• "Álommanó a barátom" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.

1–52 / 122 találat

  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    LAPOZZ BELE EBBE A KÖNYVBE, FEDEZD FEL A HIHETETLEN INFORMÁCIÓK ÉSZBONTÓ GYŰJTEMÉNYÉT!

    LÁSD MÁSKÉNT A VILÁGOT

    Tudj meg 13 elképesztő és alapvető tényt mindenféle témáról a Nap alatt, a római legionáriusoktól a gyémántokig és a dinoszauruszokig.

    Aztán kiderül, hogy a titokzatos 13 1/2 igaz vagy hamis!


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    III. ​Gusztáv király halott. Több mint egy esztendő telt el azóta, hogy az álarcosbálon eldördült a végzetes lövés. A trónörökös kiskorú, a háborús évek kiürítették az államkincstárt. Az országot ellentétes érdekek irányítják, az egyszerű emberek nélkülöznek. Senki nem bízik senkiben. Mindenütt elégedetlenség és rettegés.
    1793 őszén egy holttestet találnak a Kamarában, az eliszaposodott vizű stockholmi tóban, amely elnyeli az egész södermalmi szegénynegyed hulladékát. A halott végtagjait megcsonkították, de a sebek nem frissek. Cecil Winge éles eszével már korábbi eseteknél is segítségére volt a stockholmi rendőrkapitánynak. Winge egészsége már nem a régi, de nem tagadhat meg egy utolsó szívességet. Szorít az idő, miközben emberemlékezet óta a legkeményebb stockholmi tél közeleg. Niklas Natt och Dag négy különböző szereplő perspektívájából láttatja, ahogy a késő gusztaviánus kor fényes pompája mögül elénk tárul egy nyomor és erőszak uralta hús-vér korszak, ahol azonban már éled a remény, és közeleg a változás, amely végül modern társadalmunk születéséhez vezet. Az 1793 éjsötét, komor világával a szerző egy jól irányzott ökölcsapást mér Svédország XVIII. századi történelmének idealizált ábrázolására.


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    Több évtizede már mást sem hallunk, csak azt, hogy a gazdag és boldog élet titka a pozitív gondolkodás. “Dugják fel a pozitivitást – mondja Mark Manson, a szupersztár blogger. – Lássuk be, az élet tele van szarral, és ezt tudomásul kell venni.” Ha valami rossz, akkor így is-úgy is az. És ha az ember valamit nem tud, azt vállalnia kell. A szerző mindvégig kíméletlenül osztogatja a pofonokat olvasóinak, mindeközben nyers őszinteséggel, obszcén humorral és látszólagos nyegleséggel kifejti legfőbb elvét: az ember esendő és korlátolt – “nem lehet mindenki különleges, a társadalomban vannak győztesek és persze vannak vesztesek, ami valahol tényleg tisztességtelen, és nem a te hibád.” Ha valaki elfogadja a korlátait, akkor megtalálja azt az erőt, amire szüksége van. Hisz olyan sok minden van, amivel felesleges törődnünk. Csak rá kell jönnünk, mire érdemes az energiát fordítani, és mi az, ami teljesen lényegtelen. Így lehet átgondolni saját értékeinket és legfontosabb dolgainkat.


  • Akció!
    29,00 lei 26,10 lei
     új 2 munkanap 

    Csatlakozz te is a Szemfüles Szemfényvesztőkhöz, amint egy újabb kalandba keverednek! Amikor egy híres-neves médium érkezik a városba, Leila, a mesteri szabaduló művész és barátai elé olyan rejtély tárul, amit nem biztos, hogy ki tudnak bogozni. Egy azonban biztos: a hat bűvész mindent megtesz, hogy biztonságban tartsa Bányavölgyet még akkor is, ha éppen őrült majmokat kell üldözni, vagy szellemeket kiűzni egy kísértett hotelből. A kérdés csak az, hogy vajon magukat is meg tudják védeni közben? Legyél a bűvészmutatványok új rajongója vagy épp az illúziók nagy mestere. A bájos bűvész olvasása egész biztosan nagyobb örömet nyújt majd még annál is, mint egy segítő kettéfűrészelése!


  • 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ismerd meg a legújabb kutatások eredményeit a dinók világáról! Tollak borították a hatalmas T-Rex testét? Hogyan írták át a tudósok a dinoszauruszok családfáját? Kihaltak-e a dinók, vagy tovább élnek madarak formájában? Ebben a könyvben ezekre a kérdésekre és még nagyon sok mindenre megtalálod a választ.

