Piranyák

12,00 lei

Készleten

Kategória:

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadás
Kiadó

Aquila Könyvkiadó

Lapszám

285

Szerzõ

Harold Robbins

Leírás

Jed Stevensnek esze ágában sincs belekeveredni a maffia ügyeibe. Azt is ezerszer megbánja, hogy hajlandó elkísérni unokatestvérét arra a perui kirándulásra, fel az Amazonason. Egész nap csak izzad a fedélzeten, a döglesztő kánikulában, míg Angelo odalenn az egyetlen kabinban egy szép perui lánnyal hetyeg. De amikor Angelo szeretkezés után fejest ugrik a hűs folyóba, megkezdődik a lidércnyomás…
Angelót darabokra tépik a piranyák, a smaragdról, melyekért jöttek, kiderül, hogy nem léteznek, van viszont kokain bőven, és zsákmányra éhes mesztic orgyilkosok.
És ettől fogva nincs megállás. Jed hiába jut haza, ugyanaz a világ veszi körül otthon is. Vérszomjas emberi piranyák cikáznak körötte az alkalmat várva a hollywoodi filmcézár fényűző partiján, a New York-i pénzügyi központban és Palermo látszólag álmos utcáin egyaránt.
Úgy tűnik, egyetlen biztos pont az életében: a család. De mit tegyen, ha pont a család vonja be egyre mélyebben az óriási vagyonok és a váratlan halálok szövevényes világába?
Harold Robbins regénye a pénzről, a hatalomról és a szexről szól, arról a három dologról, amely egyesek szerint a világot mozgatja.