• "Egyek a végsőkig" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.

1–52 / 85 találat

  • Akció!
    38,00 lei 18,00 lei
     új 2 munkanap 

    Fogville-ben halloween van, és hátborzongató jelmezbe öltözött alak járja az utcákat: egy fej nélküli lovag, aki minden lépésnél úgy csikorog és nyikorog, mint az ócskavas. Képzelhetitek, mennyire meglepődtünk, amikor felfedeztük, hogy ez nem is jelmez, hanem… Gigapara volt a javából!


  • Akció!
    45,00 lei 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    1936 szeptemberében járunk, néhány hete fejeződött be a berlini olimpia. Hanna, a tizennyolc éves maastrichti lány tőrvívó szeretne lenni, így édesapja a határ túloldalára, egy németországi vadászkastélyba küldi, hogy leckéket vegyen a birtok tulajdonosától. Ki ez a hallgatag mester, a rejtélyes veterán, akinek a vívás minden tudománya a kisujjában van? Mi a titka a vonzó, negyvenes férfinak? Feltárul-e a múlt, megtörténik-e a jelen, és mit hoz a jövő azok számára, akik pár hétre összegyűlnek a jobb napokat látott, titkokkal teli házban?
    Marente de Moor 1972-ben született Hágában, szépírói munkája mellett vezető holland lapok publicistájaként is tevékenykedik. 2010-es regényét, Az ártatlanság végét 2014-ben az Európai Unió Irodalmi Díjával ismerték el.


  • Akció!
    52,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    802-ben arab csapatok törnek be a Frank Birodalom nyugati határvidékére: városok és falvak, sőt kolostorok is áldozatul esnek a pusztításnak. A bagdadi kalifa azonban már belefáradt az állandó háborúskodásba, ezért úgy dönt, a béke jeleként nem mindennapi ajándékot küld Nagy Károlynak – egy elefántot. Az állatot egy különleges küldöttségnek kell eljuttatnia Aachenbe: Marzúk, az előkelő arab és három társa, a zsidó Isaak, a császár követe, valamint szász szolgája, Thankmar kapja meg a népek sorsát alakító feladatot. Ha ugyanis a küldetésük kudarcba fullad, annak beláthatatlan következményei lehetnek: újra fellángolna a háború Nyugat és Kelet között. A vállalkozás nem kevés kockázattal is jár, hiszen sokan, akikkel útközben találkoznak, a pokolból elszabadult démonnak tartják az elefántot; ám akadnak olyanok is, akik maguknak akarják megkaparintani a különös teremtményt. Ráadásul a követek között egyre nő a feszültség… Hosszú és veszélyes utazás veszi kezdetét, de azzal egyikük sem számol, mekkora áldozatokat kell hozniuk, amíg elérik küldetésük célpontját.
    A király elefántja letehetetlenül fordulatos kalandregény, amely a kora középkori Európa veszélyes világába kalauzolja el az olvasót. Izgalmas beszámoló egy Keletről Nyugatra tartó utazásról, amelynek tétje nem más, mint hogy két, alapjaiban különböző világ tud-e békében élni egymás mellett.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    A lovaknak nincs árnyéka mondta mindig az apám. Sokáig nem tudtam, mit ért ezen. Egészen addig, amíg Lea be nem lépett az életembe.

    Ez a könyv két lányról szól. Az egyiknek van testvére, a másiknak nincs.
    Ez a könyv egy félig elvadult lóról szól, amire már senki se mer felülni.
    Ez a könyv vágtákról, edzésekről, versenyekről, nevetésről, barátságról szól. És az újrakezdésről. És titkokról..


  • Akció!
    45,00 lei 20,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ez a könyv a Caissa mostohagyermekei című mű folytatása. Célja elődjéhez hasonlóan ennek is a magyar feladványszerzés fejlődésének előmozdítása, a lehetséges szerzők megszólítása, figyelmük felkeltése, a kezdők indulásának és a tapasztalt szerzők munkájának megkönnyítése. Itt a folytatásban egy-két fontosabb témával újra foglalkozunk javított és bővített formában, és természetesen teljesen új feladványokkal, új szempontokat is felvetve. Ezen kívül vannak benne más hasznos ismeretek, érdekes feladványok, az újonnan született tündérek közül a legérdekesebbek és egyszerű meghatározásuk ellenére is az alkotó tevékenység számára kiváló lehetőségeket nyújtó újdonságok


  • 45,00 lei
     új 2 munkanap 

    Gyakran ​azon kapja magát, hogy bizonytalan, nem tud dönteni, nem tudja, hogy inkább a szívére, vagy az eszére hallgasson? Úgy érzi, hogy már mások is látják Önön a határozatlanságot, az önbizalom hiányát? Olvassa el ezt a kézikönyvet, mely gyakorlatiasságával komoly segítséget ad az önbizalma helyreállításához!