    Töltsd le az INGYENES appot, és kezdődhet a show! Több mint 30 videóklip!

    Lenyűgözően élethű jelenetek!


  • 29,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Kezdő és gyakorlott horgászoknak is segít ez a könyv. Képek,ábrák és magyarázatok segítségével megismerhetik a fontos halfajokat, horgászkellékeket és hogy milyen biológiai és kémiai folyamatok zajlanak a vízben.


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 

    Amikor Autumn Carpenter az interneten véletlenül rátalál egy család profiljára, megfordul vele a világ. A képeken szereplő egyik gyerek ugyanis a saját, örökbe adott kislánya.

    Egyre megszállottabban követi a befogadó családot: gyönyörű emberek, szép ház, irigylésre méltó élet. Amikor egyik pillanatról a másikra törlődik a profil, Autumn bébiszitternek jelentkezik, hogy a lánya közelében maradhasson.

    Ekkor szembesül vele, hogy semmi sem az, aminek látszik. És hogy néha a legszebb embereknek vannak a legbűnösebb titkaik.

    Minka Kent amerikai írónő bemutatkozó pszichológiai thrillere a tavalyi év egyik nagy könyvpiaci sikere, amely most a magyar olvasókat is kész elvarázsolni váratlan fordulataival és elképesztő végkifejletével. A filmjogokat szinte azonnal megvette a Universal Studios.


  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    Vajvári J. Samu minden vágya, hogy Igazán Nemes Lovag legyen, de van egy kis bökkenő: a szülei elutaztak, ezért a szomszéd kastélyban kell élnie a nagynénjével, a bácsikájával és az unokatestvérével, Szilvával. Samu talált egy mágikus pergamentekercset, amelyből megtudhatja, mi az a hat feladat, amelyet teljesítenie kell, hogy lovaggá váljon. Hűséges Társa, Szilva segítségével Samu két feladatot már sikeresen végrehajtott. Most egy derék kard keresésére indul, de küldetésében hátráltatják a Nemes Cselekedetek, amelyeket el kell végeznie. Lehet, hogy soha nem találja meg a kardot, ha folyton morcos törpéken, együgyű medvéken és egy szigetnyi apró tündéren segít – de hát nem ez a dolga egy Igazán Nemes Lovagnak?


  • Akció!
    52,00 lei 35,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    60,00 lei 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regénye nem véletlenül aratott világszerte elsöprő sikert. Graham Greene-t idéző lenyűgöző prózája mély együttérzéssel beszél a háború embertelenségéről és a hazájuktól elszakadt bevándorlók identitásválságáról, ugyanakkor megsemmisítő humorral tárja fel Kelet és Nyugat ambivalens kapcsolatát. A szimpatizáns erőteljes, gondolatébresztő alkotás, amely kíméletlenül szembesíti az olvasót korunk talán legfontosabb társadalmi problémáival.


  • Akció!
    12,00 lei 10,80 lei
     új 2 munkanap 

    Akárcsak a nagy versenyeken, az állatvilágban is akadnak különleges bajnokok, akik megérdemelnék az aranyérmet. Ebben a könyvben különböző “sportágakat” mutatunk be az állatvilágból, és megtudhatod, hogy melyik három állat került dobogóra az adott kategóriában.


  • Akció!
    12,00 lei 10,80 lei
     új 2 munkanap 

    Az állatbébiknél talán nincs is aranyosabb a világon, egy pihe-puha kiscsibe, egy játékos kismacska, egy erejét próbálgató oroszlánkölyök vagy egy kíváncsian kukucskáló bagolyfióka egyaránt rabul ejtik a szívünket. Ezek az apróságok hamar felnőnek, hogy aztán remek vadászok, a túlélés mesterei vagy épp hasznos háziállatok váljanak belőlük. Ragaszd be a matricákat, és ismerd meg a legcukibb állatkölyköket.

