Kosár megtekintése “100 mese Mátyás királyról” a kosárba helyezve

1–52 / 126 találat

  • Akció!
    75,00 lei 67,50 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    65,00 lei 58,50 lei
     új 2 munkanap 

     

    Szuperhősök, gyülekező!

    Csatlakozz a Marvel-univerzum legnagyobb hőseihez, akik egyesült erővel harcolnak a világ legveszélyesebb gonosztevői ellen! Hagyd, hogy ezek a pörgős, olvasmányos történetek elrepítsenek kedvenc szuperhőseid világába – akár öt perc alatt!


  • Akció!
    62,00 lei 55,80 lei
     új 2 munkanap 

    Dr. Edith Eva Eger tizenhat éves volt, amikor a nácik megérkeztek magyarországi szülővárosába, Kassára, és családjával együtt Auschwitzba hurcolták. Szüleit a hírhedt náci orvos, Joseph Mengele küldte gázkamrába, aki később arra kérte Edithet, hogy táncolja el a Kék Duna keringőt – jutalmul egy vekni kenyeret kapott.
    Edith a nővérével együtt túlélte a borzalmakat, és úgy döntött, megbocsát fogva tartóinak, és mindennap élvezi az életet. Évekkel a kiszabadulását követően egyetemre ment és pszichológusnak tanult, ma pedig többek között bántalmazott nőknek, poszttraumás stresszel, függőséggel vagy gyásszal küszködőknek segít.
    A döntés egyszerre memoár és útmutató, melynek célja, hogy mindannyiunknak segítsen kiszabadulni saját elménk börtönéből. Dr. Eger műve reményt és lehetőséget ad mindazoknak, akik meg akarnak szabadulni a fájdalomtól és a szenvedéstől. Akár rossz házasság, mérgező család vagy gyűlölt munkahely börtönében sínylődnek, akár önmagukat korlátozó hiedelmek szögesdrótja tartja őket fogva a saját elméjükben, ez a könyv arra tanít, hogy a körülményektől függetlenül dönthetünk úgy, hogy az örömöt és a szabadságot választjuk.


  • 22,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Írás közben egy csöppet sem fogom vissza magam. Úgy fogalmazok, mintha ő soha nem olvasná el. Merthogy nem is olvassa. Minden egyes titkos gondolatomat, gondos megfigyelésemet, mindent, amit eltettem magamban, belesűrítem egy levélbe. Amikor megírtam, lezárom, megcímezem, majd elteszem a pávakék kalapdobozba.

    Ezek nem szerelmes levelek a szó legszorosabb értelmében. Akkor íródnak, amikor már nem akarok többé szerelmes lenni. Búcsúlevelek. Mert miután megírtam őket, nem emészt többé a mindent felemésztő szerelem. Onnantól fogva úgy tudom megenni reggel a gabonapelyhet, hogy közben nem azon jár az eszem, vajon ő is banánnal szereti-e a Cheeriost. Úgy éneklem a szerelmes dalokat, hogy már nem neki éneklem. Ha a szerelem olyan, mint a megszállottság, a leveleim olyanok, mint az ördögűzés. Megszabadítanak. Legalábbis azt kéne tenniük.


  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 

    Amikor Gerzson bácsi a strandon felejti a telefonját, Pongrác készséggel indul a segítségére. Csakhogy rejtélyes okból sorra zárnak be Budapest híres fürdői! Pongrác aljas összeesküvést szimatol, és a BerGer Szimat Szolgálat csapata akcióba lendül. Sikerül-e megfejteni a rejtélyt?Kinyitnak-e még valaha a fürdők? No és előkerül-e Gerzson bácsi mobilja?

    Nyulász Péter mesés detektívsorozata egy budapesti magánnyomozó iroda rokoni és baráti társaságának kacagtatóan humoros és fordulatos kalandjairól szól. A mesés történet egyedi jellegzetessége, hogy főszereplő gárdája a kilenc magyar kutyafajtát jeleníti meg, és a további szereplők is valós kutyafajták jellegzetességeit viselik. Ezen felül a kalandok valós helyszíneken játszódnak, így a sorozatban így kiemelkedő szerepet játszik a képi világ. Ezt Ritter Ottó, animációs filmrendező és karaktertervező alkotta meg.

    Elsődleges cél, hogy az első olvasó gyerekek számára egy-egy igazi könyv elolvasásának örömét nyújtsa, valamint hogy a szórakoztató irodalmi élmény mellett akár iskolai tanórákon is felhasználható tudást adjon át. A kötetek ezért sok képpel és nagy betűmérettel készültek, a sorozat megalkotásában szakértő partnerként a Tanítók Egyesülete is együtt működött.


  • Akció!
    45,00 lei 40,50 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 

    Vigyázat, építési terület! Az új lakónegyedben családi házakat, a belvárosban pedig parkolóházat építenek. A feladat elvégzéséhez sokféle munkagépre van szükség. A nagyméretű képek és az egyszerű történetek segítségével a legkisebbek is megismerkedhetnek az építkezésen használt munka gépekkel és járművekkel.
    Kétéves kortól ajánljuk.


