A Sors mint esély

18,00 lei

Azoknak szól Thorwald Dethelfsen könyve, akik az emberiség legősibb kérdésére keresik a választ: mi az élet, az emberi sors értelme? A modern természettudomány és pszichológia válaszkísérletei egyaránt kudarcot vallottak. A szerző, az ezoterikus pszichológia meglaalpozója, az okkultizmus, a régi titkos tanok (azstrológia, homeopátia, reinkarnáció) világába vezeti olvasóit, lehetővé téve számukra, hogy az ősi technikák segítséégvel megismerhessék és megérthessék életüket, betegségüket, halálukat, hogy fleősséget vállalhassanak sorsukért. A sors ugyanis nem véletlenek sorozata, nem csapás, ami ellen küzdenünk kell. A sors: esély. Esély az emberi teljesség és tökéletesség megvalósítéséra. Ezért sorsunkat meg kell tanulnunk megismerni és mergérteni. Az eredendő tudás útját kell járnunk, hogy megtaláljuk az eredendő kérdésre a választ: mi az élet, mi a sors értelme? Thorwald Dethelfsen erre az útra vezeti olvasóit világhírű könyvében.
Az Út a teljességhez – A betegségek jelentése és jelentősége című könyvének alapgondolatait mélyíti el, szélesíti ki és szövi tovább A sors mint esélyben Dethlefsen, az ezoterikus pszichológai megalapítója.

Nincs készleten

Kategória:

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Szerzõ

Thorwald Dethlefsen

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Leírás

A szerző a régi titkos tanok világába vezeti az olvasóit, lehetővé téve számukra, hogy az ősi technikák segítségével megismerhessék és megérthessék életüket, betegségüket…