     

     


  • Akció!
    49,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Kay Ashton, a reménytelenül romantikus lélek, örökségéből a tengerparti Lyme Regis városkában nyit egy panziót. Hamarosan döbbenten szembesül vele, hogy egy teljes filmes stáb rendezkedik be nála, akik a Meggyőző érvek című Jane Austen regény legújabb feldolgozását forgatják. Kay el sem hiszi, hogy ilyen szerencse érte, különösen, mikor rájön, hogy a szívtipró színész, Oli Wade Owen is nála száll meg.
    Közben Gemma Reilly, a női főszereplő folyamatosan szorong, hogy nem elég jó színésznő, hiába kapott egy ígéretes lehetőséget. Megértő fülekre talál a visszahúzódó Adam Craig, a producer személyében, akitől legalább annyira idegen a filmvilág, mint Gemmától. Kay meg van győződve róla, hogy Gemmát és Adamet egymásnak teremtették és azon van, hogy összeboronálja őket.
    Aztán amikor Oli hírhedt sármjával Kayt veszi célba, úgy tűnik, Kay is megtalálta a saját lovagját. De vajon léteznek hősök a való életben is?
    A szerző a Hétvége Mr. Darcyval után egy újabb csillogó, Jane Austen ihlette világba kalauzol.


  • Akció!
    49,00 lei 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    Caesar meggyilkolása után Róma ismét a polgárháború küszöbére sodródik. A Caesarhoz hű erők – élükön Marcus Antonius consullal, a későbbi imperatorral és Caesar örökösével, Octavianusszal – felveszik a harcot a köztársaságpártiakkal, vezetőik pedig Lepidusszal megalakítják a második triumvirátust. A lázadók leverése után fokozatosan ellentét alakul ki a hatalmában megerősödött két triumvir: Antonius és Octavianus között. Kettejük viszálya mögött Antonius újsütetű felesége, a rejtélyes Kleopátra, Egyiptom királynője áll…


  • 16,00 lei
     új 2 munkanap 

    „Kezdd el azt tenni, ami szükséges, aztán azt, amit lehetséges, és hirtelen azon kapod magad, hogy a lehetetlent csinálod”.
    „Minden ajándék és kegyelem közül, melyekkel Krisztus az ő szeretteit elhalmozza, a legnagyobb adomány az, ha képesek vagyunk legyőzni önmagunkat.”

    Assisi Szent Ferenc az állatok és a természet védőszentje, a kereszténység egyik legtiszteletreméltóbb alakja. Életét egyfajta lelki utazás jellemezte, mely elvezette a kiváltságos, előjogokkal teli, katonáskodó élettől az alázatos, könyörületes, szolgáló létig. Prédikáló misztikussá vált, aki síkra szállt a szegényekért, és megalapította a katolikus egyház nagyra becsült ferences rendjét.
    Összeállításunk több mint háromszáz idézetet tartalmaz, melyek egyrészt Szent Ferenc által megfogalmazott írások, másrészt oly tanítások, melyeket testvéreinek diktált. Olvashatunk továbbá szemelvényeket szabályaiból, intelmeiből és buzdításaiból, csokorba válogattuk leveleit, imáit és áldásait is.
    Könyvünk arra ösztönzi a kedves olvasót, hogy e sokak által szeretett szentet tanításai alapján ítélje meg, melyek maradandó örökségét képezik egy igazán alázatos életnek. Akár lelki utazásához keres útmutatást, akár egyszerűen csak többet szeretne megtudni a szerzetesről, könyvünk segíteni fog abban, hogy minél mélyebben megismerje Szent Ferencet és tanításait.


  • Akció!
    38,00 lei 34,20 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    12,00 lei 10,80 lei
     új 2 munkanap 

    Az állatok világa hihetetlen csodákat rejt. Könyvünk látványos oldalait lapozgatva választ kaphatsz azokra a kérdésekre, amik régóta érdekelnek:

    Melyik a legerősebb bogár?
    Valóban olyan barátságosak-e a medvék?
    Melyik állat a leggyorsabb a szárazföldön?

    A lepkétől a nagymacskáig találkozhatsz a legérdekesebb állatokkal és különleges tulajdonságaikkal.


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Benji épp egy nehéz matematikaversenyre készül, amikor a barátai váratlanul áthívják Varázsberekbe. Hubert, Brünhilda és Ottó pánikba estek, mivel úgy hírlik, hogy a vaddisznók meg akarják támadni Sziklavárt, s bármilyen hihetetlenül hangzik, de rajtuk kívül senki se képes szembeszállni Vandál Vendellel és bandájával.


