A mániákus anyuka tanácsai – Nyugodt anyuka és együttműködő gyerekek

15,00 lei

A ​mániákus anyuka tanácsai című kiadványunk egy remek segítőtárs a nyugodt anyaság megteremtésében – ez a könyv lépésről lépésre tanítja meg, hogyan alkalmazkodj és cselekedj a leghihetetlenebb helyzetekben is. Mindezt csupán 7 hét alatt teszi, követve a szerző által leírt 7 egyszerű lépést, a „Szülői Siker Spirálszerű Modelljén”.
Állítsd fel céljaidat! Nagyon fontos, hogy elhatározd, min szeretnél változtatni, képzeld el azt a dolgot és keményen dolgozz érte.
Légy megértő! Ez egy nagyon fontos tulajdonság, legfőképp, amikor a gyerekeiddel való jó kommunikációról van szó.
Tanuld meg értékelni a gyermeked! Ez a dolog nagyon jó hatással lesz az önbizalmára, ezen keresztül a viselkedésére és a szülőkkel való jó kapcsolat kiépítésére.
Szánj elegendő időt arra, hogy kellőképp figyelj a gyermekedre, és tanuld meg meghallgatni, ha azt szeretnéd, hogy ő is hallgasson rád!
Légy kreatív! Nagyon fontos, hogy egy anyuka mindig találjon megoldást a konfliktusok elkerülésére, és amennyire lehetséges, a család minden tagja elégedett legyen.
Tanítsd meg a gyermekedet, hogy fegyelmezett legyen, és vállalja tettei következményét – mindezt nem büntetéssel fenyegetve, vagy jutalom fejében!
Oszd be a lehető legjobb módon a családoddal eltöltött időt – ennek következményeképpen felfedezed majd, hogy több időd van a családodra és megtanulod értékelni az együtt töltött idő minden egyes pillanatát!
Próbáld ki ezt a 7 egyszerű lépésből álló programot, és tapasztald meg a családodban végbemenő pozitív változásokat!

Utolsó példány

További információk

Állapot

új 2 munkanap

Kiadás

Kiadó

Roland Toys Kft

Lapszám

214

Szerzõ

Allison Mitchell