Akció!

Ízeket az éveknek. Egészséges táplálkozás 60 felett

65,00 lei 29,00 lei

Gyakran töri a fejét azon, hogy mit is enne igazán szívesen? Válogasson a szakácskönyv receptjei közül, próbáljon ki finom és egészséges ételeket! Fontos, hogy mindennapi táplálékunk tartalmas legyen, és jól érezzük magunkat tőle. Megfelelő táplálkozással enyhítheti az öregedéssel járó egészségügyi problémákat, vagy akár me is előzheti azok kialakulását!

Jó erőnlétben, testileg-szellemileg aktívan eltöltött időskor – ki az, aki nem erre vágyik? Hogy ez a kívánságunk valóra váljon, elsősorban arra van szükség, hogy egészségesen táplálkozzunk és eleget mozogjunk. A döntés rajtunk áll.

Az izgalmas receptek mellett számtalan hasznos információt is összegyűjtöttünk a hozzávalókkal kapcsolatban – sok más mellett elmeséljük, miért olyan nagyszerű táplálék például a gesztenye, és hogy melyek a legegészségesebb zsiradékok, növényi olajak. Meg fogunk lepődni, mennyi örömet adhat, ha a jól ismert és kedvelt ételeket egy kicsit másképp készítjük el, mondjuk néhány összetevőt egészséges alternatívával helyettesítünk, amely jobban megfelel életkorunknak és speciális igényeinknek.

Nincs készleten

Kategóriák: ,

További információk

Állapot

új 2 munkanap

Kiadás

Lapszám

288

Kiadó

Reader's Digest Kiadó Kft.