  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    42,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Azt hitted, a macskák nem látnak tovább a saját tonhalkonzervüknél? Pedig amikor az áruházak polcai kétes eredetű, rossz minőségű élelmiszerektől roskadoznak, amikor a kisgazdik hasa fáj, a bőrük kiütéses, és nem ehetnek meg akármit, akkor már csak a macskák segíthetnek! Nagy tervvel telik meg a sok macskaagyacska: kerüljön egészséges étel a hasakba! Rettenetes Ivánka és csapata a mancsába veszi a dolgokat. Egy biomérnöknek újra lesz munkája, Ilka néninek házi cicája, a félelmetes Multi Mamának pedig érző szíve.

    Bíró Zsófia meseregénye nemcsak macskákkal van tele, hanem számos hasznos táplálkozási tudnivalóval is. Kiderül, mi a glutén, mi történik egy laborban, és jó-e, ami bió. A macska mondja meg! szórakoztatva segíti a tudatosabb, egészségesebb táplálkozást, hogy a gyerekeket később se etethessék meg bármivel.

    Összetevők: macskák, gyerekek, palacsinta, szupernagyi, szupermarket, biomérnök, humort szabályozó anyag (E210), fűszerek (szeretet, izgalom)

    Allergéninformáció: nagy mennyiségű macskaszőrt, nyomokban hasznos tudnivalókat és mozgalmas eseményeket tartalmaz. A termék tejet, tojást és zellert fel nem használó nyomdában készült.
    Minőségét a világ végezetéig megőrzi. Kinyitás után elolvasandó, a könyvespolcon örök időkig tárolható.


  • Akció!
    45,00 lei 40,50 lei
     új 2 munkanap 

    Hercule Poirot békésen vacsorázik, amikor a kávéházban egy fiatal nő azzal fordul hozzá, hogy nemsokára meg fogják őt, Jennie-t, ölni. Jennie retteg, de arra kéri Poirot-t, ne keresse és büntesse meg a gyilkosát. “Ha én meghalok, végre győz az igazság.”

    Aznap este Poirot megtudja, hogy egy divatos londoni szállodában megöltek három vendéget, és mindhármuk szájába egy mandzsettagombot tettek. Lehet bármi köze a rettegő fiatal nőnek a gyilkosságokhoz? Míg Poirot igyekszik a bizarr rejtély darabkáit összeilleszteni, a gyilkos elrendezi a szálloda egyik szobáját a negyedik gyilkossághoz…


  • 32,00 lei
     új 2 munkanap 

    Főhősünk, Szofi egy nap a piros csizmás lóval, Babérral együtt tér haza. A kislány szülei nem igazán rajonganak az ötletért, hogy az elkövetkezendő években egy almásderes, izlandi pónit kerülgessenek amúgy sem túl tágas nappalijukban. Szofi azonban mindent elkövet azért, hogy betarthassa Babér egykori gazdájának, a nemrég elhunyt Olgának tett ígéretét, miszerint bármi áron vigyázni fog négylábú barátjára, akinek korábban igen nehéz élete volt. Hogy miért került lábbeli a ló patáira, hogy mire képes a barátság és a szeretet, s hogy mit tanulhat egymástól ember és állat, az kiderül ebből a mélyenszántó, ugyanakkor humorban gazdag regényből.
    Jef Aerts a flamand gyerek- és ifjúsági irodalom egyik kiemelkedő alkotója, munkásságát több díjjal is jutalmazták. Három gyermekével együtt egy farmon él, ahol állatokat is tartanak.


  • Akció!
    42,00 lei 37,80 lei
     új 2 munkanap 

    Itt a New York Times bestseller A különös álmodozó – Strange the Dreamer várva-várt folytatása a Nemzeti Könyvdíj-nyertes Laini Taylortól, a Füst és Csont leánya írónőjétől.
    Szárája hatéves kora óta uralta Könny lakosainak álmait a Rémálmok Múzsájaként. Eddig azt gondolta, hogy már ismer minden szörnyűséget, így többé semmi sem lepheti meg. Ám amikor lezuhant a citadellából, rájött, hogy tévedett. Sem ő, sem szerelme, a jóképű, álmodozó idegen, Lazlo sem lehetett már ugyanaz, mint előtte: egyikük istenné, másikuk szellemmé lett, és így kellett szembenézniük Minja fenyegetésével, aki véres bosszút tervez az alattuk elterülő város lakói ellen.
    Lazlo lehetetlen döntésre kényszerül – mentse meg a nőt, akit szeret, vagy mindenki mást? –, miközben Szárája reménytelenebbnek érzi magát, mint eddig valaha. És ez még nem minden, ugyanis hirtelen egy új ellenséggel is meg kell küzdeniük, valamint rá kell jönniük, honnan jöttek az istenek, és miért. Mindeközben, ahogy az elfeledett ajtókat kinyitják, új világok tárulnak fel.


