1–52 / 502 találat

 • 7,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  60,00 lei 54,00 lei
   új 2 munkanap 

  1492 perzselő nyarán Rodrigo Borgia elfoglalja a pápai trónt. Legidősebb fia, Cesare, Valencia újdonsült érseke rákényszerül, hogy kövesse apját az egyházba, noha nem erre a szerepre termett. Féltékeny tehetségtelen öccsére, akit apjuk arra a katonai pályára szánt, amelyre ő vágyott.

  A vidéki lány, Maddalena Moretti addigi életében csupán azt tapasztalta meg, hogy aki hatalommal bír, az tönkreteheti az egyszerű emberek életét. Ám szolgálónak szegődve a Vatikán-palotába, találkozik Cesare Borgiával, és nem képes ellenállni, a férfi szépsége és modora lenyűgözi. Annyira, hogy a vágyai megingatják hitében és meggyőződésében.

  Miközben háború dúl, és köpönyegforgató urak próbálják megnyirbálni a pápa tekintélyét, Maddalena és Cesare sorsa lassan egybefonódik. A lány a Borgiák veszélyes titkainak őrzőjévé válik, és el kell döntenie, hogy részt vesz-e annak a férfinak a hatalmi játékaiban, akit szeret. Miközben féltékenység és árulás fenyegeti szétszakadással a Borgia-családot, Cesare is kénytelen újragondolni látszólag korlátlan ambícióit.


 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  A fiatal festőnő nehéz körülmények között él beteg édesanyjával. Egy nap megismerkedik egy újságíróval, aki titkon már régóta rokonszenvvel figyeli. Szerelemre lobbannak egymás iránt, ám egy végzetes félreértés és egy régi sérelem, úgy tűnik, örökre elválasztja a szerelmeseket…


 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 12,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 9,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  A dollármilliomos John Stratter szerepet cserél a titkárával, és álnéven érkezik Waldorfék házába, hogy egy régi becsületbeli adósságot törlesszen. Első látásra beleszeret a bájos Ruthba, akit rátarti mostohanővérei afféle Hamupipőke szerepre kárhoztattak. Míg a nővérek körülrajongják a hamis „dollárherceget”, Ruth tiszta szíve szerelemre lobban a szerény titkár iránt.


 • Akció!
  10,00 lei 8,00 lei
   új 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  29,00 lei 26,10 lei
   új 2 munkanap 

  Valóban te irányítod a saját életedet?

  Ana Moreno békés életet él Albuquerque legtehetősebbek által lakott negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik a jövőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, mikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni.
  Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja?
  Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?

  Baráth Viktória, az AranyKönyvre jelölt Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.


 • Akció!
  55,00 lei 45,00 lei
   új 2 munkanap 

  Ana Moreno élete darabjaira hullott. Miután mindent és mindenkit elvesztett, aki számára fontos volt, az otthonát is kénytelen elhagyni. Az albuquerque-i alvilág királynője immár csak egy kis tijuanai kocsma tulajdonosa. Jóval szerényebben él, de ebben a nehéz helyzetben is megtalálta a boldogságot: új barátokat szerzett, jótékonykodik, és úgy tűnik, a magánéleti gondjai is megoldódni látszanak. Azonban egy nap betoppan hozzá egy rég nem látott ismerős. Ana csak úgy szabadulhat meg a múltja sötét foltjaitól, ha elfogadja a férfi ajánlatát. Ehhez viszont kockára kell tennie a saját életét.

  Begyógyulhatnak valaha a fájó sebeink? Jóvátehetjük a múltban elkövetett bűneinket? Képesek vagyunk megbocsátani a megbocsáthatatlant? Hogyan léphetünk ki egy olyan világból, ami egykor a részünké vált?

  A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Baráth Viktória A főnök című regényének folytatásában Mexikóba kalauzol minket, ahol a jót és a rosszat csak egy vékony vonal választja el. Ezt a határt pedig nagyon könnyű átlépni.


