Akció!

Mediterrán nyár – Egy nyár a francia és az olasz Riviérán

45,00 lei 9,00 lei

Nincs készleten

Cikkszám: 9789639667945 Kategóriák: ,

További információk

Kiadó

Kelly Kft.

Lapszám

364

Szerzõ

David Shalleck, Erol Munuz

Leírás

David Shalleck szakács karrierjét New York és San Francisco legjobb éttermeiben kezdte. Ezúttal egy európai kulináris kalandtúrára vállalkozik. Fárasztó, kimerítő de szakmailag rendkívül hasznos tanulmányútja során Provence-ban és szerte Olaszországban megtanulja, mit jelent igazán chefnek lenni. Négy év után, amikor már azt fontolgatja, hogy visszatér az államokba, és egy kevésbé megerőltető dologba vágja a fejszéjét, ritka lehetőség kínálkozik számára: chef lehet a Serenity-n, egy klasszikus vitorlás jacht fedélzetén, mely Olaszország egyik leghíresebb házaspárjának a tulajdonában van. Nagy kihívás elé állítják Shallecket: egész nyáron főznie kell a házaspárra és vendégeikre. Nem készítheti el kétszer ugyanazt az ételt, és minden kikötőhelyen kizárólag a helyi hozzávalókból dolgozhat, amelyek visszaadják az ottani ízvilágot. Az elkészített ételeket luxuskivitelben kell tálalnia az ínyenc pár kifinomult ízlése szerint.Nem kevés megoldásra váró feladat egyetlen embernek a tenger közepén…

A Serenity öt hónapos útja a Francia Riviéráról indul. A hajó végighalad Olaszország nyugati partja mentén Amalfiig,átszeli a Tirrén-tengert Szardínia felé, felmegy Korzikára, majd visszatér Saint Tropez-ba a szezonvégi vitorlásversenyre.

A Mediterrán nyár intim bepillantást enged egy exkluzív világba, és új köntösbe bujtat lélegzetelállító látványosságokat. A régi világ eleganciája és a tengeri élet emlékezetes portréja tárul elénk receptek és ötletek kíséretében, amelyek segítségével a saját asztalunkra varázsolhatjuk a pompás ételeket.

A Földközi-tengeren hajókázni nyáron egy távoli paradicsom felé mámorító, álomszerű élmény…