  • 24,00 lei
     új 2 munkanap 

    A 14. és 17. század közötti időszak kulturális, politikai, tudományos és intellektuális téren is óriási változásokat hozott. Európa kulturális újjászületése a firenzei műhelyekből indult, majd fokozatosan terjedt el a kontinensen. Ezt a folyamatot nevezzük reneszánsznak. A szó eredeti jelentése ‘újjászületés’ vagy ‘újjáéledés’. Ekkoriban Európa szellemi elitje a klasszikus görög és római filozófusokat, írókat és művészeket tekintette követendő példának, és célul tűzte ki, hogy újraalkossa ezeknek a letűnt korszakoknak a “szépségét és tisztaságát”.
    A kötet azokat az eseményeket mutatja be – a firenzei Medici-család felemelkedésétől a nyomda feltalálásáig -, amelyek ezt a forradalmi korszakot elindították. Segítségével betekinthetünk a reneszánsz nagyjainak életébe és mindennapjaiba, az isteninek nevezett Michelangelótól kezdve a botrányairól és kicsapongásáról híres Caravaggióig.
    A kötet lapjain feltárul a leghíresebb mesterművek – a Mona Lisa és a Sixtus-kápolna mennyezeti freskóinak – története, és megtudhatjuk, milyen fáradságos munkával és odaadással készítették őket. Végigkövethetjük a reneszánsz elterjedését a kontinensen, és felfedezhetjük máig tartó hatásait Kolumbusz amerikai útjától kezdve a heliocentrizmus gondolatának felbukkanásáig.


  • Akció!
    52,00 lei 46,80 lei
     új 2 munkanap 

    Gáspár 1551-ben, a törökvész idején egy labirintusra bukkan…

    Dani 2019-ben nem találja a helyét a barátai között…

    Gáspár egy rejtélyes férfival találkozik, aki nagy feladatot bíz rá…

    Dani egy középkori lovag elbeszélését olvasva különös dologra lesz figyelmes…

    A két fiú sorsa a több, mint 500 év távolság ellenére összefonódik, és olyan képességeket fedeznek fel önmagukban, amelyek addig valahol egészen mélyen rejtőztek bennük… legalább olyan mélyen, mint a pásztói oskolamester háza alatti veremben talált értékes középkori leletek.

    A fantázia és a történelem keveredik Kertész Erzsi lebilincselő regényében, amely Pásztó történetének és egyben a magyar történelemnek egy egészen eddig rejtett, mégis fontos részletét mutatja be az olvasónak. A történetből megismerhetjük a törökök elől menekülni kényszerülő Gáspárt és Danit, aki elszántan próbálja kinyomozni, vajon a pásztói oskolamester háza tényleg misztikus kincseket rejt-e.


  • Akció!
    40,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Lorna Byrne sok millió embernek segített már eddig is világszerte azzal, hogy felhívta a figyelmüket: mindenkinek van védőangyala, és valamennyien kérhetünk segítséget magától Istentől vagy az angyaloktól. Gyakran fordulnak hozzá tanácsért arra vonatkozóan, hogyan kell imádkozni és segítséget kérni, ezért a legújabb könyvében részletes útmutatást nyújt a témában. Emellett olyan imádságok szövegeit is közreadja, amelyeket a legkülönbözőbb élethelyzetekben és alkalmakkor felhasználhatunk – egy praktikus imakönyvet állított össze, mindenkinek. Lorna a fohászokat egyenesen Istentől vagy az angyaloktól kapta, és arra biztat: naponta imádkozzunk, tiszta szívünkből.

    Isten és az angyalok új üzenetekkel, imádságokkal segítenek minket életünk valamennyi területén, és ezek között olyanok is akadnak, amelyek meglepők lehetnek számunkra. Ebben a kötetben a következő problémákra és helyzetekre találhatunk imaszövegeket: gyógyítás; segítségnyújtás fájdalom és depresszió esetén; beteg hozzátartozók; gyermekek védelme; környezetvédelem; háború befejezése; túlsúlyosság és evészavarok; a halál és a haldoklás elfogadása; munkahely keresése; lakásunk eladása; anyagi segítség; problémamentes szülés; alvászavarok; a magány enyhítése és barátkozás; szexuális erőszak túlélése; vizsgaidőszak; szerelem és szeretet; szeretni valakit, akit nem kedvelünk; beteg vagy eltűnt állat megsegítése.


  • Akció!
    25,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 

    Réges-régen, amikor lovagok és várkisasszonyok még nem csupán a mesékben léteztek, egy rózsával beborított várban három gyerek ábrándozott a jövőről. Az egyikük arra vágyott, hogy híres hős lehessen, aki izgalmas kalandok során esik át. A másikukat a tudomány érdekelte, a titkos főzetek, míg a harmadik – lány létére – legszívesebben az íjászatot gyakorolta. Csakhogy a szüleik ennél sokkal hétköznapibb sorsot szántak nekik…
    Azonban egyszer csak különös események sora veszi kezdetét a várban. Furcsa hangok kélnek, s mintha a felszín alatt olyan titkok lappanganának, melyek nyitját nem akarják megosztani a három testvérrel. Talán még az is lehetséges, hogy a csendes éjszakákon elmesélt kísértethistóriák nem pusztán a képzelet szüleményei? Vagy valami egészen más motoszkál az egyik, árnyakkal teli toronyban?