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Az olyan világlustái számára, mint Benji a tornaóra kész rémálom. Ezúttal azonban a kékhajú Bajnok megússza, mert Hubertnek, Brünhildának és Ottónak szüksége van rá Varázsberekben, ahol titokzatos teremtmény fenyegeti a vakondok lakóhelyét. Van neki szárnya, farka, vannak pikkelyei és füstöt is okád, egyszóval pontosan olyan, mint egy vérszomjas sárkány… Vagy mégsem egészen? A fura lény egy dundi husisárkány! S ugyan ki tudná megfékezni, ha nem Benji, a hős?!


  • Akció!
    25,00 lei 22,50 lei
     új 2 munkanap 

    Bercinek elege van már abból, hogy a 3/a mindig veszít fociban a 4/b ellen. Nagyon reméli, hogy a sportnapon végre fordul a kocka. De még a legjobb edző sem tehet semmit, ha a csapat tagjai folyton veszekednek. Ahogy ezt Bercitől megszoktuk, most is sikerül megtalálnia a megoldást: a tökéletes kabalát, akinek nagy szerepe van abban, hogy a csapat végre összekapja magát, sőt, még talán a meccset is megnyeri!


  • Akció!
    25,00 lei 22,50 lei
     új 2 munkanap 

    Nagy a kavarodás az iskolában: eltűnt az osztálykirándulásra félretett pénz! Berci és Rozi nyomozásba kezd. Lehet, hogy az elejétől fogva gyanúsan viselkedő Lukács volt a tettes? És mindeközben Berci arra is rájön, hogy az ember bátyja nem mindig azt teszi, ami helyes, ám mégis nagy segítség lehet a bajban. A Barátom, Berci sorozat kisiskolásoknak szóló kötetében ezúttal egy izgalmas nyomozásra kísérhetjük el Berciéket.


  • Akció!
    15,00 lei 13,50 lei
     új 2 munkanap 

    Juhé! Berci életében először Roziéknál aludhat. Gyorsan be is pakol a bőröndjébe. Beteszi a pizsamáját, a fogkeféjét, és természetesen az elemlámpáját. De vajon el tud majd aludni jó éjt puszi nélkül?


  • Akció!
    15,00 lei 13,50 lei
     új 2 munkanap 

    Hurrá! Végre elérkezett Berci születésnapja. Ebből az alkalomból különleges meghívókat készített a barátainak. Mama, Papa és Zorró születésnapi dallal ébresztették ezen a különleges napon, és feldíszítették a nappalit. Berci, miután kicsomagolta az ajándékait, izgatottan készülődni kezdett a születésnapi bulijára. A remek zsúr, a kincsvadászat és a torta után Berci már csak azt kívánta, hogy bárcsak mindennap szülinapja lenne! 3 éves kortól


  • Akció!
    11,00 lei 9,90 lei
     új 2 munkanap 

    Ebben a játékos foglalkoztatóban minden a születésnapi zsúrok körül forog. A feladatokat színes lufik, konfettik és torta teszi még szórakoztatóbbá, így olyan, mintha minden nap születésnapod lenne!
    Több, mint 60 db matricával.


  • Akció!
    25,00 lei 22,50 lei
     új 2 munkanap 

    Anna nagybátyja egy régi várat átalakított szállodává, ahová meghívta unokahúgát és annak két legjobb barátnőjét, Borit és Zizit egy pár napra. – Micsoda izgalmas utazás! – gondolják a lányok, ám hamarosan észreveszik, hogy a várban nincs minden rendben. Vajon Vlagyimir gróf valóban vámpírként kísért éjszakánként a folyosókon? És a furcsa, öreg grófnő miért szereti olyan nagyon a véres hurkát? Egy sor megfejtésre váró rejtély vár rájuk…


  • Akció!
    25,00 lei 22,50 lei
     új 2 munkanap 

    Bori Annával és Zizivel Olaszországba utazik.
    Meglátogatják Zizi nagymamáját, aki egy Nápoly melletti kisvárosban lakik.
    Bori megnézi Rómát, fürdik a Földközi-tengerben. felmászik a Vezúvra, és közben rengeteg kalandba keveredik Zizi unokafivére és annak barátai jóvoltából.
    És ami a legfontosabb: végre megkóstolhatja a világ legfinomabb fagyiját!


