• "Az állatok nagy könyve" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.

1–52 / 160 találat

  • 45,00 lei
     új 2 munkanap 

    “AZ EGYETLEN KÜLÖNBSÉG SIKER ÉS KUDARC KÖZÖTT

    Célozzuk meg azt, ami tízszer magasabban van, mint ahol most vagyunk, és ha alatta is maradunk a várakozásnak, messzebbre jutunk, mint ha megőriztük volna életünk jelenlegi állapotát.

    “Grant Cardone fején találta a szöget: elárulja, hogyan érnek el az emberek sikert az élet bármely területén.” Brian Tracy

    A könyv olyan életfelfogást szeretne létrehívni, amely minden sikeres emberre jellemző. Célozzuk meg azt, ami tízszer magasabban van, mint ahol most vagyunk, és ha alatta is maradunk a várakozásnak, messzebbre jutunk, mint ha megőriztük volna életünk jelenlegi állapotát. Megtanít bennünket:

    hogyan valósítsunk meg korábban elérhetetlennek hitt célokat,
    hogyan tűzzük ki helyesen a céljainkat, és hogyan garantáljuk, hogy el is érjük őket,
    hogyan teremtsünk soha nem látott boldogságot és elégedettséget az életünkben,
    hogyan sarkalljuk magunkat a félelem erejének segítségével cselekvésre,
    hogyan szerezzünk meg mindent, amit csak akarunk, és ne kelljen kevesebbel beérnünk,
    hogyan győzzük le a versenytársakat, és hogyan legyünk a siker példaképei.

    A szárnyaló siker a hétköznapi erőfeszítés birodalmán túl létezik. Ha ilyen kimagasló sikert szeretnénk elérni, nem élhetjük úgy az életünket, mint bárki más, és nem nyugodhatunk bele a középszerűségbe. A siker a kötelességünk, feladatunk és felelősségünk, és ez a könyv lépésről lépésre ismertet meg minket azzal, hogyan teremtsünk rendkívüli sikert az életünkben.

    Megtanulhatjuk, mekkora erőfeszítés szükséges a garantált sikerhez, és biztosíthatjuk, hogy ezt a szintet egész életünkben megtartsuk. Az emberek többsége áhítozik a sikerre, és fantasztikus ötletei vannak, de elmarad az erőfeszítések tekintetében, amelyek ahhoz kellenek, hogy a megérdemelt kivételes szintre emelje az életét. A cselekvésnek négy szintje létezik, és álmaink valóra váltásához meg kell tanulnunk eljutni a negyedik szintre, a masszív erőbedobáshoz.

    A 10X eloszlatja félelmeinket, megnöveli az önmagunkba vetett hitünket, elsöpri a halogatást, és mindenen diadalmaskodó céltudattal ruház föl. Arra késztet, hogy különbözzünk minden más piaci szereplőtől, és ezt csak úgy érhetjük el, ha azt tesszük, amire más nem hajlandó. Ne gondolkozzunk többé alapszükségletekben, hanem célozzuk meg a bőséget, éspedig életünk minden területén.


  • 16,00 lei
     új 2 munkanap 

    Kr. u. 180. Pannónia, a Római Birodalom északi határa. A germánokat visszaszorító Marcus Aurelius halott, utóda, Commodus pedig a fővárosi luxus kedvéért feláldozza az északi fenyegetés megszüntetésének lehetőségét. A germánok ezért egy idő után ismét vérszemet kapnak Róma gazdagságától, egyre gyakoribbak a betörések a folyami határon keresztül.
    A csatatereket kerülő Commodus arannyal próbálja megvásárolni a határvidék békéjét. A kincset szállító katonai egységet azonban támadás éri, az aranynak lába kél. Vajon akad-e valaki, aki megfejtheti e titkot? Nyomára bukkanhat-e bárki Róma aranyának, és megtorolhatja-e a veszteségeket?
    Marcellus Mihály e kötetben is a tőle megszokott történeti hitelességgel festi meg az ókor Pannóniáját, a Danuvius forrongó vidékét, miközben betekintést nyújt a római legionariusok véres mindennapjaiba. Mesél katonai hűségről és becsületről, de ármányról és cselszövésről is, így méltán kínál izgalmas szórakozást a fordulatokban gazdag, antik történelmi regények kedvelőinek.


  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 

    A Mesék örökmozgóknak különleges koncepciója utat talál a sokszor túlterhelt, hiperaktív vagy figyelemzavaros gyerekekhez, hiszen a felolvasásra szánt, rövid, humoros mesék egy-egy kiemelt kifejezéséhez egyszerű mozgásgyakorlatok társulnak. A beszélő kiskutya című első mesében például a “vau” elhangzásakor a gyerekeknek fel kell pattanniuk a székükről, meg kell pördülniük egyszer, majd visszaülhetnek a helyükre. Amikor pedig a “virsli” szót olvassák fel nekik, akkor egy előre meghatározott bútorig kell fél lábon elugrálniuk, majd vissza a helyükig. A felolvasás során a szülőknek természetesen ügyelniük kell arra, hogy a gyerekek a kiválasztott “varázsszavak” elhangzásakor el tudják végezni a gyakorlatokat, és csak utána szabad folytatniuk a mesét.
    A bájos, egyszerű nyelvezettel megírt meséket biztosan minden izgő-mozgó óvodás és kisiskolás gyerek szívébe zárja majd.


  • Akció!
    39,00 lei 35,10 lei
     új 2 munkanap 

    Ismeritek Fecót, a kis feltalálót? Még csak óvodás, de máris nagyon szeret szerelni és mindenfélét építeni. Az oviban majdnem minden nagyon jó, de azért a délutáni alvást még Fecó sem kedveli. Vajon fel lehet-e találni olyasmit, ami segít az alvásban? Persze attól függ, kinek…

    A Most én olvasok!-sorozat elindításával a Pagony régi vágya teljesült: egy szisztematikusan felépített, pedagógusi szakértelemmel megtámogatott kortárs, magyar “olvasni tanulok”-sorozatot építünk.
    A Pagony legkiválóbb szerzői öt-öt könyvet írnak, öt különböző nehézségi szinten, melyek közül az első NAGYBETŰS kötet. A történetek lazán összefüggnek egymással, de természetesen önállóan is olvashatók.