  • 60,00 lei
     új 2 munkanap 

    “Mindnyájan azért születtünk a világra, hogy valami csodálatosat alkossunk, kiváló egészségben, boldogságban és jólétben éljük le az életünket, fantasztikus kapcsolatokat alakítsunk ki és felejthetetlen élményeket szerezzünk.
    Azért írtuk meg ezt a könyvet, hogy az életedbe boldogság, a lelkedbe erő, a szívedbe pedig remény költözzön. Ismerd meg magad a lelked legmélyéig, és tanuld meg szorongások nélkül élvezni az életet új esélyt adva magadnak.
    Az a célunk, hogy miután elolvastad a könyvet, cselekedj.
    Teremts egy új, jobb életet!

    AJÁNLÁS:
    Hatalmas szívüknél talán csak a tudásvágyuk és az alázatuk nagyobb.
    Hosszú évek óta ismerem oket, és kísérem figyelemmel az útjukat, a kihívásaikat, a csalódásaikat, a sikereiket és a fejlodésüket.
    Ha egyetlen szóval szeretném jellemezni oket, akkor az a hitelesség.
    Éppen ezért szívbol ajánlom, hogy mihamarabb szívd magadba a srácok zseniális gondolatait, amelyeket megtalálsz ebben a nagyszeru könyvben!
    Legyen ez a következo könyv, amit elolvasol!
    SZABÓ PÉTER motivációs előadó”


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Ákos nemrég kezdte az óvodát. Azonban hiába aranyos az óvó néni és a gyerekek, csak nem akar egyedül
    bemenni a csoportszobába. Amikor anyukája egyedül hagyja, senkivel sem játszik, egész nap
    szomorkodik – és persze az elalvás sem megy könnyen. De játékkal és kedvességgel minden probléma
    megoldható, és végül Ákos örül, hogy ő is óvodás, hiszen együtt játszani a legjobb!
    Vadadi Adrienn legkisebbeknek szóló ovis történetei észrevétlenül járnak körül egy-egy problémát az
    ovisok mindennapjain keresztül. Most az elválás és a beilleszkedés áll a középpontban. A könyv végén
    az író szülőknek szóló utószava olvasható.


  • 45,00 lei
     új 2 munkanap 

    Kate English doktornőnek minden megadatott: milliós vagyon, jóképű férj, gyönyörű kislány, mesés karrier és irigylésre méltó otthon. Boldogságának azonban vége szakad, amikor édesanyját brutálisan meggyilkolják. Mérhetetlen gyászában egykori legjobb barátnőjéhez, Blaire Barringtonhoz fordul, aki annak ellenére, hogy évek óta nem álltak szóba egymással, eljön a temetésre, s egy pillanat alatt újraszövődik köztük a régi kötelék.
    Aztán a gyászt felváltja a jeges rémület, Kate ugyanis a temetés estéjén névtelen üzenetet kap: “Azt hiszed, ennél szomorúbb már nem is lehetnél, de csak várj! Mire végzek veled, azt fogod kívánni, bárcsak neked lett volna ma a temetésed!” A zaklatott fiatalasszonynak most nagyobb szüksége van régi barátnője segítségére, mint valaha.
    Ahogy Blaire saját szakállára nyomozni kezd, hamar világossá válik, hogy az előkelő baltimore-i körökben nem minden az, aminek látszik. Hűtlenség, árulás, hazugságok kerülnek felszínre, miközben a gyilkost leleplezni igyekvő Blaire vádaskodó faggatózásával egyre jobban magára haragítja Kate barátait. Bárki lehet a tettes: egy barát, egy szomszéd, egy családtag… Csak egyvalami biztos: az, hogy Kate a következő célpont.


  • Akció!
    55,00 lei 32,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    49,00 lei 44,10 lei
     új 2 munkanap 

    A döntés című sikerkönyv szerzőjének új, inspiráló és gyakorlati tanácsokat tartalmazó kalauza segít, hogy megszabaduljunk a romboló mintáinktól és bénító gondolatainktól, s ezáltal szabadon élvezhessük az életet.

    Edith Eva Eger elsöprő erejű első könyve, A döntés azt mutatja be, hogy a szerző miként élte túl a koncentrációs tábort, miként dolgozta fel annak traumáját, és hogyan tudott lélekben is szabaddá válni. A világ legkülönbözőbb tájairól több ezer olvasó írt Edith Eva Egernek, hogy elmondják, mennyire hatott rájuk A döntés, miként segített feldolgozni múltjukat és fájdalmukat, s egyúttal arra kérték a szerzőt, írjon egy még gyakorlatiasabb kötetet.

    Az ajándékkal Eger olyan kézikönyvet nyújt át olvasóinak, amely szelíden bátorít bennünket mindazon gondolataink és viselkedésünk megváltoztatására, amelyek a múltban gúzsba kötöttek bennünket.

