A teremtő képzelet – Alkotó vizualizáció – A képzelet erejével mindent elérhetünk

15,00 lei

Utolsó példány

Kategória:

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Lapszám

202

Szerzõ

Shakti Gawain

Leírás

Minden pillanat a teremtés pillanata, és minden teremtő pillanatban végtelen lehetőségek rejlenek. Ezt üzeni nekünk Shakti Gawain, a nagy sikerű Élj a fényben! c. könyv szerzője.
Nemzetközileg is sikeres kötetében, amely több mint egymillió pédányban kelt el Amerikában, az írónő kitárja előttünk teremtő képzeletünk kapuit. A módszer,melyet ajánl – az alkotó vizualizáció – mentális képeink és pozitív megerősítések használata révén segít bennünket életünk egyre tudatosabb irányításában és jobbításában.
Ez a jól érthető, gyakorlati útmutató meditációkat és más gyakorlatokat tartalmaz, amelyek segítségével nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk, egészségesebbé válhatunk, fejleszthetjük kreativitásunkat, teljesebbé tehetjük emberi kapcsolatainkat, elérhetjük céljainkat a munkánkban, megszabadulhatunk rossz szokásainktól, és gazdagabbá válhatunk.
Az alkotó vizualizáció módszerének használata kulcsot ad a kezünkbe ahhoz, hogy hozzájuthassunk az élet bőséges javaihoz, és valóban a fényben élhessünk.