30 napos méregtelenítő kúra

15,00 lei

Utolsó példány

Kategória:

További információk

Állapot

Antikvár 2 munkanap

Kiadás
Kiadó

Gold Book

Lapszám

296

Szerzõ

Lewis Harrison

Leírás

Most ​lehetőség nyílig rá, hogy mindössze 30 nap alatt megfiatalítsa testét és elméjét egyedülálló és teljes körű testméregtelenítő programunk segítségével. Ez a könnyen követhető program az étkezést, a testet, az érzelmeket és az elmét egyaránt szem előtt tartva, ezeket holisztikusan kezelve hosszan tartó, jó közérzettel és erőnléttel ajándékozza meg követőit. A maga nemében egyedülálló programtervezet már az első néhány napon, mielőtt még a betegség kialakulhatna, elkezdi felszámolni a betegségek okait, s ön garantáltan egészségesebbnek és frissebbnek érzi majd magát.
Programunk legnagyobb előnye, hogy az ön által felfedezett belső méregtelenítő és egészségmegőrző technikák könnyen alkalmazhatóak. Naponta mindössze néhány perc figyelmet követelnek, s legtöbbjük teljesen ingyenes abban az értelemben, hogy semmiféle különös termék vagy eszköz beszerzését nem igényli.

Ebben a könyvben a következő témákról olvashat:
Felbecsülhetetlen, könnyen követhető tanácsokról arra vonatkozóan, miként vásároljon és készítsen tiszta, teljes értékű, természetes ételeket, s emellett pontos, részletes vásárlási lista könnyíti meg dolgát, melyet mindig a heti program végén közlünk.
Eláruljuk a titkot, miként szabadulhat meg örökre a finomított cukor felesleges kalóriáitól anélkül, hogy le kellene mondania az édességekről.
Szaktanácsokat adunk arra vonatkozóan, mely levekkel, teákkal, gyógynövényekkel és fűszerekkel egészítse ki étrendjét, ha a betegségből való lábadozás időszakát szeretné lerövidíteni, illetve ha kicsattanó egészségre és életerőre akar szert tenni.
Megosztjuk önnel a problémamentes emésztés, a megnövekedett szellemi teljesítőképesség és a fiatalos bőr elérésének természetes módszereit.
Egyszerű étkezési útmutatókat olvashat, melyek megszabadítanak az ízületi gyulladástól, a menstruációs görcsöktől, az allergiáktól és még sok más kellemetlenségtől

Tisztítsa meg testét és elméjét a 30 napos méregtelenítő kúra segítségével, és kezdje el élvezni az igazi egészség állapotát!

A szerzőről
Levvis Harrison az egészség, a táplálkozástudomány, a testmozgás, a masszázs és a stresszmenedzsment Amerikában elismert szószólója.
A Massageworks és a Helping Yourself with Natural Healing című nagy sikerű könyvek szerzője. Mivel Lewis Harrison eladásaiban, beszédeiben csodálatosan képes biztatni és motiválni a hallgatóságot, számost rádió- és televízió műsor keresett vendége.