a környezet- és természetvédők sokat tesznek a Föld természeti kincseinek és épségének megőrzéséért, ez még mindig túl kevés. A természetre nem, mint kizsákmányolható dologra, hanem mint létfeltételünkre kell tekintenünk.
  Az ökológia nagykönyve meggyőző, jól áttekinthető ábrákkal, időrendi táblákkal és csodálatos képekkel illusztrálva bizonyítja, miért kell mielőbb gyakorlatias válaszokat adnunk földi életünk megóvására, és mit tehetünk személyesen mindezért.


 • Akció!
  82,00 lei 73,80 lei
   új 2 munkanap 

  Az emberiséget ősidők óta foglalkoztatja az űr rejtélye. Ha felnézünk az égre, ugyanazok a kérdések fogalmazódnak meg bennünk nemzedékek óta: Hogyan keletkeztek a csillagok? Hogyan jött létre a Nap? És a Hold? Hol a mi helyünk az univerzumban? Ebben a kötetben lenyűgöző utazásra hívunk: ismerd meg velünk az űrt, a felépítését, az alkotóelemeit, keletkezésének és kutatásának történetét. Sőt, még azt is megtudhatod, milyen az élet az űrben. Merülj el ebben a csodákkal teli világban!


 • Akció!
  105,00 lei 94,50 lei
   új 2 munkanap 

  Tudja-e a kedves olvasó, melyik kastélyunkban “járkál” egy szófa éjjelenként? Vagy hogy hol laknak a helyi legendárium szerint kísértetek? És mely várainknál kereshetünk kincsesládákat? Hol van a mélyben titkos alagútrendszer?

  Ki volt az a magyar grófnak, akinek inasa “másodállásban” betyárként fosztogatott a környéken? Hol áll ma is a kastély, ahol egy különös gyilkosság történt? És hány várunkat rombolták le például féltékenységből? Miért festették őket éppen fehérre? Egyébként pedig: melyikből hajigáltak le boszorkányokat?

  Ki volt az a főúr, aki idehaza elterjesztette a sósborszesz használatát? És hol lakott az első magyar tenisz-világbajnoknő? Melyik kastélyunkban forgatták a legtöbb filmet? És melyiket vette meg a némafilmkorszak egyik leghíresebb dívája? Hová járt szívesen Liszt Ferenc pihenni? Hát Madách Imre? Kölcsey Ferenc?

  Hol, melyik hazai kastélyunkban őrzik Ferenc József lúdtollát, Beethoven szerelmes leveleit? És hol láthatunk márványistállót? Vagy például panoptikumot?

  Ha érdekli Magyarország közel 2000 kastélya és száznál több vára közül a legérdekesebbeknek a története, ha szívesen szemezgetne bajvívások, szerelmi csaták, kétes adás-vételek vagy eladósodások érdekes leírásából, vagy netán menyegzői menüsorok és kísértethistóriák érdeklik, esetleg pompás kastélykertekben barangolna, akkor minden bizonnyal kedvelni fogja Kocsis Noémi kötetét. A könyv alcíme szerint titkok, tárgyak és történetek által mutatjuk be benne Magyarország 333 legszebb, legfurább vagy legérdekesebb történelmi épületét – azzal a nem titkolt céllal, hogy az olvasó is az ódon falak közé képzelhesse magát. Bízunk benne, hogy a kötet élmények és kalandok során át hozza közelebb az olvasóhoz a megértenivaló múltat és a felfedezhető jelent.


 • Akció!
  58,00 lei 52,20 lei
   új 2 munkanap 

  Ha mindened a biológia, vagy egyszerűen csak jó jegyekre hajtasz, a Biológia érthetően összefoglalja számodra a lényeget. Könyvünk segítségedre lesz az iskolai tananyag több szempontú megközelítésében és megértésében, valamint a dolgozatokra való felkészülés során. A témakörök tematikus áttekintése, a tudományos fogalmak és jelenségek ismertetése és a biológiai folyamatok szemléletes bemutatása megbízható támogatást nyújt az önálló tanuláshoz.

  A kötet külön fejezetet szentel a biológia minden részterületének.

  A Fontos tudnivalók hasznos vázlatként szolgálnak az egyes témakörökhöz.

  A tudományos fogalmak megértését látványos képanyag segíti.

  A biológiai folyamatokat jól követhető ábrák szemléltetik.