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 
  • 18,00 lei
     új 2 munkanap 

    Charlie a kismacska mindent megtesz a gazdájáért. A 11 éves Caroline épp most épült fel egy betegségből, és nem érzi magát túl fényesen. A családban ráadásul kisbabát várnak, és ez is megviseli érzelmileg. Így amikor Caroline úgy dönt, hogy megszökik, Charlie követi őt, megfogadván, védelmezni fogja a kislányt mindenáron.
    Ám egy ilyen apró kismacskának a kinti világ hatalmasnak és félelmetesnek tűnik a kis házikó után. Vajon milyen messzire megy el Charlie legjobb barátja védelmében?


  • Akció!
    45,00 lei 34,20 lei
     új 2 munkanap 
  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    A róka és a vaddisznó egy reggel újszülött kérésszel találkozik. Szomorúan gondolnak arra, milyen rövid élete lesz, ezért nem árulják el neki, hogy mi fog történni vele. Szeretnék boldoggá tenni, és elkezdődik a füllentések sorozata. Vajon ki akar a másik kedvében járni? A róka és a vaddisznó teszi vidámmá a kérész napját? Vagy fordítva?


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    1978-ban a Colorado Springs-i (Colorado állam) közösség növekedést tapasztalhatott a Ku-Klux-Klan (KKK) tagságának létszámában. Az egyik férfi, aki vállalta a kihívást és fellépett a város uralmának átvételére törő szervezet ellen, Ron Stallworth rendőrnyomozó volt. Elindított egy fedett nyomozást a Klánon belül, a tagjává vált, sőt rövid ideig Duke, a klánvezér testőreként szolgált, végül pedig felkérést kapott a Colorado Springsben működő részleg vezetői tisztének betöltésére. A nyomozás és az események iróniája: Stallworth fekete bőrű férfi. A művelet során megvívta a szükséges politikai harcokat a rendőrségen belül, hogy sikeresen ki tudja húzni ezt a „fullánkot”. A fekete klántag elmeséli, hogyan győzte le ezeket az akadályokat, és milyen módon érte el ezt a szinte hihetetlen eredményt.


  • 9,00 lei
     új 2 munkanap 
  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    Vajvári J. Samu arról álmodik, hogy Igazán Nemes Lovag lesz. A gond csak az, hogy nem tudja, miként fogjon hozzá.
    Samut a szülei nagybátyja és nagynénje kastélyába küldik, ahol kénytelen elviselni undok unokatestvére, Szilva társaságát, és a különös lényeket, akik nagynénje Királyi Bestiák számára nyújtott Vakációs Luxusszállásának vendégei.
    Ám amikor Berengár, a sárkány csapdába esik a kútban, Samu és Szilva elképesztő felfedezést tesznek, ami segíthet abban, hogy Samu álma valóra váljék.


  • Akció!
    45,00 lei 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    Autóban hagyott, alvó csecsemő…
    Üres babaülés az érintetlennek tűnő járműben…

    Joanna és Alistair kilenchetes kisbabájukkal Ausztráliába utaznak, ám a bérelt autóból egy elhagyatott országút mentén egyszer csak eltűnik a csecsemő. Mi történhetett?

    A nyomozást hatalmas médiafelhajtás kíséri, s mindenki a szörnyű tragédiáról beszél. A hazugságok, illetve a találgatások áradata, valamint az egyre növekvő bűntudat lassan felőrli és egymás ellen fordítja a szülőket. Végül Joanna gyanakodni kezd: lehet, hogy a valóság még annál is szörnyűbb, mint amilyennek tűnik?

    Helen FitzGerald sodró lendületű pszichothrillere – amelyből a BBC négyrészes sorozatot forgatott – minden kérdésre választ ad, de a válaszoktól nem leszünk nyugodtabbak…

    “FitzGerald regénye a szülői pokol új, eddig ismeretlen köreit tárja fel”
    The Independent


  • Akció!
    45,00 lei 40,50 lei
     új 2 munkanap 

    A nemzetközi megabestseller, A “Lesz*rom” rafinált művészete szerzőjétől érkezik egy különleges útmutató a reménykedés problémáinak kezeléséhez.
    Már megszokott műveltségével és honnan-a-sz*rból-jött-ez humorával Manson a határainkat feszegeti, és kihívás elé állít minket, hogy legyünk őszintébben önmagunkkal, és kerüljünk olyan szoros kapcsolatba a világgal, ami ezelőtt a gondolatainkban sem merült fel. Újabb rögös utazásra visz minket a szívünk fájdalmai és a lelkünk stresszén át. Világunk egyik legjobb modern írója egy újabb regénnyel gazdagít minket, mely példaértékű útmutató lesz az eljövendő évekre nézve.


