Perdido ​Star

12,00 lei

1805-ben ​O’Reilly és szülei elhajóznak Amerikából Havannába a Perdido Star fedélzetén, hogy érvényesítsék az anya örökösödési jogait Kubában.
Sajnos Jack számára az út, mely az új élethez fűzött nagy reményekkel és izgalommal kezdődik, erőszakkal és bosszúval fűtött harccá válik. Szüleit brutálisan meggyilkolják, birtokukat elveszik, és a fiú élete is veszélybe kerül. Jack csak úgy élheti túl mindezt, ha csatlakozik a Perdido Star legénységéhez. Viharokkal, hajótöréssel, vad és barátságos bennszülöttekkel kell szembenéznie.
Jack O’Reilly három évig tartó tengerészkedés és rengeteg tengeri kaland közben megkerüli a Földet, végül visszatér Kubába, majd Amerikába.
Egész útja során csak egyvalami uralja az életét: megszállottja annak, hogy visszatérjen szülei gyilkosához. Úgy válik ismertté, mint Black Jack O’Reilly – az irgalmatlan, aki veszedelmet jelent mindazok számára, akik útjába állnak bosszúja végrehajtása közben. Mindez addig tart, amíg barátja életének megmentése meg nem tanítja neki, hogy vannak más érzelmek is, mint a harag, a gyűlölet és a gyanakvás.

Nincs készleten

Kategória:

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadás

Kiadó

JLX Kiadó

Lapszám

382

Szerzõ

Hackman, Gene-Lenihan, Daniel