  Középiskolásoknak ajánljuk. (12+)


 • 60,00 lei
   új 2 munkanap 

  A könyvek könyve egyedüálló kötetben: A Biblia történeteit, könyveit, történeti és kulturális háttérmagyarázatokkal, leírásokkal és illusztrációkkal gazdagon veheti most kezébe az olvasó. Az egyetemes kultúrtörténet egyik legnagyobb hatású könyvét közelebb hozzák ezek az érdekes, színes, de tartalmas és könnyen befogadható jegyzetek és ábrák.


 • Akció!
  78,00 lei 70,20 lei
   új 2 munkanap 

  Különleges könyvet tartasz a kezedben.
  Válogass a kedvenc vadállataidról szóló hihetetlen tények és izgalmas ismertetők közül, és csodálkozz rá olyan lényekre, amelyekről még sosem hallottál!
  A hatalmas sziláscetektől a sörényes oroszlánon és a tüskebokorra emlékeztető tarajos sülön át az egészen parányi rovarokig számos állatfajjal megismerkedhetsz. Ez a több mint száz élőlényt bemutató gyűjtemény részletgazdag fotók és élethű illusztrációk segítségével tárja fel az élővilág hihetetlen sokszínűségét.


 • Akció!
  32,00 lei 28,80 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  55,00 lei 49,50 lei
   új 2 munkanap 

  Ismerd meg a dinoszauruszok és más őslények lenyűgöző világát ennek a gazdagon illusztrált kötetnek a segítségével. Tudd meg, mekkorák voltak, hol éltek, mit ettek, vagy hogyan védekeztek. A Dinoszauruszok könyve több mint 1000 kép és több száz lenyűgöző információ segítségével mutatja be a történelem előtti idők élővilágát


 • Akció!
  35,00 lei 15,00 lei
   új 2 munkanap 
 • 35,00 lei
   új 2 munkanap 

  Erdélyt járva általában a lélegzetelállító természeti tünemények és a lélekemelő emberi építmények maradnak meg bennünk emlékként. Noha valamiféle összbenyomás minden település után ott marad tudatunk alatt, melyet nagyban befolyásolnak a tereknek nevezett egyedi tágulatok és hangulatok. Elég legyen csak Nagykároly és Nagybánya, avagy Nagyvárad és Nagyszalonta – mint a történelmi Erdély és kis hazánk közt, lebegő Partium jeles helyei -, illetve, a jóval odébb lévő szász szépségek, Nagyszeben, Medgyes, Beszterce és Brassó, valamint a székelyföldi kedvencek, Székelyudvarhely és Sepsiszentgyörgy főterét felidézni. Vagy épp Torockó, tűz által átrajzolt, s tornyokban jóval szegényesebb, ámbár turistáktól ugyanúgy ellepett  gócpontjára gondolni. Induljunk hát időutazásra, és ismerjük meg közelebbről ezen házak tengerétől körülvett, szögletes vagy kerek, szabálytalan vagy szabályos öblöket!


 • Akció!
  29,00 lei 25,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  65,00 lei 58,50 lei
   új 2 munkanap 

  Tudtad, hogy 4 millió új vérsejt keletkezik, mialatt ezt a mondatot elolvasod? Elhiszed, hogy életed során bőröd felső rétege 700-szor teljesen megújul? Nem elképesztő, hogy a csimpánz bőrén ugyanannyi szőr található, mint az emberén? Ismerd meg a legérdekesebb tényeket az emberi test felépítéséről és működéséről!


 • Akció!
  35,00 lei 29,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  48,00 lei 43,20 lei
   új 2 munkanap 

  INDULJ FÖLD KÖRÜLI UTAZÁSRA A VILÁG LEGKIVÁLÓBB FELFEDEZŐIVEL!

  Ezzel az interaktív atlasszal a legmerészebb világjárókat kísérheted el kalandos útjaikra szárazföldön, vízen és levegőben. Marco Polo, Lewis és Clark, Roald Amundsen és más híres felfedezők nyomdokain haladva izgalmas, ismeretlen tájakon kalandozhatsz.

  Tudj meg többet a nagy utazók fordulatos életéről, akik vakmerő utazásaikkal hozzájárultak a modern világ megismeréséhez, és kövesd végig útvonalaikat az interaktív térképeken!

  AZ INGYENESEN LETÖLTHETŐ ALKALMAZÁSSAL 3D-BEN KÖVETHETED A TÉRKÉPEKEN A LEGNAGYOBB FELFEDEZŐK SZÁRAZFÖLDI, VÍZI ÉS LÉGI UTAZÁSAINAK ÚTVONALÁT.