  • Akció!
    11,00 lei 9,90 lei
     új 2 munkanap 

    Téged is érdekelnek a hatalmas őslények, dinók, mamutok és még az a rengeteg érdekes dolog, mellyes egy múzeumban találkozhatsz? Ebben a foglalkoztatóban beleláthatsz a múzeumok világába az izgalmas feladatokon keresztül. A változatos feladványokat a matricás melléklet teszi még szórakoztatóbbá.


  • Akció!
    11,00 lei 9,90 lei
     új 2 munkanap 

    Téged is érdekelnek a rejtélyes piramisok, a nagy fáraók és rémisztő múmiák? Ebben a foglalkoztatóban Egyiptom világába kalandozhatsz el, ahol rengeteg rejtvény és izgalmas feladat vár rád. A változatos feladványokat a matricás melléklet teszi még szórakoztatóbbá.
    Több, mint 100 db matricával

     

     


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Meglepő szerelmi történet egy pusztító titokkal a múltban.

    Robbie és Emily évtizedek óta együtt élnek. Mára ízületeik berozsdásodtak, és a látásuk sem a régi – de szerelmük az évek során mit sem veszített erejéből.
    Egy átlagosnak tűnő reggelen Robbie, mint mindig, a felesége, Emily mellett ébred. Felkel, felöltözik, kávét főz, megeteti a kutyáit, ahogy bármikor máskor is tenné. De aztán egy levelet hagy Emily éjjeliszekrényén, és egyetlen tettével összetöri a szívét.
    Miközben visszafelé haladunk az időben egészen 1962-ig, Robbie cselekedetei egyre érthetőbbé válnak, ahogy megismerjük a pár történetét, akik szörnyű titkot rejtegetnek, és bármit megtennének, hogy sose derüljön ki.

    Julie Cohen Maine nyugati hegyeiben nőtt fel. Házuk nem volt messze a könyvtártól, és Julie sok-sok órát sétált a kettő között könyvvel a kezében. Angol irodalmat tanult a Brownon és Cambridge-ben. Kreatív írást tanít, könyveit tizenöt nyelvre fordították le és milliós példányszámban keltek el. Berkshire-ben él (Egyesült Királyság) férjével, fiával és egy kétes eredetű terrierrel.


  • Akció!
    49,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Emily Albright számtalan katasztrofális randevú után úgy dönt, leszámol a szerelemmel. Inkább a karosszékbe kuporodik a Büszkeség és balítélettel, és idejét Mr. Darcyval, Jane Austen fess, tiszteletreméltó és szenvedélyes regényhősével tölti.

    Ilyenformán tehát, amikor barátnője egy vad bulira hívja Mexikóba, a Margarita koktélok és férfiak világába, Emily inkább Angliába utazik, hogy részt vegyen egy Jane Austen-rajongóknak szervezett kiránduláson, ahol reményei szerint elmerülhet a romantika és az írónő világában.

    Azonban semmi nem úgy alakul, ahogyan Emily képzelte, az utazás váratlan fordulatokat hoz az életébe. S bár nem mással találkozik, mint álmai férfijával, Mr. Darcyval, ám megismeri a nyers modorú, de két lábbal a földön járó újságírót, Spike Hargreavest is.


  • Akció!
    42,00 lei 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    Sempera királyságában idővel fizetnek, amelyet kivonnak a vérből, vashoz kötnek és meg is esznek azok, akik tovább akarnak élni. A tehetős arisztokraták, például a dúsgazdag Gerling-család, halálra adóztatják a szegényeket, hogy évszázadokkal megtoldhassák saját életüket. Senki sem gyűlöli jobban a Gerlingeket, mint Jules Ember, aki tíz éve az apjával együtt a szolgálatukban állt, amíg egy végzetes baleset arra nem kényszerítette őket, hogy éjnek évadján meneküljenek el a fényes kastélyból. Amikor Jules rájön, hogy az apja haldoklik, tudja, hogy vissza kell térnie Everlessbe, időt kell szereznie az apjának, mielőtt örökre elveszítené. Ám a visszatérés Everlessbe több veszéllyel – és kísértéssel jár – mint Jules várta. Hamarosan beletéved a sötét titkok mocsarába, és nem tud választani két testvér között, akikről azt hitte, hogy sohasem fogja viszontlátni őket. Döntéseivel megváltoztathatja a sorsot – sőt, magának az időnek a sorsát.