    NAGYBETŰS SZINT
    csupa nyomtatott nagybetű
    oldalanként 2-5 sor
    rövid, könnyen kiolvasható mondatok
    egyszerű, könnyen követhető történet


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    A RENDŐRSÉG KÖZLEMÉNYE
    “Eltűnt Turchányi Albert, 11 éves általános iskolai tanuló. A körülbelül 145 centiméter magas, zömök testalkatú, barna szemű, szemüveges, rövid, barna hajú fiú 2019. november ­25-én, hétfőn az iskolai könyvtárból ismeretlen helyre távozott. Eltűnésekor zöld színű farmernadrágot és szürke “A CSAPATMUNKA AZ, AMIKOR SOKAN CSINÁLJÁK, AMIT ÉN MONDOK” feliratú pólót viselt.”
    Ugyanekkor Petőfi Sándor János vitéz című művében ­ismeretlen, új szereplő jelenik meg: egy zömök testalkatú, barna ­szemű, szemüveges, rövid hajú fiú…x És ezáltal a mű igen különös fordulatokkal gazdagszik. Ám az új János vitéz nem mindenki tetszését nyeri el. Az indulatok elszabadulnak. Úgy tűnik, Magyarországot soha nem látott katasztrófa ­fenyegeti.

    A Pagony legújabb sorozatába, az Abszolút Könyvekbe olyan 9-12 éveseknek szóló, olvasmányos és izgalmas könyveket válogatunk, amelyek abszolút lendületesek, abszolút színvonalasak, abszolút maiak. Abszolút jó őket olvasni!


  • Akció!
    90,00 lei 81,00 lei
     új 2 munkanap 

    Létezik-e a görögök által megálmodott ideális szépség? Miért és hogyan próbálja az ember megformálni, láthatóvá tenni isteneit? Miképpen hatnak a színek, a formák, a tónusok az emberi lélekre? Milyen szerepet játszott a fotográfi a felfedezése a táj és az emberábrázolásban? Teremtett-e új irányzatot Duchamp piszoárja? Mi adja egy műalkotás művészi értékét?

    A képzőművészet nagykönyve több mint 200 remekművön keresztül mutatja be a művészekben rejlő varázslatos kifejezőerőt. Rengeteg képpel, grafikával, időrendben foglalja össze az egyes stíluskorszakokat, és ad átfogó képet a meghatározó művészeti törekvésekről, irányzatokról, valamint a különböző kifejezésmódokról. Az írott történelem előtti időszak termékenységszobraitól napjaink videóinstallációjáig az önkifejezés szinte végtelen eszköztárát mutatja be. Mindemellett újszerű szemszögből világítja meg a képzőművészet

    történetében megjelenő párhuzamokat és ellentéteket.

    A kötet remek összefoglalás és izgalmas kaland mindazoknak, akik szeretnék behatóbban megismerni a közismert és az újonnan felfedezett mesterek képzőművészeti alkotásait és élettörténetét.


  • Akció!
    52,00 lei 38,00 lei
     új 2 munkanap 

    “Írj át valamit a teremtés könyveiben, és megváltoztatod vele a múltat. És vele együtt a jelent és a jövőt is.”
    A Szentély elpusztult, ám a könyvmágia világát máris egy újabb, mindent elsöprő veszély fenyegeti. Az ideák felfelé kapaszkodnak a világ oldalai közötti aranyló szakadékban, és egyik menedékhelyet nyelik el a másik után. Furia hamarosan sejteni kezdi, hogy az egyetlen, aki fel tudja tartóztatni a világ megsemmisülését, és hogy ezért nagyon magas árat kell fizetnie. Vajon készen áll rá?


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Daniel Graham MacCormick – röviden Mac – élete nagyon is jónak tűnik. Harmincöt évesen Key Westben él, egy tizenkét méteres horgászhajó, a The Maine tulajdonosa, amelyet bérbe ad. Öt évet töltött a seregben, gyalogos tisztként kétszer szolgált Afganisztánban. Egy Ezüst Csillaggal, két Bíborszívvel valamint több olyan sebhellyel tért vissza, amelyek nem sülnek le, no meg a hajót terhelő jókora bankkölcsönnel. Igazság szerint Mac pénzügyei eléggé gyönge lábon állnak.

    Egy napon a híres Zöld papagáj bárban ücsörög, s az életen elmélkedik, miközben Carlost várja, a sikeres miamii ügyvédet, akinek meglehetősen sok köze van Castro-ellenes csoportokhoz. Carlos ki akarja bérelni Macet meg a hajóját egy tíznapos horgászversenyre Kubába, ő azonban sejti, hogy többről van szó, és elutasítja az ügyvéd ajánlatát – a normál áron. Ám amikor az ajánlati ár eléri a kétmillió dollárt, hajlandó meghallgatni az üzleti ajánlatot, és beleegyezik a találkozóba Carlos ügyfeleivel, egy csodaszép kubai-amerikai nővel, Sara Ortegával s a titokzatos idősebb számkivetettel, Eduardo Valazquezzel.

    Kiderül, hogy Sara nagyapja hatvanmillió dollárt rejtett el Kubában, amikor elmenekült Castro forradalma elől. A Havanna és Washington közti “kubai enyhülés” idején, Carlos, Eduardo és Sara tudja: csak idő kérdése, míg valaki véletlenül vagy szándékosan megtalálja az elrejtett pénzt. Mac azzal is tisztában van, hogy ha elfogadja a munkát, gazdagon távozik… vagy nem.

    A műfaj igazi mesterének a rá jellemző humorral, ragyogóan és lenyűgöző hitelességgel megírt legújabb regénye.

    ” Nelson DeMille egy igazi mester.” Dan Brown


  • Akció!
    52,00 lei 46,80 lei
     új 2 munkanap 

    Ez a könyv elrepít a madarak világába, ahol sasok szárnyalnak, és fülemülék dalolnak.

    Csodáld meg, milyen ügyes vadász a szélsebes vándorsólyom, derítsd ki, melyik dinoszaurusz távoli rokona a galamb, és hogy miért fontos a madarak jelenléte bolygónk életében!