  (A könyvhöz kapcsolódó applikáció még fejlesztés alatt áll, hamarosan elérhető lesz! Köszönjük türelmét.)


 • Akció!
  45,00 lei 29,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  30,00 lei 15,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  55,00 lei 49,50 lei
   új 2 munkanap 

  A görög mitológia tizenkét főhőse mutatkozik be a gyerekeknek ebben a kötetben, hiszen izgalmas kalandjaikat és tanulságos életüket minden korosztálynak érdemes megismernie. Olvashatnak többek között az emberiség jótevőjéről, Prométeuszról, a leleményes Héraklészról és Odüsszeuszról, a bátor Akhilleuszról vagy az argonauták kalandjairól. Aki elég bátor ahhoz, hogy elmerüljön ezekben a mesés történetekben, az egyenesen az ókori Görögországban találhatja magát!


 • 35,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 35,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  60,00 lei 35,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  65,00 lei 42,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  35,00 lei 29,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  68,00 lei 61,20 lei
   új 2 munkanap 

  Ha szenvedélyed a vegyészet, vagy egyszerűen csak jó jegyekre hajtasz, a Kémia érthetően

  összefoglalja számodra a lényeget.

  – A kötet külön fejezetet szentel a kémia minden részterületének.

  – A Fontos tudnivalók hasznos vázlatként szolgálnak az egyes témakörökhöz.

  – A tudományos fogalmak megértését látványos képanyag segíti.

  – A kémiai reakciókat jól követhető ábrák szemléltetik.

  Könyvünk segítségedre lesz az iskolai tananyag több szempontú megközelítésében és

  megértésében, valamint a dolgozatokra való felkészülés során. A témakörök tematikus

  áttekintése, a tudományos fogalmak és jelenségek ismertetése és a kémiai reakciók

  szemléletes bemutatása megbízható támogatást nyújt az önálló tanuláshoz.


 • Akció!
  52,00 lei 45,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  38,00 lei 29,00 lei
   új 2 munkanap 

  Ismered a történeteket, hallottad már valahol, vagy láttad filmen, rajzfilmen. De olyan jó újra elolvasni ezeket az örök életű klasszikusokat!


 • Akció!
  38,00 lei 29,00 lei
   új 2 munkanap 

  Ismered a történeteket, hallottad már valahol, vagy láttad filmen, rajzfilmen. De olyan jó újra elolvasni ezeket az örök életű klasszikusokat!


 • Akció!
  38,00 lei 29,00 lei
   új 2 munkanap 

  Ismered a történeteket, hallottad már valahol, vagy láttad filmen, rajzfilmen. De olyan jó újra elolvasni ezeket az örök életű klasszikusokat!


 • Akció!
  38,00 lei 29,00 lei
   új 2 munkanap 

  Ismered a történeteket, hallottad már valahol, vagy láttad filmen, rajzfilmen. De olyan jó újra elolvasni ezeket az örök életű klasszikusokat!


 • Akció!
  68,00 lei 61,20 lei
   új 2 munkanap 

  Ki ne szeretné a macskákat? Évezredek óta társaink a mindennapokban, megosztjuk velük örömünket és bánatunkat, hű társaink. Ez a könyv segítségünkre lehet abban, hogy jobban megismerjük kedvenceinket, hiszen részletes információkat nyújt a gondozásukról, etetésükről, kiképzésükről és egészségükről, valamint leírást ad a legtöbb elismert fajtáról. Számos fénykép segít, hogy felismerjük az egyes macskafajtákat, és abban is, hogy a fajták jellemzői alapján kiválaszthassuk a saját személyiségünknek és körülményeinknek leginkább megfelelő házi kedvencet.


 • Akció!
  29,00 lei 22,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  30,00 lei 25,00 lei
   új 2 munkanap 

  A könyv tartalmaz minden olyan magyarországi várost, melyet mindenképpen látni kell! A balatonfüredi sétány, a lillafüredi Palotaszálló, vagy a sümegi vár: mind-mind elvarázsolja nem csak a magyar, hanem a külföldi látogatókat is! A könyv remek ajándék a belföldi utazás szerelmeseinek!