    E kézikönyv segítségével a hölgyek rendet tudnak teremteni a fejükben és szívükben azzal kapcsolatban, miért nincs akkora önbecsülésük, amekkorára vágynak. Tisztázza azokat az alapokat, okokat, szabályokat és törvényszerűségeket, melyeket mindenkinek ismernie, sőt használnia kell, ha nagyobb önbizalmat szeretne. Ez egy olyan kézikönyv, mely tényleg gyakorlatias, rengeteg példán, otthon is elvégezhető feladaton és gyakorlaton viszi végig a fejlődni vágyó olvasót. A mű szerves része egy Önbizalom teszt, valamint konkrétan ezzel a céllal kialakított, egyszerű, de mégis hatékony gyakorlatok sora, valamint egy önbizalom-kártyacsomag is. És az önbizalomedző is a rendelkezésére áll, hogy segítse önbizalma hatékony helyreállítását.


  • Akció!
    38,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Adott egy nagycsalád, amelyben hat fiútestvér él, és akiket mind Jean-nak hívnak: Jean-A, Jean-B és így tovább, egészen F-ig. A gyerekek különleges szünidőnek néznek elébe: a Holdra lép az első ember, amit élő közvetítésben néz az egész család egy bérelt televízión. Kiderül, milyen veszélyeket rejt egy üres szekrény, ha költözködés közben játszik bújócskát hat fiú, hogyan lehet horgászbottal dinoszauruszt fogni, hogyan repül a camembert sajt, és milyen egy kalandokkal teli nyaralás a nagyszülőknél. Ahogy a Jean-fiúk anyukája mondja, minden csak szervezőkészség kérdése, ahogy az apukájuk: Lesz nemulass! Jean-Philippe Arrou-Vignod, a hazájában igen népszerű francia író és tanár új könyvében folytatódnak A cukrozott omlett-ben megismert Jean-fiúk nevettető és szívhez szóló történetei. A szerző saját gyerekkorából merített ihletet, hiszen ő maga is sok testvér között nőtt fel.


  • Akció!
    55,00 lei 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    A Linda-gyilkosságban megismert Bäckström felügyelőt újabb rejtélyes emberölés foglalkoztatja, melyet a stockholmi repülőtér közelében követtek el. Mindemellett Bäckström életét az orvosa is igencsak megnehezíti, aki szigorúan figyelmeztette, hogy ha nem hagy fel egészségtelen életmódjával, annak nagyon hamar igen rossz vége lesz. Miközben folyik a nyomozás az első ügyben, különös gyilkossági esetet bíznak Bäckströmre, aki kezdettől fogva gyanúsnak találja a körülményeket. A vizsgálatok előrehaladtával gyanúja megalapozottnak bizonyul, és kiderül, hogy a két gyilkosság között egyértelmű összefüggés van. A felügyelő komoly kockázatot vállalva váratlan irányba tereli az ügy felderítését célzó nyomozást.

    Evert Bäckström a szerző szeretetteljes leírása szerint alacsony, kövér és közönséges, lusta, piás és falánk. Persson regényében minden másképpen van, mint ahogy az olvasók megszokhatták. A skandináv krimik sztárja által teremtett Bäckström személyében a műfaj vérbeli antihősét ismerhetjük meg: öntelt, hiú, mégis elhanyagolt fickó, akit komolyabb érzelmek csakis az aranyhalához és a whiskysüveghez fűznek.

    Leif G. W. Persson alaposan ismeri sikerregényei tárgyát, a svéd bűnözést és bűnüldözést, merthogy jó néhány évig a svéd rendőrség kriminológus szakértője volt. Írásai betekintést kínálnak a svéd bűnüldözés titkos zugaiba, ahol – mint a legtöbb hétköznapi munkahelyen – mindennapos a korrupció, a fegyelmezetlenség és sok egyéb emberi gyarlóság. Bäckström főfelügyelő személyében igazi antihőst bocsátott útjára a szerző. A krimisorozat előbb Svédországban, majd szerte a világon óriási sikert aratott: több millió példány kelt el belőle. A sok szuperhős után kimondottan üdítő egy ilyen ellenszenves, ám igen szórakoztató fickóról olvasni, mint Bäckström.

    A Bäckström-trilógia első kötete, A Linda-gyilkosság 2014-ben elnyerte az év legjobb skandináv krimijének járó Petrona-díjat.