    Rá fogsz jönni, hogy nem csak színes tollaik teszik őket lenyűgözővé.

    A szerzőről:

    David Lindo, a lelkes “városi madarász”, egész gyerekkorát a madarak bűvöletében töltötte. Felnőttként hivatásának tekinti, hogy természetvédő szervezetekkel együttműködve minél több emberben felkeltse az érdeklődést e csodálatos élőlények iránt.


  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 

    Puritánia elnöke hadat üzen Extravagancia királynőjének. A tiszta beszéd jegyében kis híján kitör a háború, de szerencsére felbukkan Fodor Menta, és békésebb megoldást javasol: egy nyelvi vetélkedőt.


  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 

    Ficsúrt nem véletlenül hívják Ficsúrnak, hiszen ő a leghelyesebb fiú egész Szinonima Cityben. De a szókincse, nos, az nem túl gazdag. Sőt, kifejezetten szegényes. Igen ám, de Ficsúr nagyon csípi I. Elegancia királynőt, aki köztudottan rajong a szinonimákért. Ezért is tölt annyi időt Rolival, a legválasztékosabban társalgó trollal. Ficsúr minden eszközt bevet, hogy Elegancia közelébe férkőzzön, és olyan szókincset akar, mint amivel Roli büszkélkedhet. Találkozik is a híres varázslóval, de a varázslat nem egészen úgy sikerül, ahogy tervezték. Itt már csak a Szöszi segíthet! Vagy a SZÖSZI?


  • Akció!
    16,00 lei 14,40 lei
     új 2 munkanap 

    A színes, kemény táblás meséskönyvben nyulacska kalandjait izgulhatják végig a legkisebb gyerekek. A kötet az olvasás gyakorlására is kiváló.

    Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyulacska. Ennek a nyulacskának volt egy szépen szóló harangocskája. Egyszer a nyulacska elment az erdő szélére, lefeküdt egy bokor tövébe, és a bokorra felakasztotta a harangocskáját… A népmese folytatása kiderül ebböl a könyvből, mely gyakran ismétlődő kifejezéseivel,remek segédeszköz a kisgyermekek szókincsének gazdagításában. Radvány Zsuzsa illusztrációival.


  • Akció!
    45,00 lei 40,50 lei
     új 2 munkanap 

    A pránagyógyítás egy olyan tudomány, amely a Természet Törvényeire támaszkodik, azokra, amelyeket az emberek nem ismernek, vagy nem vesznek róluk tudomást. A csodák olyan fantasztikus történések, amelyek a magasabb Természeti Törvényeket követik. A csodák nem mondanak ellent a Természeti Törvényeknek – hiszen nélkülük nem léteznének.
    Choa Kok Sui mester

    A pránagyógyítás csodái című könyv mérföldkő az energiagyógyítás világában. Egyszerűen és rendszerezett formában foglalja össze azokat az elveket és technikákat, amelyeket bárki megtanulhat és sikerrel alkalmazhat. Meggyőzően mutatja be, hogy a prána, az éltető energia felhasználásával hozzásegíthetjük szervezetünket egészsége visszanyeréséhez, felgyorsíthatjuk a gyógyulási folyamatot. A könyvben szereplő tanúságtételek a pránagyógyítás vitalizáló erejéről számolnak be.

    A pránagyógyítással foglalkozó kiadványok első kötetét több mint 30 nyelvre fordították le, és több mint 70 országban jelent meg. Szerzőjével, Choa Kok Sui nagymesterrel együtt kontinensek határain átívelő, hihetetlen sikert ér el. A gyógyítók száma ugrásszerűen megnövekedett, ma már a világ minden pontján megtalálhatók. További információ: www.globalpranichealing.com.

    CHOA KOK SUI NAGYMESTER kínai származású, Fülöpszigeteki gyógyító. Hosszú éveken át elkötelezetten tanulmányozta az életenergiát, kísérletek sorát végezte el annak érdekében, hogy megtudja, miként lehet a pránát a fizikai betegségek gyógyításában felhasználni. Choa mester az Institute for Inner Studies elnök-alapítója, a World Pranic Healing Foundation és az indiai Púnában működő MCKS Archatic Yoga Ashram alapítója.


  • Akció!
    90,00 lei 81,00 lei
     új 2 munkanap 

    Hány énünk van valójában? Mire jó a pszichoanalízis? Génjeink vagy inkább a környezetünk határozza meg tulajdonságainkat? Honnan származnak az etnikai előítéletek? Mivel magyarázható a hatalomnak behódoló magatartás? Miért hibáztatjuk az áldozatot? Valóban csak a jó emberek lehetnek depressziósak?
    A pszichológia nagykönyve tömören és közérthetően rendszerezi a tudomány neves képviselőinek korszakalkotó gondolatait, pályafutását és magánéletét. Izgalmas olvasmány mindazoknak, akik szeretnének többet tudni az emberi psziché titkait feltáró kísérletekről, a társas lét kihívásairól és a lelki betegségek gyógyításának történetéről.


  • Akció!
    42,00 lei 37,80 lei
     új 2 munkanap 

    “Diamante megvonta a vállát.
    – Nos, nem túl gyakori eset, hogy mindenféle ok nélkül sötétség borul az Akadémiára…
    – Igaza van…- helyeselt félénken Myrton.
    Any szúrós pillantást vetett rá.
    – Dehogyis ok nélkül – mondta tudálékosan. – Ami azt illeti, elég egyszerű a magyarázat. Ez egy közönséges napfogyatkozás.
    Az Öt Védelmező kétkedve pillantott egymásra. A naptár nem jelzett ilyesmit, és nem is tűnt úgy, mintha a napot eltakarná valami. Sokkal inkább úgy, mintha lassacskán… kihunyna a fénye!
    – Rossz előérzetem van – suttogta Kalea. – Ez nem természetes.”

    Öt bátor hercegnő, öt hűséges segítő.
    A küldetésük: megmenteni a Varázslatok Földjét!

    A gonosz Egor újra és újra támadást indít a Varázslatok Földje ellen, és a hercegnőkre vár a feladat, hogy ismét megküzdjenek az Árnyak seregével. Samah, Nives, Yara, Kalea és Diamante minden áldozatra készek, hogy megvédjék birodalmuk békéjét.