 • Akció!
  58,00 lei 43,20 lei
   új 2 munkanap 

  Szerelem téren és időn át…

  Almássy Anna, a XXI. századi jogászlány akaratán kívül az Úr 1763. esztendejében találja magát. Kénytelen beilleszkedni a közösségbe, míg rá nem jön, miként juthat egyszer haza. Hamar megérti, a szabályok itt pofonegyszerűek: a vérhatalom jogán a földesúr élet és halál ura.

  A lány számára úgy tűnik, mintha a sötét középkorba zuhant volna vissza: pestis, máglya, pellengér, éhínség…
  Ám a rémisztőnek tűnő világban is létezik az az időtlen érzés, amelyet úgy hívunk, hogy szerelem.
  Anna egy napon találkozik nemes Oroszy Mihállyal – a fiatal földesúrral. Mindenben különböznek, mégis szenvedélyes vonzalom alakul ki közöttük. A mai értékek szerint nevelkedett lány és az előjogokkal született férfi eltérő világlátása drámai helyzeteket szül.

  Vajon a két világot összekötheti a szerelem?

  Karády Anna elsőkönyves szerző, balatonfüredi jogász, aki a város múltját és természeti kincseit kisiskolás kora óta kutatja. Az évek során szerzett ismereteinek a lenyomata ez a történelmi, romantikus debütregény, amely megmutatja, hogy a szerelmet sem az idő, sem a tér, sem a társadalmi különbségek nem képesek eltiporni.


 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Hasso von Falkenried, a fiatal repülőgép-tervező nem nézheti tétlenül távoli, szegény rokona, Rose von Lossow mostoha sorsát. Ami azonban még ennél is jobban foglalkoztatja, az a szépséges, orosz Natasa iránti szerelem. Berlini látogatása alkalmával Rose szemtanúja lesz Natasa árulásának: észreveszi, amint a nő ellop egy tervrajzot Hasso íróasztaláról. Vajon sikerül-e Rosénak kigyógyítania a szeretett férfit súlyos csalódásából, és elnyerheti-e valaha is a szerelmét?


 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Ruthnak boldog gyermekkora volt édesapja mellett, aki odaadó szeretettel és gondoskodással pótolta a korán elveszített édesanya hiányát. Ám egy napon Waldeck konzul bejelenti, hogy eljegyzett egy fiatal énekesnőt. Lánya nehezen tudja elfogadni az új helyzetet, s csalódásához féltő aggodalom társul, amikor megismerkedik a nála alig idősebb, büszke szépséggel. A hiú, tetszeni vágyó asszonyról hamar kiderül, hogy más férfiakkal is szívesen kacérkodik…


 • 13,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  46,00 lei 22,00 lei
   új 2 munkanap 

  A borász lánya folytatásában Sara és Philippe Lemieux újdonsült házaspárként, reményekkel telve nekilát, hogy napa-völgyi borászatukat világhírű vállalkozássá fejlesszék. A 20. század eleje azonban temérdek akadályt támaszt eléjük: az árháború, a filoxéra és a szesztilalom egyaránt veszélyezteti üzletük sikerét, ráadásul az elszántan önálló Sara nehezen alkalmazkodik a feleség és anya számára idegen szerepéhez.
  Az 1900-as párizsi világkiállításra szóló meghívó éppen jókor érkezik, hogy fellendítse a borászatot, ráadásul a Belle Époque tarka kavalkádja Sara és Philippe kapcsolatát is újraszínezi. Hazaérve családi tragédia teszi próbára őket, majd egy Philippe múltjából felbukkanó titok fenyeget a nehezen megszerzett boldogság végleges szertefoszlásával.
  1906 tavasza aztán újabb, addig soha nem látott borzalmat hoz a Lemieux és a többi észak-kaliforniai család számára. Sikerül-e Sarának és Philippe-nek megőrizniük a történelem, a természet és a sors támasztotta nehézségek közepette is egymás iránt érzett szerelmüket?
  A kaliforniai feleség című romantikus regényében Kristen Harnisch borról, szerelemről, újrakezdésről mesél, egy családról, amely elszántan küzd mindenért, ami valóban számít.