  • Akció!
    35,00 lei 31,50 lei
     új 2 munkanap 

    “Ahogy a nap rásütött, ezüstös fényben fürdött a hómező. Messziről, távcsővel egy sarki rókát pillantottunk meg. Vadászott. Óvatosan lépdelt, egyszer csak megállt. Fejét lehajtotta, majd egyik, aztán másik oldalára billentette. A hó fölött hallgatózott. Megfeszült a teste. Hirtelen, mintha rugó lökte volna ki, felugrott magasra. És fejjel előre, be a hóba. Csavaros mozgással egyre beljebb ásott, már csak a hátsó lába vége és a farka látszott ki. Majd ugyanolyan hirtelen kirúgta magát. Megrázta a bundáját. A szájában ott ficánkolt hosszú farokkal egy egér. Vagy cickány. Valami apró sarki rágcsáló. Cris rám nézett és nevetett. Ezüstróka, így hívom. Már sok vadászatát láttam, nem tudok betelni vele. Te vagy ilyen, Lora. Kecses, okos, erős, aki nem adja fel. Kíváncsi, figyel, befúrja magát az ismeretlenbe… hogy élve maradjon.”


  • 10,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    A vidám, színes könyvecske segítségével a gyerekek játszva ismerhetik meg a falusi életet.


  • Akció!
    11,00 lei 9,90 lei
     új 2 munkanap 

    Fejtörő farm – Kalandos gyerekrejtvények 70 db matricával

    A Fejtörő farm oldalai biztosan elvarázsolnak majd!

    A részletgazdag képeken sokféle feladat, izgalmas rejtvény és rengeteg bogarásznivaló található.

    A kalandos feladványok mellett 70 db matrica garantálja a szórakozást. Azokat pedig, akik az összes feladatot megoldják, elismerő oklevél várja az utolsó lapon.


  • Akció!
    58,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Kevesen tudják, hogy Ferenc pápa élelmiszervegyész végzettséget is szerzett, és hogy az étkezés, a főzés fontos szerepet játszik életében. Ez a könyv 40 ízletes ám egyszerű receptet tartalmaz. Roberto Alborghetti, a pápa egyik lelkes életrajzírója pedig olyan történetet tár elénk, amelyből egy eddig ismeretlen pápa képe rajzolódik ki.


  • Akció!
    11,00 lei 9,90 lei
     új 2 munkanap 

    Ebben a mini- ismeretterjesztőben furfangos állatokról olvashatsz és érdekes feladatokat oldhatsz meg. Ne feledkezz meg a színes matricákról sem, ragaszd őket, ahova csak tudod!
    Ezt a foglalkoztatót 6 éves kortól ajánljuk, de tapasztalataink szerint kisebb és nagyobb gyermekek egyaránt szívesen oldják meg a benne lévő feladatokat.
    A feladatok gyors megértését ikonok segítik, hogy a gyerekek szülői segítség nélkül is végigjátszhassák a könyvet!


  • Akció!
    32,00 lei 28,80 lei
     új 2 munkanap 
  • 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    A szerző előző regényéből, a “Szép kastélyban szép halottak” c. történelmi krimiből megismert Gustav von Karoly újabb nyomozása.

    Bécs, 1899. Szilveszter éjszakája. A város népe ujjongva ünnepli a XX. század beköszöntét, a vidám szilveszteri utcabált azonban szörnyű esemény zavarja meg: A Stephansdom lezárt északi tornyának tetejéről az ünneplő nép közé zuhan a dóm építőmestere, aki egyben az egyik legnagyobb osztrák szabadkőműves páholy nagymesteri tisztét is betöltötte. A rettenetes halálesetnek szemtanúja a téren ünneplő tömeg soraiból Gustav von Karoly, a fiatal magánnyomozó – egy magyar gróf és egy bécsi operettprimadonna szerelemgyermeke – és barátja, Rudi Kasper rendőr-főfelügyelő is, néhány nappal később pedig Gustav a legmagasabb szabadkőműves körökből kap megbízást a nagymester halálának felderítésére.
    A nyomok az elegáns paloták fényűző termeiből a bukott leányok számára fenntartott, nyomorúságos menhelyekre, végül pedig a Stephansdom alatt húzódó, hátborzongató katakombákba vezetik Gustavot, feltárva a császárváros csillogó felszíne alatt rejtőző, bűnökkel és romlottsággal terhelt valóságot.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Lili nagyon várja már az iskolát… Addig is szorgosan járnak Pitypanggal a kutyaiskolába, ám sajnos hazafelé menet a kiskutya lábát megvágja egy üvegszilánk. Pitypangnak állatorvoshoz kell menni, hogy meggyógyítsák. Lili pedig tesz róla, hogy ne szemeteljenek az emberek, és ne történhessen máskor ilyen! A tanító bácsi segítségével megnyerik a papírgyűjtő versenyt, és nemcsak Pitypanggal ismerkedik meg az egész osztály, de még az állatmenhelyre is eljutnak.
    Pitypang és Lili jóban-rosszban együtt vannak, mert egy gondoskodó gazdi mellett a kiskutya igazi társ lehet.