    A kötet tartalma:
    Az álnok Egor rabul ejtette a napfényt, és sötétség borult a Varázslatok Földjére. Az Öt Védelmező ismét felveszi vele a harcot, és megkísérli a lehetetlent: átkel az Álom-mocsáron, hogy visszaszerezze a Remény Lámpását.


  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 

    Aliz nagyon szeretne összebarátkozni Brúnóval, a tehetséges zongoristával. Nap mint nap összefutnak a zeneiskola folyosóján, sőt együtt is próbálnak. Ám mostanában Brúnó furcsán viselkedik, és mindig siet valahová. Lehet, hogy titkol valamit? Majd mi kiderítjük!


  • Akció!
    40,00 lei 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Cris zűrös kamasz: édesanyja egész nap dolgozik, ő pedig jobban szeret a bátyjával lógni az utcán, mint iskolába járni. Ám egy nap a fiúk nagy bajba keverednek, és megjelenik náluk a rendőrség. Cris édesanyja és a szociális munkás olyan döntést hoznak, amely megváltoztatja a fiú életét: egy tánciskolában kell letölteni a büntetését.


  • Akció!
    40,00 lei 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Elérkezik a karácsony. Carlos, Sara és Cris is magányosan töltik a szünetet. Az új félév kihívások elé állítja a Kívülállók Klubját: vajon képesek-e együttműködni, és egymást segítve sikert elérni a moderntáncórán is? Vagy éket vernek közéjük a családi titkok?


  • Akció!
    40,00 lei 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Egy titokzatos dallam és egy rejtélyes árny tartja izgalomban a tánciskolát. Vajon miért van évek óta zárva a 2-17-es tanterem? Milyen sörér titkokat őriznek z iskola falai? Amikor több tanulót is támadás ér az iskola falai között, a Kívülállók Klubja a saját szakállára nyomozni kezd. Vajon Cris és a társai felfedik-e az igazságot, vagy ők is bajba kerülnek?


  • Akció!
    40,00 lei 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Végre elérkezett a várva várt párizsi utazás! A tánciskola legjobb növendékei közé a Kívülállók Klubja is beverekedte magát, pedig pár hónappal ezelőtt Cris még álmodni sem mert volna ilyesmiről. Párizs nemcsak fényt és csillogást, hanem kellemetlen élményeket is tartogat a gyerekek számára, akik ismét bebizonyíthatják az összetartás erejét.


  • Akció!
    40,00 lei 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Sara önbizalmát elvesztve tért vissza Párizsból. Otthon továbbra sem figyel rá senki, apja állandóan utazik, anyját pedig bári jobban érdekli nála, ráadásul az iskolában is rászállnak a volt barátnői. Sara egyre magányosabbnak érzi magát, és elkeseredésében nagyon rossz döntést hoz. Tud-e segíteni rajta a Kívülállók Klubja, meg tudják-e menteni a barátjukat – önmagától?


  • Akció!
    40,00 lei 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Közeledik a tanév vége. Cris bátyja kiszabadul a börtönből, és újra megjelenik körülötte a régi bandája. Cris aggódik a bátyja miatt, de mit tehet egy tizenhárom éves fiú? Carlos világhírű szülei a fiú megkérdezése nélkül egyengetik a karrierjét. Van-e beleszólása az életébe, vagy minden eleve elrendeltetett, és a tanév végén a Kívülállók Klubja is darabjaira hullik?


  • Akció!
    52,00 lei 46,80 lei
     új 2 munkanap 

    Az I. világháborút lezáró 1920-as trianoni békeszerződés értelmében Magyarország elveszítette területének 67 és lakosságának 58 százalékát. Ha a Magyar Királyságon belül területi és politikai autonómiát élvező Horvátországot is beszámítjuk, akkor a területi veszteség 71 százalékra szökik, a népességé pedig 63 százalékra. Az elcsatolt területeken élő több mint 10 millió ember közül 3,2 millió volt magyar. Ezek mintegy fele közvetlenül az új határok túloldalán élt. A hatalmas veszteségek, a nemzetiségi elv tökéletlen alkalmazása és a kisebbségi sorba került magyarság helyzete miatt a trianoni békeszerződés a magyar történelmi tudat egyik legneuralgikusabb pontjává vált. A napjainkban is tapasztalható érzékenységek mellett erre utalnak a döntés okaival és körülményeivel foglalkozó, nagyszámban burjánzó tévhitek és legendák is.


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    Ármány és szerelem, versengés és gyűlölködés, politikai konspiráció és gyilkosság.

    Az izgalmas és váratlan fordulatokban bővelkedő történet középpontjában Adél és Aliz barátsága áll. A szűkös körülmények között nevelkedő, félárva Adél talpraesett, akaratos teremtés, aki a hazugságtól sem riad vissza, hogy céljait elérje. A szép, szőke bárókisasszony, Szendrey Aliz szelíd és jószívű, mindenki kedvence. Egy bentlakásos nevelőintézetben ismerik meg egymást, és nem sejtik, hogy sorsuk akkor is egymásba fonódik majd, amikor ezt már egyáltalán nem akarják. A kommün, a trianoni megrázkódtatás, a gazdasági világválság fenekestül forgatja fel a társadalmi rendet és az emberi viszonyokat. Az arisztokrata néhány hónap leforgása alatt elveszítheti mindenét, az angyalföldi proletárfiúból lett illegális kommunista, majd kettős ügynök pedig nemcsak vagyonra, hanem hatalomra is szert tehet.
    Ilyen, cseppet sem könnyű körülmények között kell boldogulniuk Fábián Janka hősnőinek, akiknek a sorsa azt üzeni, hogy a legsúlyosabb helyzetből is létezik kiút, és sohasem szabad feladni.


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    Amikor a hozzátáplálás témája aktuálissá válik, édesanyaként sokféle egymásnak ellentmondó információval találkozhatsz. Elsőre ijesztő lehet az egész, de akkor jársz a legjobb úton, ha a sok jó tanácsot félretéve kisbabád jelzéseit figyeled és követed.

