A Szent Korona Misztériuma

19,00 lei

Felgyorsult, kegyetlen pénzvilágban élünk, amelyben a hithű magyarság belepusztul. Igen, belepusztul, ha nem tér vissza történelmi gyökereihez, ahol a jog és az erkölcs nem válik ketté, a keresztény értékrendjéhez, Szent István örökségéhez, királynőjéhez a Magyarok Nagyasszonyához.

Ezt az értékrendet a Regnum Marianum képviseli számomra a Szent Korona Magyarország legmagasabb méltósága.

Közvetítő ég és föld között, kapu a földi és a mennybéli hatalom, Magyarország és a Mennyország között”.

Ezt a hatalmat kutatja, vizsgálja, elemzi évtizedek óta DR. HIHÁLYFI TIBOR, aki ebben a könyvében kiegészíti eddig megjelent munkáit, és újabb meglepetésekkel szolgál „őfelsége” tisztelőinek.

Nem tanítják, sőt elhallgatják, így nem csoda, ha sokakban felmerül a kérdés, hogy a Szent Korona múzeumba való tárgy, vagy keresztény jelképrendszer, esetleg kozmikus csoda, amellyel megkoronázták a szent királyainkat?.

A szerző könyve kitér a részletes magyarázatra, megfejti a kozmikus adatokat, és választ ad a Szent Korona misztériumára…

*
Ennek megfelelően „A SZENT KORONA MISZTÉRIUMA” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akiket érdekel a Szent Korona magyarázata, a kozmikus adatok és keresik a választ a Szent Korona misztériumára.

Utolsó példány

Kategória:

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadás

Lapszám

110

Szerzõ

Dr. Molnárfi Tibor