 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  40,00 lei 15,00 lei
   új 2 munkanap 

  Egy különösen meleg tavaszi éjszakán Lord Kirklandet kirabolják és jól helybenhagyják Bristol egyik sikátorában. Pár segítőkész dokkmunkás a közeli ispotályba viszi a magatehetetlen grófot, hogy értő, segítő kezek közé kerülhessen.
  A kórházban csak egyvalaki van, aki elláthatja a férfi sebeit, Miss Herbert, az ispotály vezetője. Miután Kirklandet a vizsgálóasztalra helyezik, tüzetesen megvizsgálja a gróf sérüléseit, majd tekintete a férfi arcára téved lélegzete elakad, keze megdermed. Ismeri Kirklandet, ismeri több mint tíz éve, ismeri a testét, ahogy csak egy férjét lehet, de vajon ismeri-e a lelkét?
  Miss Herbert, azaz Lady Kirkland tíz éve elhagyta azt a férfit, aki a legtöbbet jelentette számára. A váratlan találkozás olyannyira felkavarja mindkettejüket, hogy ennyi év távolából arra kényszerülnek, korábbi döntésüket megint mérlegre tegyék
  Mary Jo Putney (Egy igaz hölgy, Egy hamis úr, Lányrablás) újabb regénye érzékenyen járja körbe két ember kétségeit önmagáról, hivatásról és együvé tartozásról.


 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Leonore Strasser szerelme az ünnepelt hegedűművész iránt oly erős, hogy egy napon elhagyja érte a férjét és hatéves kislányát. A megcsalt férfi lelkében sötét kétely támad: lehet, hogy Dagmar nem is az ő gyermeke? Elhatározza, hogy idegenben nevelteti fel, ne emlékeztesse folyton az egykor imádott asszony hűtlenségére. Évek múltán az apa belátja, hogy vétkezett az ártatlan gyermek ellen, de akkor már majdnem késő…


 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  A húszéves Vivian igyekszik szabadulni rokonai gyámsága alól, és festmények másolásával keresi a kenyerét. Ennek köszönheti ismeretségét Lord Percyvel is, legalábbis ezt hiszi, miután egy nagyobb megrendelést és Angliába szóló meghívást kap tőle. A Londry-kastély azonban nem várt meglepetéseket tartogat számára.


 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Különös ​találkozások révén kapcsolódik össze négy fiatal sorsa a háború utáni Németországban. Egy lány Wiesbadenben segítőkészen operajegyet vásárol egy fiatalembernek, aki botra támaszkodva, nehezen jár. Egy másik fiatal nő könnyebb autóbalesetet szenved, s rögtön felajánlja neki lovagi szolgálatait a diplomata Max von Lüchen, aki éppen Wiesbadenbe igyekszik, hogy meglátogassa lábadozó barátját, Cecil Vieguthot. Aznap este már mind a négyen együtt vacsoráznak, és két-két szív kimondva-kimondatlanul egymásért dobog. A férfiaknak azonban hamarosan Angliába kell utazniuk, Cecil családjának ősi birtokára, ahol a néhai Lady Gloria ereklyeként őrzött kesztyűje körül rejtélyes história kerekedik…


 • Akció!
  52,00 lei 45,00 lei
   új 2 munkanap 

  Két sebzett szívnek
  van-e második esélye az igaz szerelemre?

  Amikor Jolene Broussard megörökli a Magnólia Fogadót, ezt a kelet-texasi fenyvesekben megbújó viktoriánus épületet, egy álom válik valóra a számára. Jolene, aki állandó bűntudatban él, amiért nem tudta megmenteni önpusztító anyját, tudja, hogy a nagynénje és nagybátyja vendégháza új életet és szerető otthont kínálhat neki. Csak egy bökkenő akad: a makacs és rosszkedvű ács, Tucker Malone, aki felerészben a Magnólia Fogadó tulajdonosa, és aki poros cowboycsizmájával egyenesen Jolene álmainak a kellős közepébe tapos.

  A felesége halála óta Tucker a saját bűntudata és démonai miatt ugyanolyan zárkózott, mint Jolene. A legkevésbé sem számít arra, hogy új üzleti partnere olyan érzést éleszt benne, amiről azt hitte, örökre elveszett. A bizalmatlan Jolene pedig talán egy rokon lelket talált – valakit, akinek segíthet, és akire támaszkodhat.

