Angol ​nyelvtan felsőfok

9,00 lei

Ha nyelvtudása már eléri, esetleg meghaladja a középfokú szintet, s szeretne még többet megtudni e csodálatosan gazdag nyelv korántsem egyszerű grammatikájáról s annak kevésbé ismert kérdéseiről – például a bonyolultnak tűnő kiejtés szabályszerűségeiről, az elválasztásról, az idegen eredetű többes számokról – reméljük, haszonnal forgatja majd ezt a könyvet. És közben meggyőződhet arról is, ismeri-e azt a 3000 angol szót, amelyet e nyelv beszélői a legújabb statisztikák szerint a leggyakrabban használnak napjainkban.

Nincs készleten

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadó

Könyvmíves Könyvkiadó

Lapszám

239

Szerzõ

Németh Anikó

Leírás

Az angol nyelv napjainkra már nem “csupán” egy a világnyelvek közül, hanem az első számú világnyelv – Nagy-Britannia, az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland hivatalos nyelvét második nyelvként immár nemcsak a brit gyarmatbirodalom volt államaiban, hanem a világ minden pontján tanulják, beszélik, használják.
Szeretné gyorsan, könnyen, alapfokon elsajátítatni ezt a nyelvet? Ha válasza igen, biztosan hasznosnak fogja találni könyvünket, melyben rövid és közérthető magyarázatokkal ellátva, példamondatokkal illusztrálva találja meg a modern angol nyelvtan legfontosabb kérdéseit és szabályait, s azt is megtudhatja, melyik az az 1000 szó, amelyet az angol nyelvterületeken a leggyakrabban használnak napjainkban.
TARTALOM
Az angol ábécé 5
A nagybetűk 7
Az angol nyelv hangállománya – a fonetikus átírás jelei 11
A hangsúly 21
Az intonáció 25
Szótagolás, elválasztás 29
Az írásjelek használata, a központozás 33
A névelő 43
A főnév 51
A melléknév 63
A számnév 71
A névmás 79
A határozószó 93
Az elöljárószó 97
A determinánsok 107
A kötőszó 115
A módosítószó 129
Az igék 133
Az igeidők 135
A seg