Ét & Rend – Receptek és életmódtippek gyors hétköznapokra és ráérős hétvégékre (SPAR életmód)

35,00 lei

Kinek ajánljuk ezt a könyvet? Annak, aki szeretne tudatosabban táplálkozni, többet mozogni, de a hétköznapok tempója túlságosan feszített ahhoz, hogy életmódváltási kísérletei ne fulladtak volna már néhányszor kudarcba.
Az életünk egyre összetettebb, egyre több feladatot ad, nem könnyű megtalálni a fókuszt. A fejlődést persze nem lehet- és nem is kell- megállítani, de ha olyan gyorsan zajlik, mint manapság, nehéz az alkalmazkodás. Hányszor jut eszébe egy nap ez a mondat: nincs rá időm? És milyen gyakran mondja vagy gondolja ezt az egészséges táplálkozás vagy a sport kapcsán? Ha sokszor, akkor ez a könyv segíthet átlendülni a régi mantrán, és lehetőséget ad az okos életmódváltásra.
A SPAR szakértői, Turcsák Katalin dietetikus, Tóth “Bio” Gábor élelmiszeripari mérnök, Bakonyi Panni jógaoktató és Bene Marci edző adnak hasznos tippeket a következő oldalakon. A könnyen követhető, otthon is elvégezhető fitneszprogramokat és a sok-sok egészséges, finom étel receptjét úgy válogattuk össze, hogy beilleszthetők legyenek a rohanó életmódba is, amikor minden perc számít. De gondoltunk azokra a napokra is, amikor nagyobb a nyugalom, és több idő jut a sportra, a főzésre, a lazulásra.
A könyv összeállításában végig szempont volt az egyszerűség, hiszen tudjuk, hogy minden nagy változás felé kis lépésekkel érdemes elindulni.

Utolsó példány

Kategória:

További információk

Állapot

új 2 munkanap

Kiadás

Kiadó

Magánkiadás

Lapszám

191