  A Magnólia Fogadó felújítása a saját sebeik begyógyításához is az első lépés lehet. Képesek lesznek elengedni a múltat, és egymásban bízva nekivágni a jövőnek?

  Hagyd, hogy a történetük a te lelkedet is felderítse!

  “A történet ügyesen egyensúlyoz a női regény és a románc határvonalán,
  mindkét műfaj rajongóit megnyerve magának… A végeredmény: két főhős,
  akinek meg kell szabadulnia a múlt démonaitól, hogy begyógyítsa a sebeit,
  és egy megható történet, túlcsorduló kelet-texasi bájjal.”
  – Library Journal –

  Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!
  16 éves kortól ajánljuk!


 • 7,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  52,00 lei 40,00 lei
   új 2 munkanap 
 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Estrella ​Jöhring, egy ismert belsőépítésznő lánya váratlanul villát örököl. Öröme határtalan, végre otthonra lel, miután gyermekkorát diákszállókban töltötte. A véletlen úgy hozta, hogy ugyanakkor egy fiatal férfi különös örökségre, rablólovagvárra tett szert. Ő is boldog, végre valahol otthon érezheti magát. Édesanyja korai halála után neki is nélkülöznie kellett a meghitt családi fészek melegét.
  És bekövetkezik az, aminek be kell következnie: Estrella és Eddy megismerkednek és egymásba szeretnek. Az idősebb nemzedék tagjaival is történik egy s más, és a boldog vég előtt a sors tartogat még jó egynéhány meglepetést mindannyiuk számára.


 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Wildenfels gróf a halálos ágyán meggyónja anyjának a bűnét, mely egész életét beárnyékolta: miatta gyanúsították lopással, majd bocsátották el a kastély egykori intézőjét. A grófnő teljesíti fia végakaratát, és folytatja a kutatást a száműzött család után. Így bukkan az árva kis Johnnyra, akit magához vesz a kastélyba. Gőgös és keményszívű menye növekvő rosszallással figyeli Lothar fia és az intéző csinos unokájának vonzalmát. Amikor a gyerekkori barátságból szerelem lesz, Susanne megesküszik, hogy minden eszközzel megakadályozza egybekelésüket…


 • Akció!
  52,00 lei 35,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  40,00 lei 15,00 lei
   új 2 munkanap 

  A Nyugat dala
  Amikor Samantha Evans, az egykori olimpiai bajnok megtudja, hogy ikertestvére, a várandós Sabrina ápolásra szorul, azonnal otthagyja philadelphiai állását, lakását, és elutazik Wyomingba, a sógora ranchára. Első látásra elbűvöli a táj, és a vadregényes Sziklás-hegység meg a végtelen szabad tér leírhatatlan vonzerőt gyakorol rá. Akárcsak Jake Tanner, a szomszéd birtok tulajdonosa, aki úgy lovagol, hogy azt sziú indián ősei is megirigyelhetnék, és ha mosolyog, Samanthának megroggyan a térde a látványtól. Csakhogy a férfinak szörnyen bosszantó a modora, és a pletykák szerint a gazdag Lesley Marshallt fogja feleségül venni

  Virágok szigete
  Laine Simmons, a csinos, fiatal tanárnő az édesanyja halála után azért utazik a buja szépségű Hawaiira, hogy találkozzék apjával, akit tizenöt éve nem látott. A repülőtéren nyomban Dillon OBrianba, az apja üzlettársába botlik, és meglehetősen hűvös fogadtatásban részesül. Vajon készen áll-e arra, hogy szembenézzen a helyenként átszínezett vagy éppen elhallgatott múlttal, és egyben rátaláljon a boldogságra Dillon karjai közt?