    A legrosszabb börtön ugyanis nem a nácik lágere volt, hanem az a börtön, amit Edith Eva Eger maga épített fel saját elméjében. A szerző bemutatja a leginkább bilincsbe verő érzelmi és lelki állapotokat – mint a félelem, a gyász, a düh, a titkolózás, a stressz, a bűntudat, a szégyen és az elkerülés -, valamint azokat az eszközöket, amelyeknek a segítségével megküzdhetünk ezekkel.

    Saját és pácienseinek életéből vett példák segítségével minden fejezetben egy-egy gondolatébresztő kérdést jár körül. Mélységes empátiával, lényeglátással és humorral megírt kötetében a szerző rámutat arra, mindannyian sérülékenyek vagyunk, és mindannyian ugyanazokkal a kihívásokkal nézünk szembe. Az ajándék bátorít és segít bennünket, hogy kitörhessünk az önmagunk építette börtönből, feldolgozzuk traumáinkat és élvezzük az életet.


  • Akció!
    60,00 lei 54,00 lei
     új 2 munkanap 

    Az árnypiac tündérek, vérfarkasok, boszorkánymesterek és vámpírok találkozóhelye.

    Az alvilágiak mágikus tárgyakat adnak-vesznek, sötét üzleteket kötnek, és a nephilimek elől gondosan rejtegetett titkokat rebesgetnek. Két évszázadon át rendszeresen megfordult itt más is – egy vendég a Csontvárosból, az árnyvadászok világának szívéből. Néma testvérként Zakariás a nephilimek törvényeire megtartására esküdött fel. Valaha azonban Jem Carstairs néven árnyvadász volt, örök szerelme pedig egy boszorkánymester, Tessa Gray. Jem az évek hosszú során számos város árnypiacán keres egy relikviát a múltból.

    Kövesd Jemet, és miközben az eseményekhez az árnypiacokon zajló sötét ügyletek szolgáltatják a hátteret, olvashatsz Anna Lightwood kudarcra ítélt szerelméről, Matthew Fairchild nagy bűnéről és Tessa Gray tetteiről a világháborúban.
    Valentine Morgenstern vásárol egy lelket a piacon, az ifjú Jace Wayland pedig szerető otthonra lel.
    Valahol, valamelyik piacon lapul egy elveszett örökös, de találkozhatunk egy hőn szeretett kísérlettel is, és kiderül, hogy senki nem mentheti már meg azt, aki eladta a szívét. Még Zakariás testvér sem.

    Mélyedj el a Árnyvadász Akadámiában megismert szereplők személyes történetében!


  • Akció!
    38,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 
  • 45,00 lei
     új 2 munkanap 

    A Mindenszentek-trilógia világszerte milliók által várt újabb kötetében tovább folytatódik a fiatal boszorkány történész, Diana Bishop és az ősöreg vámpír tudós, Matthew Clairmont szerelmének és kalandjainak története. Végre fény derül arra, milyen titkot rejt a Diana által Oxfordban felfedezett rejtélyes kézirat, melyre évszázadokon át vadásztak különféle természetfeletti lények: démonok, vámpírok, boszorkányok.
    A sorozat harmadik kötetében Diana és Matthew visszatér az Erzsébet-kori Londonból. A jelenben új nehézségekkel és régi ellenségekkel kell szembenézniük. Matthew birtokán jó néhány olyan szereplő tűnik fel, akiket az olvasók még a sorozat első kötetének lapjain ismerhettek meg. Lassanként kiderül, milyen veszély fenyegeti hőseink jövőjét, és ezt követően még sürgetőbbé válik a titokzatos kézirat hiányzó lapjainak felkutatása. Európa számos pontján át vezető hajsza kezdődik – melynek végén nagy sokára végre kiderül, mi is az a titok, amit sok száz évvel korábban a boszorkányok felfedeztek.


  • Akció!
    10,00 lei 8,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Tölts egy kalandos napot Mókus Mesivel, és ismerd meg az erdő lakóit!
    A kedves mesén kívül 5 szépen illusztrált kis kirakó és az alattuk rejtőző kérdések gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról és játékos készségfejlesztéséről.

    Az 5 kirakó egy nagy képpé illeszthető össze!


  • Akció!
    25,00 lei 22,50 lei
     új 2 munkanap 

    Itt a nyár, de a strandolás elmarad. Maxi és Trixi a balatoni bringatúra után a közeli római romvárosba viteti magát. A program fergeteges, és a forgatagban a pumiikreknek nyoma vész! Pongi a keresésükre indul, ám egy titokzatos, egyiptomi jelmezes alak nyomára akad. Ki lehet ő? Álruhás gyerekrabló, esetleg időutazó kalandor? A Berger Szimat gépezete mozgásba lendül, Pongi és Fürge a sztrádán ered egy gyanús furgon nyomába. Száguldj velük te is a Balatontól Budapestig, letűnt korokon át, a két eltűnt pumigyerek nyomában!


