Akció!

Ébreszd fel a benned szunnyadó óriást! – Hogyan változtassuk meg szellemi, érzelmi és fizikai körülményeinket?

45,00 lei 40,50 lei

Nagyszerű érzés tudni, hogy mindannyian rendelkezünk azokkal az információkkal, stratégiákkal, filozófiákkal és képességekkel, amelyek a leginkább vágyott változások elérésében segítenek minket! Anthony Robbins, a világ egyik legismertebb sikertrénere, népszerű pszichológus, iró, tréner jelen
könyvében évtizedes szakmai tapasztalatából merítve írja le, hogyan fedezzük fel igazi életcélunkat, hogyan hasznosítsuk azokat a belső erőinket, amelyek a sorsunkat, alakítják.
Azért vagyunk itt a Földön, hogy egyedi adottságainkkal hozzájáruljunk a világ sorsahoz, szépségéhez. Mindannyiunkban rejlik valamiféle képesség, egy adomány, saját géniuszunk, amely csak hasznosításra vár.
Lehetünk tehetségesek a művészetben vagy a zenében, emberi kapcsolatainkban. Lehetünk zseniális tanárok vagy feltálalok, kiemelkedőt nyújthatunk az üzleti életben vagy a karrierünkben.
“Azok a források, amelyek segítségével valóra válthatjuk álmainkat, bennünk vannak, csupán arra a napra várnak, amikor úgy döntünk, hogy felébredünk, és igényt támasztunk velünk született jogainkra. Ezt a könyvet azzal az egyetlen céllal írtam, hogy ébresztő és kihívást jelentő felszólítás legyen azok számára, akik elkötelezik magukat egy jobb minőségű élet iránt, hogy kellően kihasználhassák istenadta képességeiket. Ebben a könyvben ötleteket és stratégiákat mutatok be, amelyek révén konkrét, mérhető és tartós változásokat hozhatunk létre önmagunkban és másokban.”
Anthony Robbins

A könyvből megtudhatjuk:
– miért fontos gyakrabban döntéseket hoznunk, és hogyan élvezzük ezt,
– hogyan alakítja a fajdalom és az öröm életünket,
– hogyan változtathatjuk hiedelmeinket teremtő erővé,
– hogyan szüntethetjük meg saját sikerünk gátjait,
– hogyan tegyünk fel valódi problémamegoldó kérdéseket?

 

Utolsó példány

További információk

Állapot

új 2 munkanap

Kiadás

Kiadó

bioenergetic

Lapszám

560

Szerzõ

Anthony Robbins