    A kisgyermek egészséges fejlődését az első években alapozod meg, ehhez pedig a kiegyensúlyozott táplálkozáson át vezet az út. Az Anya, kérek még! szerzője, Ambrus Éva – a ManóMenü.hu alapítója, feleség és édesanya – szakértőkkel karöltve mutatja meg, hogy a hozzátáplálás milyen egyszerűen is működhet. A könyvből megismerheted, hogyan érdemes felkészülni a rá, vagyis milyen alapanyagokkal, hogyan kezdj hozzá, milyen konyhatechnológiai eljárásokat és eszközöket alkalmazz, melyek azok a biztos jelek, amelyekből arra következtethetsz, kisbabád készen áll a hozzátáplálásra, de arra vonatkozóan is megnyugtató tanácsokat kaphatsz, mit tegyél, ha válogatni kezd, vagy éppen beteg.
    A hasznos gyakorlati útmutató mellett a könyvben több mint 130 egészséges és bababarát receptet is találsz: egyszerű és kombinált püréket, totyogósoknak való ételeket, egészséges nasikat, házi babakekszeket, szülinapi tortákat, ünnepi bababarát finomságokat. Hiszen minden étel, amit te készítesz gyermekednek, igazi ajándék!


  • Akció!
    15,00 lei 13,50 lei
     új 2 munkanap 

    Legyen szó sportautóról, terepjáróról, lakókocsiról vagy kisebb méretű autóról, az autók világa színes és varázslatos. Fedezd fel Somával és Julival a különféle gépjárműveket, és tudd meg, mik a legfontosabb jellemzőik.


  • Akció!
    25,00 lei 22,50 lei
     új 2 munkanap 

    Minden virág mögött van egy varázslat…

    Üdvözlünk a varázslatos virágboltban!

    Abigél néni egy virágbolt tulajdonosa. Mindenki tudja, hogy a háza mögött varázsvirágok nőnek, mert Abigél néni egy virágvarázsló. A virágoskönyv egy ősrégi varázskönyv. Ha az olvasója varázslatos képességekkel rendelkezik, akkor megmutatkozik előtte az a varázsvirág, amelyre az adott helyzetben éppen szüksége van.

    Viola varázslatos képességekkel rendelkezik, de még nem használhatja a virágoskönyvet, mert túl kicsi hozzá. Madonna kisasszony Abigél néni törpepapagája. Tud beszélni, és be nem áll a szája. Nelson úr Abigél néni kandúrja. Sok varázslatos titkot ismer, és néha segít Violának.

    Vili, a szamár Adél mindene, legféltettebb kincse. Ám hirtelen felbukkan a csacsi szívtelen tulajdonosa, és magával akarja vinni Vilit Amerikába. Hogy lehet ezt megakadályozni? Viola megkérdezi a varázskönyvet, és rátalál a tűnj-el-virágra…


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Húsz éve történt. Egy nyári táborozás során négy tinédzser éjszaka kiszökik az erdőbe. Kettőt közülük holtan találnak, a másik kettő azonban hosszas keresés után sem kerül elő. Két évre rá egy sorozatgyilkost elítélnek, ám a bűnöző tagadja, hogy köze lenne a négy fiatal halálához.

    Az eltűntek egyike volt Paul Copeland megyei ügyész nővére is. Paul egyedül neveli hatéves kislányát, karrierje is szépen ível felfelé, így egyre kevesebbet foglalkozik a húsz évvel korábbi traumával. Amikor azonban egy gyilkossági ügy szálai hozzá vezetnek, és egy holttestet kell azonosítania, Paul egy árulkodó jel alapján felismerni véli a négy áldozat egyikét – a fiút, aki annak idején nővérével együtt örökre eltűnt az erdőben…

    Lehet, hogy Paul nővére mégis életben van? A férfi szép lassan ráeszmél, hogy a múlt sötét és veszedelmes családi titkokat rejteget, amelyek egy csapásra szilánkokra törhetik az életét. Paulnak hamarosan döntenie kell: nem bolygatja tovább a húsz évvel korábbi eseményeket, vagy inkább megpróbálja kideríteni az igazságot.


  • Akció!
    62,00 lei 55,80 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    30,00 lei 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Hányszor hallottad már, hogy ne ugrándozz mesehallgatás közben, ne kiabálj, ne dobolj, ne trappolj, hanem ülj le szépen, és figyelj csöndben? Ha nehezedre esik egy helyben maradnod, ha te is örökmozgó vagy, akkor ezek a mesék éppen neked szólnak! A mulatságos történetek alatt ugrálhatsz, tapsolhatsz, szaladgálhatsz, sőt, még kiabálhatsz is, de csak akkor, amikor elhangzanak a feladatokra buzdító szavak.
    Örökmozgó, mesehallgatásra és játékra fel! Keltsd életre a vakmerő rákocska, a vaksi kismatróz vagy az ügyetlen bohóc történetét!


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Freya Anderson ötéves kisfiával Bali szigetére utazik, hogy birtokba vegye elhunyt férje utolsó ajándékát, egy óceánparti vendégházat. Wayan Indra, a mogorva helyi ügyvéd szárnyai alá veszi a fiatal özvegyet, és átsegíti a kezdeti nehézségeken. Freyát elvarázsolja a jóképű férfi, a csodás környezet és az indonéz vendégszeretet; úgy érzi, végre megtalálta az igazi otthonát. Úgy tűnik, Wayan is viszonozza az érzelmeit, és Freya reménykedik benne, hogy a sorsa végre jó irányba fordul. Ám az álom hamarosan rémálommá válik, amikor felbukkan egy pénzéhes üzletember, majd egy gátlástalan nő, és egyre több furcsaság derül ki az elhunyt férjről. Miközben Freya próbálja kibogozni a rejtélyeket, szörnyű gyanúja támad. Vajon Wayan érzelmei őszinték, vagy a férfi csupán rideg számításból keresi a kegyeit? Miért érdekel mindenkit ez a kissé romos ház? Ki a barát és ki az ellenség? Freyának döntenie kell, hogy megküzd-e a boldogságért, vagy elmenekül a nehézségek elől.