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás sorozatának e kötete a Római Birodalommal ismerteti meg a gyerekeket. Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad: Valóban Romulus alapította Rómát? Hogyan lett egy kis településből szuperhatalom? Kik voltak a leghíresebb császárok? Hogyan zajlottak a római kocsiversenyek? Kik vívtak élethalálharcot a Colosseumban? Mennyire volt nehéz a legionáriusok élete? Mit hagytak ránk a rómaiak?
    A Ravensburger Mit? Miért? Hogyan? Profi Tudás ismeretterjesztő sorozata 8-12 éves gyerekek számára készül. A kisiskolások, illetve kiskamaszok érdeklődését felkeltő fotókkal és vicces rajzokkal gazdagon illusztrált könyvekből szórakozva lehet tanulni. A sok meglepő tényen, érdekességen kívül egyszerű, otthon is elvégezhető kísérletek és szakértőkkel készített interjúk is találhatók a kiadványokban, melyeket a kihajtható “felfedezőoldalak” tesznek különlegessé.


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Asad Khalil – más néven Az oroszlán – a legveszélyesebb férfi a világon.

    A kegyetlen líbiai terrorista, akinek halál és pusztítás jár a nyomában, azért érkezett az Egyesült Államokba, hogy felkutassa elsőszámú ellenségét, az egykori New York-i gyilkossági nyomozót, John Corey-t.

    Corey azonban legalább olyan intelligens, legalább olyan kegyetlen – és éppolyan makacsul el akarja törölni Khalilt a föld színéről, amennyire az őt, és a feleségét…

    Az első oldaltól az utolsó sorig nyaktörő tempójú versenyfutás az idővel, két teljesen megszállott férfi között, a jó és a lélegzetelállítóan gonosz között.

    Nelson DeMille Amerika legnagyobb thriller szerzője, több mint 55 millió eladott regénnyel.

    Az oroszlán talán a legizgalmasabb, és leghumorosabb thrillere.

    “Egy Igazi Mester”Dan Brown


  • Akció!
    45,00 lei 40,50 lei
     új 2 munkanap 

    Néha messzire kell utaznod, hogy megtaláld azt, ami ott van előtted

    Nana úton van, de nem biztos benne, hová tart. A lényeg az, hogy imádott gazdája, Szatoru mellett terpeszkedhet az ezüstszínű furgon anyósülésén. Szatoru nagyon szeretne találkozni három régi, ifjúkori barátjával, Nana azonban nem tudja, miért, a férfi pedig nem akarja elmondani.

    A ritka szelídséggel és humorral elmesélt történet, amely Japán változó évszakaiban játszódik, az élet váratlan fordulatainak csodáját és örömét mutatja be.

    Arra tanít, hogy tudjuk, mikor adjunk, és mikor kapjunk.

    Több mint egymillió olvasót indított már meg világszerte a kedvesség és igazság üzenete.

    Egy csodálatos történet hűségről és barátságról.


  • Akció!
    72,00 lei 64,80 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 
  • 25,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    27,00 lei 24,30 lei
     új 2 munkanap 

    Ismerkedj meg az elátkozott kastély lakóival: Vehemenc hibbant feltaláló; Mézi, a hitvese álmodozó boszorkány; kamasz lányuk, Heuréka imád nyomozni; Vadony, a nyápic öcsike pedig csak Tesó nevű félnótás majmával törődik. Még szerencse, hogy van egy őrangyaluk: Edgár, a család bölcs (és kissé szószátyár) hollója.
    Földrengés dúlta fel Átokzug nyugalmát. Azóta Vehemenc legújabb találmányán, a Jövendőméteren dolgozik, Heuréka és Vadony életét pedig új magántanár keseríti meg. A titokzatos tanerőt ráadásul mintha sötét titok és ázottkutyaszag lengené körül… A két gyerek azonban hiába győzködi szüleit, hogy Mr. Boondash körül valami nagyon nincs rendben. Nem hisz nekik senki. Senki, csak Edgár.


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Brrr… brrr… Nini, mi ez?
    Egy piros autó!
    Sss… sss… Nini, mi ez?
    Egy sárga vitorlás!
    Mivel menjünk tovább?
    Utazz te is Boribonnal
    és barátaival!


  • Akció!
    29,00 lei 26,10 lei
     új 2 munkanap 

    Régi, kedves barátunk, Boribon most a bölcsiseket ismerteti meg a járművekkel.Minden gyerek, aki elmúlt két-három éves, ismeri Boribon történeteit. Ezzel a keménylapos babakönyvvel immár a legkisebbek is szívükbe zárhatják Boribont. Meséljenek a képek – ezúttal Boribonról és a járművekről!


  • Akció!
    45,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    A nyári szünetnek vége – Charlotte vége megint lovagolhat Concorde-on! A Délnémet Bajnokságon ők ketten döntő szerepet játszanak csapatuk győzelmében, Charlotte öröme mégsem felhőtlen. Úgy tűnik, valaki nem pártolja a sikerét. A kislányt nyomasztja a küszöbönálló költözés az új lovardába, pedig hamarabb bekövetkezik, mint gondolták! Egy éjszakai viharban Charlotte szeretett lovardája lángra lobban, a lovak pánikba esnek, Charlottenak és barátnőjének, Katienek gyorsan kell cselekednie. Vajon sikerül-e megmenteniük és biztonságba helyezni az összes lovat?