 • 35,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Újra útra keltünk, hogy felfedezzük Magyarország rejtőzködő kincseit. Amikor elindultunk, még nem sejtettük, hogy az előző két kötet után még több száz olyan értékkel találkozunk, amely megtöltheti a sorozat harmadik részét. Nosztalgiáztunk régi járműveken, leszálltunk Budapest zöld szigetein, betértünk cukrászdákba, hangulatos patikákba. Megcsodáltuk legendás madárvilágunkat, barátkoztunk a denevérekkel, mély, izgalmas szurdokok mélyén barlangokat kerestünk. A puszták legelésző szürkemarhái, az őket terelő ősi magyar kutyafajták az ember és a táj ősi együttélését segítették megérteni. Utunkat méltóságteljes romok, eldugott, fazsindelyes haranglábak, gótikus szentélyek szegélyezték, tisztelettel és áhítattal szemléltük épített és a természet által létrehozott katedrálisainkat. De nem maradhattak ki az ősi foglalkozások, az ízletes étkek és a kóstolni való italok sem. Magyarország szín-, forma-, íz-, illat-, állat- és növényvilágából válogattuk azt a csokrot, amelyet jó kedvvel, szeretettel ajánlunk kedves Olvasónk figyelmébe.


 • Akció!
  103,00 lei 38,00 lei
   új 2 munkanap 
 • 29,00 lei
   új 2 munkanap 

  A magyar mangalica őseivel – a bakonyival és szalontaival együtt – évszázadokon át a magyarság egyedüli zsír- és fehérjeforrásaként szolgált: a 150 éves török uralom alatt a pusztákon, mocsarakban bujdosó magyarok élete függött az edzett, gyökereken, sáson, erdei makkon megélő sertésektől, ezekre a török vallása miatt nem tartott igényt. A mangalica e hagyományok örököse: nemcsak jó ízű, de koleszterintartalmában, zsírsav összetételében is jobb, mint a ma elterjedt külföldi sertésfajták. E könyv hiánypótló mű, melyben nemcsak a mangalicából eredeti receptek alapján készült ételek, hanem a mangalica tartásához kötődő hivatásokat és népszokásokat is igyekszünk olvasóink elé tárni.


 • Akció!
  60,00 lei 54,00 lei
   új 2 munkanap 

  Megbetegedett a növénye? Hiába próbálta máshova helyezni, egyre csak sárgulnak a levelei? A növényeket érintő betegségek egy része a helytelen tartás és ápolás következménye. Ez a könyv segít abban, hogy megismerhesse a növénytartás alapvető szabályait. A könyv bemutatja a legismertebb növényeket és a rájuk jellemző betegségeket, valamint tanácsaival felismerheti és gyógyíthatja a már kialakult betegségeket, és hatékonyan védekezhet a kártevők ellen, hogy e nagyszerű kertészeti tanácsadónak köszönhetően sokáig gyönyörködhessen kertjében.
  • Kezdő kertbarátoknak is ajánljuk
  • Megelőzés céljából, betegségek gyógyítására
  • Minden egy helyen, amire a hobbi-kertésznek szüksége lehet


 • 35,00 lei
   új 2 munkanap 

  Az egyedülálló kiadvány színes lapjain megtalálható minden fontos dátum, kiemelkedő személyiség, döntő fordulat és azok következménye.
  Kísérje végig a magyarság hosszú és küzdelmes útját a honfoglalástól napjainkig!

  * Mikor készült a Szent Korona?
  * Hol épült fel az első magyar egyetem?
  * Hogyan sikerült megállítani a törököt másfél századra az Al-Dunánál?
  * Miért élhettek Erdélyben békében a vallásfelekezetek?


 • Akció!
  75,00 lei 35,00 lei
   új 2 munkanap 

  2317 ötlet, hogy miként spórolhat ecet, sütőpor, só, fogkrém és egyéb egyszerű háztartási szerek segítségével
  A vízben oldott ammónia kitűnő zsíroldó szer. A szódabikarbóna minden kifejezetten e célra árult terméknél szebben frissíti fel a kárpitot, és szorult helyzetben mosogatószerként is remekül funkcionál. Az ecet eltávolítja a zuhanyrózsa eltömődött apró lyukaiból a vízkövet, a különböző felületekről a ragasztómaradványokat, a cipőkről a sófoltokat, sóval összekeverve pedig a legkitűnőbb fémtisztító szerhez jutunk. Tudta-e, hogy fogkrémmel remekül eltüntethető az üveg karcosodása? El fog ámulni, ha meglátja, mi minden csodára lehet képes babaolaj, fehérítőszer, vászoncsík, tea, gyógyszertári alkohol és tucatnyi egyéb egyszerű anyag segítségével. Amikor egy probléma felmerül, ne rohanjon azonnal a boltba, hogy egy vagyonért valamilyen agyonreklámozott csodaszert vásároljon hozzá. Csak nyissa ki a kamrát és ezt a könyvet.