  • Akció!
    52,00 lei 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    “Pimasz humor, szívfacsaró küzdelem és leplezetlen erotika… Jimeneznek a kisujjában van a romantikus vígjátékok teljes eszköztára.” – Publishers Weekly

    Őrülten vicces és szívmelengető történet egy keményfejű, pimasz nőről és egy szexi tűzoltóról, aki lángra gyújtja a szívét.

    Kristen Petersen nem szereti a drámát, az utolsó csepp véréig hajlandó küzdeni a barátaiért és nincs ideje olyan pasikra, akik nem értik meg őt. Ezenkívül van egy nagy titka: egy egészségügyi probléma miatt olyan beavatkozásra készül, ami után nem lehet majd gyereke. Érthető, hogy Kristen vegyes érzésekkel küzdve tervezgeti legjobb barátnője esküvőjét – főleg azok után, hogy megismeri a tanút, Josh Copelandet.

    A fickó humoros, szexi, sosem veszi magára Kristen gyilkosan gúnyos megjegyzéseit és nagyon jól tudja, hogy a legtöbb érzelmi viharra a mexikói kaja a tökéletes megoldás. Sőt még Kristen kutyája, Kaszkadőr is odavan érte. Az egyetlen bibi: Josh egy nap nagy családot szeretne majd.

    Kristen tisztában van vele, hogy a fickónak máshol kellene keresnie a boldogságot, de minél jobban és jobban egymásba gabalyodnak, annál nehezebben ereszti őt el.

    Abby Jimenez első regénye az egyik pillanatban megnevettet, a másikban pedig már a zsepidért kell nyúlni, a Barátnak tartalak ugyanis szellemesen, szókimondóan és fájdalmas érzéseket megmozgatva dolgozza fel a meddőség és a veszteség témáját.


  • Akció!
    11,00 lei 9,90 lei
     új 2 munkanap 

    Ez a füzet a könnyen összetéveszthető mássalhangzó- és magánhangzópárok hallási és kiejtésbeli differenciáláshoz nyújt gyakorlási lehetőséget. A feladatok elvégzése hozzásegít ahhoz, hogy a gyerekek jártasságot szerezzenek a betűk megkülönböztetésében.


  • Akció!
    75,00 lei 67,50 lei
     új 2 munkanap 

    Bogyó, Babóca és barátaik a karácsonyi asztalnál ülve tizenkét régi történetet elevenítenek fel.
    Együtt emlékeznek vissza az Ezerlábú látogatására, a bagolyfiókák születésére, és azt is megtudhatjuk, hogyan sérült meg a Barlangi Pók lába, mi történt a Csillaglány hárfájával, és miért lett Ugri haja rövidebb…


  • Akció!
    65,00 lei 58,50 lei
     új 2 munkanap 

    Öt hét Böjte Csaba ferences szerzetessel. Több ezer kilométer utazás Erdélyben, útközben beszélgetések az életről, halálról, hitről, szolidaritásról és nagyon sok mindenről, ami a ma emberét foglalkoztatja. Így lett a kilométerekből belső utazás, és így született meg útközben Csaba testvér füveskönyve. Kipróbált gondolatok, amelyek megtisztítják az ember lelkét, öntudatra ébresztik, megvigasztalják, reményt, kapaszkodót adnak az egyre zajosabbá váló világunkban. Elmélkedések a ma emberéről, örök érvényű és friss gondolatok, gyakorlati tanácsok arról, hogy milyennek kellene lennünk, hogy boldogabbak legyünk, és mit kellene cselekednünk, hogy ez a világ jobb és élhetőbb legyen.

    Csender Levente, József Attila-díjas író, Csaba testvér gondolatainak formába öntője


  • Akció!
    49,00 lei 44,10 lei
     új 2 munkanap 

    Mielőtt Bori vizsgálatra megy a gyerekorvoshoz, nagyon izgatott. Még a gyomra is összeszorul egy kicsit. Mire számíthat? Mi lesz, ha az orvos nem lesz kedves vele? Ebben a könyvben minden a gyerekorvosnál tett látogatásról szól: Mi az az állapotfelmérés? Miért néz bele az orvos Bori fülébe? Mi történik, ha eltörik a karunk? És mi rejtőzik az orvosi táskában?


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    Boribon imádja a kék plüssmackókat! Kapott is egy csomót a barátaitól, és az önzetlen kismackó még a saját ágyát is átadná, hogy legyen hol aludniuk. Vajon mostantól csak velük fog játszani, vagy lesz azért ideje Hapcira, a cicára is? És rendet rakni ki fog a nagy játék után? Annipanni szerencsére most is odafigyel a kedves kismackóra, és szuper ötlettel áll elő.


  • Akció!
    17,00 lei 15,30 lei
     új 2 munkanap 

    Lotti és Mia legjobb barátnők, akik kívánságokat váltanak valóra. Vajon teljesíteni tudják Rozi vágyát, és segíteni tudnak neki, hogy részt vehessen a falu tortasütő versenyén? Ehhez biztosan felül kell majd kerekedniük Méreg Hercegnőn, aki soha nem retten vissza a csalástól.


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    Ha valakit az életednél is jobban szeretsz, akkor kiszolgáltatod magadat a legnagyobb fájdalomnak.

    Emíliát már kislányként elbűvöli a színpad varázsa, és az akkoriban még újdonságnak számító mozgókép. Udvarlójával, Vincével még egy amatőr filmet is forgatnak a lány főszereplésével, amellyel kapcsolatban nagyratörő terveik vannak. Ám a Nagy Háború kitörésekor a fiút elviszik katonának, Mimi pedig ápolónőként utazik ki a frontra, hogy megkeresse szerelmét…

    A háború végeztével Mimi mindenét elveszíti: a vőlegényét, az egészségét, még színészi karrierje is derékba törni látszik. A lány azonban nem adja fel – többek közt Vince emlékéért is elhatározza, hogy beteljesíti régi álmukat, és rövid kitérők után Hollywoodban próbál szerencsét. Pálóczy Emília hamarosan Mimi Hamiltonként ünnepelt sztár lesz a kor filmcsillagainak oldalán, de vajon a sikerekben és csillogásban megtalálja-e az elveszített boldogságot?

    Fábián Janka Búzavirág című regényében az Ághfay-kúria újabb nemzedékének sorsát követhetjük végig a huszadik század első évtizedeiben.