  • Akció!
    38,00 lei 34,20 lei
     új 2 munkanap 

    Egy térkép, egy bátor egér, Párizs csodás látványa a magasból… és egy agyafúrt olvasó, akinek segítségével Geronimo kiszabadulhat az Eiffel-toronyból!

    Ez a könyv extraegeres kalandra hív. Az oldalak közt ugrálva segíts Geronimónak kiszabadulni az Eiffel-toronyból! Hagyatkozz a megérzéseidre, és használd az eszedet!

    “Cinn, majd kibújtam a bőrömből, amikor megtudtam, hogy Párizsba utazom a családommal és a (többé-kevésbé) menyasszonyommal, Tenebrax Tragikával. Erre tessék, zárás után az Eiffel-toronyban ragadtam! Nemsokára besötétedik… Segítenétek kiszabadulni? Bajuszborzoló kalandnak ígérkezik, vagy ne legyen a nevem Geronimo Stilton!”


  • Akció!
    11,00 lei 9,90 lei
     új 2 munkanap 

    Az iskolaérettség a legfontosabb mérföldkő az óvodáskorú gyerekek életében, hiszen minden szülő azt szeretné, hogy csemetéje könnyen vegye majd az iskola kihívásait. Ezek a tesztfüzetek rendkívül szórakoztató formában mérik fel a szükséges alapkészségek megfelelő szintjét, miközben a gyerekek dinókkal játszanak. OKLEVÉLLEL és 100+ matricával!


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    65,00 lei 58,50 lei
     új 2 munkanap 

    Vágj bele egy új kalandba kedvenc Disney- és Pixar-szereplőiddel! Lovagold meg a hullámokat Lilóval, bújócskázz Vaianával, és csípd nyakon a rosszfiúkat Judy Hopsszal! Öt perc alatt elolvashatod a történeteket – akár elalvás előtt, akár egy közös meséléshez, amikor csak szeretnéd!


  • Akció!
    20,00 lei 18,00 lei
     új 2 munkanap 

    Gondoltál már arra, hogy felderítő legyél? Most itt a lehetőség! Csatlakozz Nikihez, Tikihez és Vikihez, és tanuld meg a segítségükkel, hogyan találod meg az Esthajnalcsillagot, állíts sátrat, vagy tégy izgalmassá egy unalmas napot otthon. És persze azt is, hogy kell úszni… egy halom pénzben!

    Az Ifjú Mormoták kézikönyvében a fantasztikustól az apró-cseprő gondokig mindenféle helyzetre megtalálhatod a választ – mindezt egy olyan kicsi könyvben, ami a hátizsákodban lapulva bármelyik kalandra elkísér!

    Kezdődjék hát a kaland!


  • Akció!
    10,00 lei 9,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ezek a csintalan kis makimajmok imádnak rosszalkodni és fára mászni. Csatlakozz hozzájuk te is a játékban, de nehogy elfelejts
    magaddal hozni egy szép sárga banánt uzsira!


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    „Az Amerikában élő Ella Durran 13 éves kora óta tudta, hogy az Oxfordon akar tanulni. 24 évesen elnyer egy angliai ösztöndíjat, de közben olyan munkalehetőséget kínálnak fel neki, amit nem utasíthat vissza. Így egy éve van, hogy szabadon élvezze a csodálatos Oxfordot, a lehetőséget, amely csak egyszer adódik az életben. Élvezi is, egészen addig, míg találkozik egy goromba helyivel, akinek túl nagy a szája, és a kocsija már az első nap tönkreteszi Ella felsőjét. Amikor a lány rájön, hogy az angol irodalmat nem más tartja, mint ugyanaz a férfi, akibe belebotlott, Jamie Davenport, életében először arra gondol, talán mégsem az Oxford az ő helye. Azonban egy késő esti ital mellett rájönnek, olyan kapocs van köztük, amire nem is számítottak, és a kezdeti könnyed flörtölés hamar valami komolyabbá válik. De Jamie-nek van egy fájdalmas titka, és amikor Ella kideríti, mit rejteget a férfi, azonnal érzi, az egész élete meg fog változni. Ella lehetetlen döntés elé kerül: fordítson hátat Jamie-nek, és kövesse az álmait, vagy maradjon a szerelmével, és együtt vészeljék át a nehézségeket, melyekre egyikük sem készült fel. Az év vége azonban gyorsan közeledik, és Ellának döntenie kell.