  • 32,00 lei
     új 2 munkanap 

    A dolgok, amelyektől félek: Amikor Charlie sír. Kórházak és tavak. Amikor Ian az alagsorban vodkázik. Az Iszlám Állam. Amikor Ian dühbe gurul… Hogy valami nagyon, de nagyon nem stimmel velem.

    A legkirobbanóbb és legcsavarosabb pszichológiai thriller a Holtodiglan és A lány a vonaton óta.

    Tizenhat év szerelem és rettegés, kaland és gyanakvás a Balkán félszigettől Angliáig, Iraktól Manhattanig, végül egy átlagos családi házig Kansasben – egészen a gyilkosság napjáig, amikor egy kétségbeesett hang sokkoló bűntény helyszínére hívja a rendőrséget.

    De mi romlott el ennyire ebben a tökéletes otthonban?

    Tökéletes szerelem – tökéletes bűntény.

    A könyv, amiről mindenki beszél.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Skara hercegnő országa és benne minden, amit szeretett, a szeme láttára lett vérré és hamuvá. A trónörökös nem menekített onnan mást, csak a szavait, amelyekből azonban – megfelelően használva – a kardnál is veszélyesebb fegyver válhat. Ügyesen kell forgatnia őket, legyőznie félelmeit és élesre köszörülni elméjét, ha vissza akarja szerezni örökségét.
    Az agyafúrt Yarvi atya hosszú utat járt be, míg nyomorék rabszolgából a király minisztere lett. Sok szövetségest szerzett, de sok ellenséget is. Majd szemben találta magát a legnagyobb hadsereggel, amit a hátán hordott a föld, mióta az elfek háborúba indultak az istenek ellen. Az ellenséges erőket vezető ember pedig nem imád istent, csak magát a Halált.
    Van, aki harcra és hősi halálra született, mint Tüske, a harcos és Raith, a fegyverhordozó, másoknak viszont a fényben lenne a helyük, mint a kovács Brandnek és a fafaragó Kollnak. De amikor Háború Anya kitárja acél szárnyait, az egész Szilánkos-tenger éjbe borul, és a sötét ellen néha csak sötétséggel lehet felvenni a harcot.

    “Mint a Trónok harca egy adrenalinlöket után. Ez a regény egyetlen eszeveszett csatakiáltás.” – Daily Mail


  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A tizenhat éves Rebecca Winter a tinédzserek felhőtlen életét éli: dolgozik egy gyorsétteremben, flörtöl a fiúkkal, csínytevésekben vesz részt a barátnőjével. Azonban hátborzongató dolgok kezdenek történni vele: véres foltok az ágyában, emlékezetkiesések, furcsa érzés, hogy valaki figyeli.
    Majd egy napon Rebecca eltűnik.
    Tizenegy évvel később a városban felbukkan egy fiatal nő, aki azt állítja magáról, hogy ő Rebecca. Az öröm mégsem felhőtlen. A lány szülei, bár kedvesek hozzá, zavartan viselkednek, a régi barátai gyanakodnak. A lány felbukkanását egyedül iker öccsei fogadják természetességgel, holott egy egész bűnlajstrom írható az ikerpár rovására. Sejtelmes és riasztó események kezdődnek az új Rebecca körül is, aki elhatározza, hogy kideríti az igazságot.

    Anna Snoekstra Ausztráliában született 1988-ban. Kreatív írást és filmezést tanult a melbourne-i egyetemen. Kisfilmjei és videói bejárták a fél világot.
    A Hasonmás első regénye.