A karma és a reinkarnáció örök törvénye

19,00 lei

„Rendkívüli életek sorozatán vagyunk túl valamennyien, ezeknek köszönhetjük jelenlegi életünket. És jelenlegi életünk készít fel az ezután következőkre.”

Van élet a halál után – és ezt Barbara Martin a saját szemével látta. A karma és a reinkarnáció örök törvénye személyes beszámoló az újjászületés bonyolult világáról. Martin és társszerzője, Dimitri Moraitis közvetlen benyomásokon alapuló kötete a túlvilágról és a szellemvilágban szerzett megdöbbentő látnoki tapasztalatokról szól. Ez a karma rejtelmeit taglaló gyakorlati kézikönyv a spirituális síkok részletes térképe, a reinkarnáció működésének pontos ábrázolása.

Olyan kérdésekre kapunk választ, amelyek minden szellemi úton járó embert foglalkoztatnak:

– Feltárul előttünk a másvilág szerkezete és a karma működése.

– Hasznos tanácsokat kapunk a karmikus helyzetek megoldásához és a rossz karma létrehozásának elkerüléséhez.

– Rádöbbenünk spirituális feladatunkra.

– Segítséget kapunk a karmikus eredetű problémák felismeréséhez és feloldásához.

– Mély megértésre teszünk szert a személyes jellegű pénz, kapcsolatok, hivatás, lélek és test karmáját illetően.

– Megismerjük a nemzeti, faji, vallási karmát, illetve az egész világ sorsát érintő közös karmát is, amelybe beletartozik civilizációnk mostanában sokat vitatott túlélése, jövője is.

A karma és a reinkarnáció örök törvénye nagyszerű olvasmány a spirituális út elején járóknak szintúgy, mint a haladó tanulóknak. Valamennyien egy bonyolult isteni terv részei vagyunk. Ha e terv szerint cselekszünk, teljesíteni fogjuk földi küldetésünket. Ez a könyv épp ebben segít, rávezetve minket annak az ösvénynek a felismerésére, amelyen haladnunk kell.

Utolsó példány

Kategória:

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadás

Kiadó

Édesvíz Kiadó

Lapszám

332

Szerzõ

Barbara Martin, Dimitri Moraitis