  • Akció!
    49,00 lei 32,00 lei
     új 2 munkanap 

    Rhiannonnak minden nap egyforma. Középiskolába jár, a családjával átlagos a kapcsolata, és van egy barátja, Justin. A lány már beletörődött a jelenlegi helyzetébe, meggyőzte magát, hogy neki pont ennyi jár, nem várhat többet az élettől, és ez éppen elég is. Hétköznapjait az tölti ki, hogy próbál megfelelni a temperamentumos és nehéz természetű Justinnak. Minden erejével azon van, hogy megőrizze a köztük lévő kényes és törékeny egyensúlyt. Ennek érdekében képes a saját vágyait is háttérbe szorítani.
    Egy reggel azonban minden megváltozik. Justint mintha teljesen kicserélték volna, és elviszi Rhiannont az óceánhoz. Kedves, megértő és gyengéd, amivel lenyűgözi barátnőjét. A lány azt hiszi: a régóta várt boldogság végre elérkezett, ám másnap reggel Justin nem emlékszik semmire. Rhiannon teljesen összezavarodik. Kétségbeesett vágyakozással kezd kutatni egy újabb tökéletes pillanat után. Egy nap azonban egy idegen azt mondja neki, hogy az a Justin, akivel azt a csodás napot töltötte, igazából nem is a barátja volt. Valaki más, csak Justin testében.

    Ajánlók:
    „Ez az ártatlan és őszinte szerelem regénye. Megmutatja, hogy az önzetlen szeretet képes mindent felülírni és minden korlátot átlépni. Nem számít más, egyedül csak a tiszta belső emberi értékek.”
    School Library Journal

    „Szépen felépített, döbbenetes történet, amely mélyen bevezeti az olvasókat a főszereplők életébe. Bár Levithan a Nap nap után ikerkönyveként tekint rá, mégis egyedülálló, mélyen megható történet lett ez is.”
    Booklist

    „Minden nap más testben ébredni nem lehet könnyű, mint ahogy annak sem egyszerű, aki megpróbálja felkutatni és nyomon követni azt, aki ezt teszi. Ez egy izgalmas utazás, amely komoly társadalmi és emberi pillanatokra is világít rá.”
    Kirkus Reviews

    „Ez a regény a kapcsolatokra és a drámára fókuszál. A téma, az elhelyezés és a hangnem tökéletesen passzol David Levithan álmodozó, csillagokon túlszárnyaló szereplőihez és ötleteihez.”
    Goodreads


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Ismerd meg a földkerekség legcukibb mopszát!

    Név: Buborék Báró
    Becenév: Bubi
    Szereti: a divatot, Mackót és a gazdiját, Bellát
    Nem szereti: Hercegnőt, a cicát, a hideget és a havat

    Hószünet van az iskolában, Bella pedig repes az örömtől. Bubi azonban nem – szerinte a hó csúszós, hideg és nedves. Ráadásul az új szomszéd fiú egy szörnyeteg-méretű állatot tart. Vajon Bubi képes megszeretni a havat, és közben új barátot is szerezni?


  • Akció!
    48,00 lei 43,20 lei
     új 2 munkanap 

    Greg Heffley és a családja úgy döntenek, közös kempingezéssel töltik a nyarat, és életük kalandját tervezve nekivágnak a nagyvilágnak. Az út azonban váratlan fordulatot vesz, és Heffley-ék egy lakókocsiparkban kötnek ki, ami nem egy kimondott Kánaán. Amikor gyülekezni kezdenek a viharfellegek, és összecsapnak fejük felett a hullámok, Greg és a többiek már csak arra kíváncsiak, vajon megússzák-e ép bőrrel a kiruccanást. Érzik: a sors most aztán igazán a mély vízbe dobta őket.

    A világszerte kirobbanóan sikeres Egy ropi naplója-sorozat 15. részében új, fergeteges poénok várnak.


  • 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    Tasmina Perry első álnéven írt pszichothrillerében a műfaj új területén próbál szerencsét.

    Martin felesége hirtelen eltűnik. Egy ideje nem éltek együtt, ennek ellenére a férfi az első számú gyanúsított. Ügyvédje, Francine módszeresen építi a karrierjét és csak egy lépésre van attól, hogy bekerüljön a londoni jogászok krémjébe. Martinnal nagyon vonzódnak egymáshoz és őrült viszonyba kezdenek.

    Francine nem bízik meg a férfiban, aki egy különös történettel áll elő. Az ügyvédnő hirtelen titkok és hazugságok labirintusában találja magát…
    Vajon mi történt azon az estén, amire Francine képtelen visszaemlékezni? A háló egyre szorosabbra fonódik körülötte: nemcsak a karrierje forog kockán, hanem az élete is.

    “Elkap és egy pillanatra sem ereszt: felkavaró történet London sötét oldaláról.” – Erin Kelly

    “Képtelenség letenni: intelligens, lenyűgöző.” – Adele Parks

    “Remekül megírt, lebilincselő történet. Kizárt, hogy félbehagyd.” – Jane Corry


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Egy nagyvárosban számos építkezés zajlik. De minden építkezés más és más. Egyes épületek magasan az égbe emelkednek, máskor mélyen a föld alatt folyik a munka. És vajon hogyan kerül a híd a folyó fölé?
    A könyv három példán keresztül mutatja be a magasépítés, a mélyépítés, valamint a hídépítés folyamatát, a nagy, kihajtható lapok pedig számos apró, felfedezésre váró részletet rejtenek.


  • 16,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    29,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap