Akció!

A lány éjfélkor – Midnight-trilógia 1.

46,00 lei 29,00 lei

Utolsó példány

Cikkszám: 9789632617145 Kategória:

További információk

Állapot

új 2 munkanap

Kiadó

Maxim Könyvkiadó

Lapszám

416

Szerzõ

Melissa Grey

Leírás

New York városa alatt él az aviánok titokzatos, ősi népe, akiknek testét toll borítja, ereikben pedig varázslat folyik. Ősrégi bűvölet rejti el őket az emberek szeme elől – egyetlen lányt kivéve. Ekhó szökevény zsebtolvaj, lopott kincsek eladásából tengeti az életét, amelyeket a feketepiacon ad el a vevőinek. Az aviánokon kívül nincsenek barátai, sem családja.
Ekhó okos és merész, néha talán kissé pimasz is, ám mindenekfelett rendületlenül hűséges. Így amikor egy évszázadok óta húzódó háború hulláma ostromolja otthona határait, úgy határoz, hogy ideje végre cselekedni. A legenda szerint egyetlen módon lehet örök időkre véget vetni a harcnak: fel kell kutatni a Tűzmadarat. Ez a mesebeli teremtmény állítólag olyan elképesztő hatalommal rendelkezik, amilyet a világ még sohasem látott. Nem könnyű az Ekhó előtt álló feladat, de a tolvajélet egy leckét alaposan a lány fejébe vésett: hogyan szerezheti meg, amit akar.
A háború nem várt fordulatokat hoz, és Ekhónak küldetése során együtt kell működnie az ellenséggel, az ifjú sárkánypikkelyes drakhar herceggel. Először bizalmatlan vele, ám ahogy az idő halad, lassan összebarátkoznak, és Ekhó hirtelen azon kapja magát, hogy visszavonhatatlanul vonzódik a fiúhoz…

„Ekhó egy bátor hősnő, akit izgalmas és szórakoztató karakterek kísérnek küldetése során. És miközben a világ sorsa a tét, meg kell küzdenie saját kavargó érzelmeivel.”
School Library Journal

„Lenyűgöző, tiszta mágia és varázslat. Melissa egy fantasztikus világba repíti az olvasót, ahol minden lehetséges. Készülj fel a legváratlanabb fordulatokra!”
Kirkus Reviews

„Két titokzatos nép ősi küzdelme egy különleges lány szemszögéből. Dráma, kaland és izgalom egy kis humorral és romantikával fűszerezve.”
Amazon

„Ekhó kedves, megnyerő és összetett karakter. Egyesíti egy lázadó kívülálló makacsságát egy elkötelezett harcos erejével és kitartásával. Ugyanakkor végtelenül emberi és szerethető.”
Goodreads

„Csak úgy sziporkázik ez a könyv… Cassandra Clare rajongói és a Trónok harca nézői imádni fogják ezt a hihetetlen világot, olyan örökérvényű témákkal, mint család, erő, hűség és szerelem.”
Booklist