  • 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    A Sugar Lake-könyvek New York Times bestsellerszerzője, Melissa Foster egy élvezetes új sorozattal érkezik. Két jó barát, egy baba, szóval egy instant család és egy meglepő szerelem története ez. Ben Dalton mindennel kapcsolatban őszinte, kivéve a szívügyeket. Örök idők óta szerelmes legjobb barátjába, a pimasz, nagyszájú, okos Aurelia Starkba. Ben azonban mindig túl sokat tervezget, és az időzítés sosem volt az erőssége. Amikor végre eldönti, hogy lépne az ügyben, Aurelia közli, hogy másik városba költözik – ami felér egy ütéssel. Aurelia imádja új életét az elbűvölő városkában, Harmony Pointe-ban. Jó a lakása, saját könyvesboltja van, és ami a legjobb, a bűnösen dögös, elköteleződésfóbiás barátja, akibe évek óta bele volt zúgva, már nem egy köpésnyire van tőle. Talán végre túlteheti magát a viszonzatlan szerelmen, amit érzett, és továbbléphet. De aztán amikor Ben egy nap egy kisbabát talál a tornácán – egy kisbabát, aki feltehetőleg az övé -, Aurelia ott lesz mellette, hogy támogassa. Egyikük sem tud semmit a babákról, de hát mi lehet olyan nehéz? Ben és Aurelia hirtelen belekerülnek egy világba, mely tele van szeretettel, nevetéssel, a baba anyjának felkutatásával, és még a végén a boldogan, amíg meg nem is a képbe kerülhet… csak épp nem úgy, ahogyan bármelyikük is várná.


  • Akció!
    19,00 lei 17,10 lei
     új 2 munkanap 

    Cápika, a huncut bébicápa csak arra vár, hogy veleg együtt felfedezze a számok játékos világát. Segíts neki a számolásban!


  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Adam Veltner, a tisztaságmániás fogorvos soha sem gondolta volna, hogy valaha is a gyűlölt és lenézett Mexikó földjére teszi a lábát, ám egy fogadásnak köszönhetően mégis kénytelen megküzdenie saját korlátaival. Hátrahagyja menyasszonyát, hogy apja akaratának megfelelően teljesítsen egy kihívást és felfedezze Mexikót. Soraya Lopez élete legszebb napján döbben rá, hogy megcsalják, kihasználják, és a lány megszökik a nagybátyja által rákényszerített házasság elől. Mivel a szülei már nem élnek, a nagynénjéhez igyekszik, akitől oltalmat remél. A két fiatal találkozik, sorsuk összefonódik, különböző okokból ugyan, de együtt próbálnak eljutni Mexikóvárosba. A múlt árnyai sötét felhőként telepednek rájuk, ám a kalandokkal és veszélyekkel teli út során a legnagyobb kihívást mégis a saját előítéleteik és egymás iránti, egyre hevesebb érzelmeik jelentik. Két sors, két külön világ és egy kaland, ami mindent megváltoztat.


  • Akció!
    49,00 lei 44,10 lei
     új 2 munkanap 

    190 évvel ezelőtt, 1831-ben Magyarországon kolerajárvány pusztított. A tizenhét éves Gruber Georgina a budai Várban, az édesapja cukrászműhelye fölötti lakásukban próbálja átvészelni szűk családjával együtt a karantén hónapjait. A ma élőknek hátborzongatóan ismerős problémákkal kell megküzdeniük: a közeledő, halálos kór rémével, a pánikkal, a korlátozásokkal, az álhírekkel, a járványtagadókkal, a különböző – néha életveszélyes – gyógymódok hirdetőivel és magával a rejtélyes betegséggel, ami egyre közelebb hozzájuk szedi az áldozatait. Ráadásul kedvenc újságjukban, a Magyar Kurírban rendszeresen olvashatják a beszámolókat a járvány ijesztő adatairól: hányan betegedtek meg az ország különböző megyéiben, közülük mennyi a gyógyult és a halott. Az ország főorvosa, Lenhossék Mihály is a sajtón keresztül próbálja csitítani a kedélyeket, életmódbeli tanácsokat ad, és biztonságos megelőzési módokat, vagy alternatív terápiákat ajánl, közben pedig feltétlen bizalmat kér a városi és országos hatóságok, valamint az orvosok munkája iránt.
    Georginának és a családjának egy modern kommunikációs eszközök nélküli világban kell túlélniük a bezártságot, a szorongást, a betegségtől és a haláltól való félelmet és végső soron akár a fertőzést is.
    Fábián Janka kisregényében egy régmúlt halálos ragály történetét olvasva furcsán ismerős körülmények közé csöppenhetünk, és megállapíthatjuk, hogy 190 év alatt sok szempontból vajmi keveset változott a világ

     


  • Akció!
    49,00 lei 44,10 lei
     új 2 munkanap 

    Az auschwitzi tetováló szerzőjének új regénye!
    Cecilia Klein mindössze tizenhat éves volt, amikor 1942-ben elvitték az auschwitz–birkenaui koncentrációs táborba. A története itt akár véget is érhetett volna, ám egy magas rangú náci tisztnek megtetszett a lány csodálatos, hosszú haja, és elkülönítette őt a többi fogolytól. Cilka keserű leckék árán tanulta meg, hogy a hatalom közelében lenni egyet jelent a túléléssel, és tette, amit tennie kellett, hogy életben maradjon.
    Ám a legszörnyűbb lecke akkor következett, amikor már azt hitte, végre visszakaphatja az életét. A tábor felszabadítása után ugyanis Cilkát kollaboránsnak bélyegezték, és egy szibériai büntetőtáborba küldték, a Vorkuta Gulagra, az északi sarkkörön túl.
    Második börtönében Cilkának új, ugyanakkor rémisztően ismerős nehézségekkel kellett szembenéznie. Egy orvosnő révén a talpraesett, erős lány a tábori kórházba került dolgozni, ahol az elképzelhetetlen körülmények dacára igyekezett segíteni a betegeken. A mindennapok a halál és a rettegés jegyében teltek, ám érkezett egy Alekszandr nevű beteg, és Cilka ráébredt, hogy az átélt borzalmak ellenére még mindig maradt hely a szívében a szerelemnek.


