Psi-man (a pszicho-katona )

6,00 lei

Szállító: Antikvár Könyvkínáló – Psi: ​​pszichés erő, mint például a telepátia, telekinézis és távolbalátás, a holnap fegyverei. Aki megzabolázza a pszichés erőt, azé lesz a világ…
Psi-Man
A hétköznapi férfi, Chuck Simon, különleges pszichés erővel áldott, vagy inkább átkozott. Ha nem borítja fel nyugalmas életét egy gonosz összeesküvés, észre sem vette volna, mire képes… Váratlanul, számára ismeretlen okokból, gengszterek és gyilkosok célpontjává lép elő. A háttérben az Egység mesterei húzódnak meg, a kormány szupertitkos ügynökei. Azt gondolják, hogy a veszélyhelyzetek felszínre kényszerítik Chuck Simon lappangó erőit, s így létrehozzák a pszicho-gyilkost, aki csupán gondolatai erejével fog gyilkolni… az ő parancsukra.
Psi-Man
A jövő pszicho-katonája. Egy hallgatag férfi, aki gondolatokat olvas, kommunikál Rommel nevű vérebével, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelve lerombol egy épületet. Az összes ország kormánya őt akarja megszerezni. De Chuck Simon fejében valami más jár. És ami a fejembe jár, az akár ölhet is…Ismertető/ízelítő: “Belelapozás”.

Utolsó példány

Kategóriák: ,

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadás

Kiadó

Phoenix Könyvkiadó

Lapszám

180

Szerzõ

David Peters