Hervadás

29,00 lei

Akarnád pontosan tudni, mikor fogsz meghalni?

Egy balul sikerült tudományos kísérlet miatt a világot élő időzített bombák népesítik be: a férfiak csak huszonöt, a nők pedig csupán húsz évig élnek. Genetikusok keresik az ellenszert, hogy az emberi faj újra erőre kapjon. Mindenközben a világon eluralkodik a szegénység és a bűnözés, gyerekek milliói maradnak árván, serdülő lányokat rabolnak és adnak el, hogy többnejű házasságban utódokat szüljenek.
A tizenhat éves Rhine-nak már csak négy éve van hátra, amikor ő is erre a sorsa jut. Noha a kiváltságosok jómódú világába csöppen, és férje, Linden őszintén szereti, egyre csak a szökés jár a fejében. A varázslatos gazdagság közepette Rhine lassan ráébred, hogy a csillogó látszat mögött a valóság ridegebb, mint hitte volna.
Miközben a génvírus miatt egyre fenyegetőbben közeledik Linden éveinek vége, Rhine bizalmas barátra talál, akinek segítségével talán esélye lehet a menekülésre. De vajon a káoszba süllyedő világban csakugyan lehetséges a szabadság?

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági regénye.
“A Lauren DeStefano által fevázolt jövő nagyon is hiteles. Lenyűgözött a regény világa, a romantika, az írásmód – már nagyon vártam, hogy ilyen jó könyv kerüljön a kezembe.” (Carrie Ryan, a Kezek és fogak erdeje szerzője)

Utolsó példány

Kategória:

További információk

Állapot

új 2 munkanap

Kiadás

Kiadó

Cartaphilus Kiadó

Szerzõ

Lauren DeStefano