  • 27,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ebben a gyönyörű emlékkönyvben megrajzolhatod a családfádat és feljegyezheted a családod történetének legfontosabb állomásait. Kik voltak a dédszüleid? Hogyan éltek, mivel foglalkoztak fiatal házasokként? Honnan származtok? Őrizd meg a legkedvesebb emlékeket a testvéreddel, a szüleiddel, nagyszüleiddel! Írd össze, milyen népes a családotok, ne feledkezz meg a nagybácsikról és a nagynénikről, keresztszülőkről és unokatestvérekről sem! Ragaszd be a legjobb családi fotókat, és írj pár sort a legemlékezetesebb közös pillanatokról!


  • Akció!
    62,00 lei 55,80 lei
     új 2 munkanap 

    Ismerd meg a cselszövőket! Kövesd a Darling ház gyerekszobája körül ólálkodó Hook kapitány árnyékát, látogass el egy jósnőhöz Jafarral, sétálj Szörnyellával az állatkertben és tarts velük még jó pár kalandban! Mindegyik rövid történet tökéletes választás akár esti mesének, akár csak úgy, ha egy kis izgalomra vágysz!

     


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    Küldetés: Jól szórakozni!

    Kísérd el Bingót és Rollyt küldetéseikre, mindegy, hogy a szomszéd kertig mennek, vagy az űrkalandtól kezdve a szomszédokhoz tett kirándulásokig! A könyv történetei ideálisak felolvasáshoz, és pont öt percig tartanak – így ugatisztikusan kiegészítik az esti mesét, vagy bármilyen mesés közös foglalkozást!


  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    Hannah kapcsolata Paul Waddell-lel végképp zátonyra fut. A lány vőlegényét és családját hátrahagyva elmenekül a szigorú amish közösségből, hogy új otthonra találjon Ohióban, ahol rég kitagadott nagynénje él. Nincs könnyű dolga, amikor boldogulni szeretne a sok meglepetést és kihívást tartogató angol világban.

    Eközben odahaza, Owl’s Perchben Paul már nagyon bánja, ahogy Hannah-val viselkedett. Aggódik a lány biztonsága miatt, ezért megpróbálja meggyőzni a barátait, hogy segítsenek neki a szökevény felkutatásában. Hannah apja azonban továbbra is meggyőződéssel hiszi, hogy a lánya bűnös, és vakságában nem veszi észre, mennyire szenved a család minden tagja.

    Hannah úgy gondolja, régi élete helyrehozhatatlanul tönkrement, ezért új életcélt és megnyugvást keres nagynénje mellett, miközben egyre jobban elmélyül a barátsága egy Martin Palmer nevű fiatalemberrel. Az angol világban számtalan lehetőség vár a lányra, és Hannah egyre inkább úgy érzi, odatartozik. Vagy mégis a szívére hallgat, és visszamegy korábbi otthonába, az amish közösségbe, hogy szembenézzen a múltjával…?


  • Akció!
    10,00 lei 9,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ebben a kifestőben cuki kis zöldségek és gyümölcsök várják, hogy megszínesítsda világukat – és egészségesebbé varázsolják a tiédet.


  • Akció!
    49,00 lei 44,10 lei
     új 2 munkanap 

    Nikki hirtelen nem is tudja, mi a jobb, megünnepelni a születésnapját, vagy hagyni az egészet?

    Nikki nagy dilemmában van. Rendezzen-e hatalmas, izgalmas bulit a szülinapjára, amivel javíthatna maga és a barátnői népszerűségi indexén? Vagy hallgasson a megérzéseire, és ne kockáztassa, hogy esetleg egy véletlen hiba miatt az egész iskola rajta nevessen? De azért vannak a jó barátok, hogy mindenbe belerángassák az embert.

    Még egy kamaszlány szülinapi bulijának szervezése is járhat meglepetésekkel.

    Vajon Nikki szülinapi bulija
    CUKI vagy CIKI lesz?


  • 49,00 lei
     új 2 munkanap 

    A boldogság hajszolása közben gyakran megfeledkezünk az élettel járó természetes hullámvölgyekről, az elkerülhetetlen tragédiákról, sorscsapásokról éppúgy, mint életciklusaink – például a felnövés, családalapítás vagy épp az öregedés – kihívásairól.
    Dr. Belső Nóra pszichiáter vallja, ha ismerjük azokat a jellegzetes életszakaszokat, amelyeken áthaladva biológiai, lelki, érzelmi és személyiségbeli fejlődés következik be, könnyebben birkózunk meg a változásokkal, félelmeinkkel, dolgozzuk fel új tapasztalatainkat. Ha tisztában vagyunk az egyes életszakaszok várható buktatóival és hangulati kilengéseivel, a kedélyállapotunk, a szorongás és a depresszió természetével, akkor tudatosabban fogunk megküzdeni velük, és felismerjük, mikor van szükségünk külső segítségre. A kötet végigvezet a női és férfiéletúton, kapaszkodókat nyújtva az olvasónak élethelyzete megoldásához, legyen az kapunyitási vagy kapuzárási pánik, szülés utáni depresszió vagy nyugdíjazás.


  • Akció!
    72,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Raj Ráchel jó szívvel és finom ételekkel invitálja családtagjait és kedves barátait a pénteki asztalhoz. Ebből a meghitt eseményből bontakozik ki a zsidó hagyományőrző, de egyben újító receptgyűjtemény, amelyben Ráchel bepillantást enged a világába, családi hétköznapjaiba és az ünnepekbe.
    Megismerjük, ahogy édesanyjától elleste a szakácsművészet alapjait, és hogy a főzés örömét bár modern formában, de ugyanolyan gondossággal és játékossággal adja tovább. A recepteket kísérő gondolatokból szépen körvonalazódik a családtagokhoz, a barátokhoz és barátnőkhöz fűződő kapcsolata, amit leginkább a meghittség és a vidámság jellemez.
    Raj Ráchel a szemet gyönyörködtető fotókkal illusztrált, 71 receptet magába foglaló szakácskönyvét a legjobb tudásával, tapasztalatával és főként szeretetével állította össze a nagyközönség számára.