 • Akció!
  55,00 lei 22,00 lei
   új 2 munkanap 

  Miya, Joritomo Aszuakura szamuráj lánya, éppen menyegzőjére készül a helyi tartományúr fiával, amikor a sors az útjába sodorja Antony Pearsont, a vonzó angol kereskedőt. A két fiatal egymásba szeret, ám titkos és szenvedélyes viszonyuk lelepleződik. Miya és Antony életét a lány vőlegénye menti meg, aki a történtek ellenére feleségül veszi a szamuráj lányát. Miya mélységes hálát érez férje iránt, akit azonban családjával együtt elsöpör egy politikai tisztogatás, amit az ország vezetője, a sógun rendelt el. Miya magára marad a háború szélére sodródott országban, s hamarosan a gésák egyszerre lenyűgöző és veszélyes világában találja magát. Miya végül bosszút esküszik férje gyilkosai és az ország vezetője, a sógun ellen, s harcában kész minden eszközt bevetni…

  Budai Lotti – a hatalmas sikert aratott Ágyas és úrnő című sorozata után – új regényében a 19. századi Japán titokzatos világát tárja elénk, amelyben nyomon követhetjük Kelet és Nyugat találkozását egy rendkívüli fiatal lány szívszorító kalandjain keresztül. Az írónőtől megszokott módon a könyvben ezúttal is szórakoztató formában elegyedik egymással a romantika, a szenvedély és a történelmi hitelesség.


 • 12,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 9,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Egy lebilincselő thriller, izgató szerelem és árulás közötti érzelmek tragédiájáról. E kettősségnek egy késő esti kopogás vetett véget, mely egy pilóta felesége számára a legrosszabb, ami megtörténhet: a rossz hír, hogy a gép, amit a férje vezetett lezuhant az ír partok közelében. Az elképzelhetetlennel kell szembenéznie az özvegynek. Kathrynnek lépésről lépésre kell rádöbbennie, mennyire nem ismerte férjét. Szembesül a hírrel, hogy férje táskájában bomba volt. Az elrendelt vizsgálat a cégtől jött. “Váratlan segítség” egy megtalált, rejtélyes jelzésekkel teli notesz, mely elvezeti őt Londonba, ahol feltárul elötte férje titkos élete és ahol rátalál annak másik családjára….


 • 9,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 9,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Serena Hamilton nem az egyéjszakás kapcsolatok híve, de a magány, amely férje halála után rátelepszik lelkére, végül egy bárba sodorja, egyenesen egy izgató idegen karjába. Másnap arra számít, hogy mint rendesen, gúzsba köti a bűntudat, mert elvesztette a fejét… Ám van valami a titokzatos kalandban, ami azt súgja Serenának, hogy a vibrálás közte és a férfi közt több puszta testi szenvedélynél.

  Hunter Fletchertől mi áll távolabb, mint hogy elkötelezze magát valaki mellett, ám a nő, akivel abban a lebujban találkozott, eddig ismeretlen érzelmeket kelt fel benne. A CIA titkos ügynökének megvannak a maga titkai. Amikor ezek kapcsolatba kerülnek Serena tragikus múltjával, Hunter attól tart, hogy a nő nem akar majd szembenézni az igazsággal. Vagy ami még rosszabb: ha igen, örökre elhagyja az egyetlen asszony, akit valaha szeretett…


 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Georg Rodenberg egy életen át tartó, szorgalmas munkával építette fel a nevét viselő vállalatot. Most azonban, élete alkonyán felteszi magának a kérdést: mi értelme volt a sok fáradozásnak? Egyetlen fiának évekkel azelőtt, egy tragédiával végződő összetűzést követően, el kellett menekülnie a hazájából. A hajó, amelyen Amerikába tartott, zátonyra futott és elsüllyedt. Az apa mégis tíz éve eltűnt fiát teszi meg örökösének. Ha a végrendeletben megadott időpontig mégsem térne haza, úgy a gyártulajdonos unokájára, Hans Dornaura száll minden vagyona. Hans nagybátyja és gyámja, Arthur Mertens készen áll arra, hogy akár becstelen eszközökkel is, de megkaparintsa a mesés örökséget…


 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  35,00 lei 15,00 lei
   új 2 munkanap 
 • Akció!
  35,00 lei 15,00 lei
   új 2 munkanap 

  A tenger fölé magasodó sziklaszirten régi fényében tündöklik a Calhounok vendégházzá alakított, hatalmas kúriája. A családi szárnyban mozgalmas élet zajlik, hiszen a négy szépséges Calhoun lány nemcsak igazi párjára talált már rá, de utódokkal is benépesítette a valaha oly komor családi fészket. A szerencsétlen sorsú dédanya emlékét változatlan szeretettel orzik, s Bianca jótékony szelleme az újabb megpróbáltatásokban is segítokésznek mutatkozik. Ebben a házban lel új otthonra kisfiával együtt Megan O’Riley, az egyik Calhoun lány sógornoje. A fiatalasszony, aki annak idején egy lelkiismeretes csábító könnyu prédája volt, megfogadta, hogy soha többé nem engedi elrabolni a szívét…


 • Akció!
  35,00 lei 15,00 lei
   új 2 munkanap 

  A kötet a két fiatalabb Calhoun lány, Catherine és Amanda kalandjait foglalja magába. Az autószerelő Catherine Calhoun első pillanattól ellenszenvesnek találja a piperkőc szállodalánc-tulajdonost, III. Trenton St. Jamest. Addig csipkelődik vele, míg a férfi meg nem csókolja – ő pedig szenvedélyesen viszonozza a csókot. Amanda, Catherine nővére két lábbal áll a földön. Eleinte majd megőrül a természetéből fakadóan fesztelen Sloan O’Rileytól – később pedig érte…


 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • Akció!
  38,00 lei 34,20 lei
   új 2 munkanap 

  A tízéves Zoe Morgan számára egy csapásra véget ér a boldog gyerekkor, amikor szeretett kishúga meghal leukémiában. Úgy érzi, nincs többé családja, mert szülei, idősebb lányukról szinte tudomást sem véve, teljesen magukba fordulnak. Zoe hamar megtanul gondoskodni magáról, a magány elől pedig a tanulásba menekül.
  Gyermekorvosnak készül, de végül pályát változtat: egy olyan nonprofit szervezetnél helyezkedik el, ahol lelkileg sérült gyermekeknek segítenek. Itt ismeri meg a gyermekvédelemmel foglalkozó jó hírű ügyvédet, Austin Robertset, akit elbűvöl Zoe szépsége, intelligenciája és rátermettsége. Egymásba szeretnek, összeházasodnak, de életük akkor teljesedik ki igazán, amikor fájdalmasan sok sikertelen próbálkozás után megszületik a kislányuk, Jamie.
  Zoet mindenki remek anyának tartja. Ám a féltő gondoskodás ellenére nem telik el hét, hogy ne járnák meg Jamie-vel a sürgősségi osztályt: csonttörések, ficamok, összeöltendő, vérző sebek, esések a pelenkázóról, a lépcsőről, a hintából. Egy idő után ez az orvosoknak is feltűnik, és mind többen keresik a furcsa jelenség magyarázatát…


 • 8,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Marie Byers az olasz tengerpartra érkezik Amerikából, hogy ott élő nagynénjének segítsen fogadója vezetésében. Álmában sem gondolta volna, hogy itt toppan be életébe a mindent elsöprő, nagy szerelem. Marie olyan boldog Alessandróval, mint soha senki mással nem volt még, s bár keveset tud a férfiról, teljes bizalmát adja neki. Vele utazik Rómába is, hogy minél többet legyenek együtt, s szerelmük kiteljesedjen. De vajon ki tulajdonképpen ez a rejtélyes, titkok által övezett férfi? A sors keze vagy mindössze saját szándékai vezérelték Marie útjába, s mennyire lehet megbízni érzéseiben? Igazat súg vagy félrevezet a fölmerülő kétely? Mindez kiderül ebből a fordulatokban és érzelmekben gazdag regényből, mely a napsütötte Itáliában játszódik, s nyomon követ egy felejthetetlen szerelmet.


 • 7,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 
 • 6,00 lei
   Antikvár 2 munkanap 

  Rittberg iparmágnás özvegye a halálos ágyán arra kéri a fiát, hogy vegye feleségül a fogadott testvérét, a szerény kedves kis Flaviát, aki titkon régóta szerelmes belé. Ám a jóképű fiatalember szíve a szépséges Steffáért dobog, akinek leghőbb vágya, hogy a színpadot felcserélje az előkelő Rittberg-ház úrnőjének szerepével…


 • 6,00 lei
   új 2 munkanap