    “Május 15-én, csütörtökön reggel negyed tízkor a nap már magasan járt a felhőtlenül kék égbolton. Annak ellenére, hogy még csak május közepén jártunk, a hőmérő már huszonhat fokot mutatott árnyékban, amikor a verejtékében fürdő Bäckström a Karlberg-csatornán átívelő hídon caplatott. Mivel igen előrelátó ember volt, az aznapi strapának megfelelő öltözéket viselt: hawaii mintás inget, rövidnadrágot és szandált zokni nélkül.
    A fenyegető folyadékveszteség leküzdésére még egy üveg jéghideg ásványvizet is zsebre vágott indulás előtt.
    Mindhiába. Annak ellenére, hogy egész felnőtt életében most először töltött egy teljes napot szabad akaratából józanul – egészen pontosan huszonöt és fél órája egy csepp alkohol sem szivárgott le a torkán -, még sosem érezte magát ennyire ramatyul.
    Kinyírom azt az átkozott kuruzslót, gondolta. Még hogy másnapos! Már két napja egy csepp alkoholt sem fogyasztott, mégis pont oly üdének és frissnek érzi magát, mint egy villanyvezetéknek ütközött sas.
    Ekkor megcsörrent a mobilja. A solnai ügyeletes tiszt kereste.
    – Van egy gyilkosság a számodra.” (részlet a könyvből)


  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    A szürke rinocérosz kifejezéssel az emberiséget érintő, nagy hatású, előre nem látható és többnyire nem is tudatosuló fenyegetésekre utalunk; olyan, mint a porcelánboltba beszabadult elefánt vagy a valószínűtlen eseményeket jelképező fekete hattyú.

    A szürke rinocérosz nem meglepetésszerűen támad, érkezését rendszerint figyelmeztetések és egyértelmű előjelek hosszú sora előzi meg. Az ingatlanhitelek piacának 2008-as drámai összeomlása, a Katrina hurrikán és más természeti katasztrófák tragikus következményei, a médiavilágot felbolydító, új digitális technológiák, sőt, már a Szovjetunió bukása is várható volt, jóval az események előtt.

    Vajon a társadalom vezetői és döntéshozói miért mulasztják el mégis, hogy foglalkozzanak a közelgő veszélyekkel, mielőtt a nyakukba szakad a végzetes eseménysor?

    Michele Wucker A szürke rinocérosz című könyvében a politikai döntéshozás és válságkezelés területén szerzett ismereteire, illetve a világ vezetőivel készített mélyinterjúk során szerzett tapasztalataira támaszkodva bemutatja, hogyan ismerhetjük fel a távolban felsejlő fenyegetéseket és miként szálljunk szembe velük.

    Meggyőző történeteivel, valós példáival és gyakorlati tanácsaival A szürke rinocérosz nélkülözhetetlen olvasmány a menedzsereknek, befektetőknek, pénzügyi tervezőknek és politikai döntéshozóknak. De mindenkinek ajánlott, aki szeretné felismerni és megérteni a közelítő tragédiákat, és hasznosítani ezt a tudást.


  • Akció!
    45,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Az Assassins Creed A hivatalos színező kötet, amelyben a játékokból ismerős kultikus jelenetek, legendás szereplők, és jól ismert artworkök szerepelnek. Egyetlen igazi AC-gyűjtő polcáról sem hiányozhat!


  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    Az afgán hadjárat Nagy Sándor pályafutásának legnehezebb harca volt. A helybéli törzsek és lovas népek harcmodora merőben eltért attól, amit a makedón harcosok megszoktak, a kegyetlenkedés soha nem tapasztalt méreteket öltött. A hódító hadvezérnek csak a háború harmadik évében sikerült uralma alá vonnia a régiót, miután feleségül vette Roxanét, az afgán hercegnőt.

    A hadjárat történetét Matthaiosz, egy fiatal makedón katona elmeséléséből ismerhetjük meg, aki a marcona veteránok mellett megtapasztalja a háború, az afgánok és a bajtársak barbárságát, de közben megismeri a szerelmet is egy afgán lány oldalán.

    Remek történelmi regény, amely lebilincselő drámaisággal és valósághűen ábrázolja a nyugati megszállók és a hazájukat elszántan védő keleti harcosok küzdelmeit. A múltbéli események mintha a napjainkban zajló háborús konfliktusok borzalmait és kudarcait vetítenék előre. Afganisztánban ma sincs béke, és ismét nyugati csapatok próbálják meg ellenőrzésük alá vonni a helybélieket.


  • Akció!
    40,00 lei 36,00 lei
     új 2 munkanap 

    Dalnok Erika szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadóban. Férjét néhány hónapja veszítette el, és most a munkájába menekül. Egy nap különös kéziratra bukkan, amely azonnal megragadja a képzeletét, s némi fáradsággal sikerül is kiderítenie az álnéven beküldött írás szerzőjének kilétét. A neves történész azonban már nem él, így Erika az özvegyét és a fiát keresi fel, hogy engedélyt kérjen a kiadásra. Ám a mű nem teljes: a messzi múltban játszódó, különös, sejtelmes mesének csak az első része készült el. Hiányzik a mese vége, a magyar Szent Korona elkészítésével megbízott aranyműves fiának története.
    Amikor Erika megtudja, hogy a szerző fia, Szentesi Zoltán a jogi diploma megszerzése után kitanulta az ötvösmesterséget is, megpróbálja rávenni, hogy írja meg a fiú történetét. Fejezze be ő azt a mesét, amelyet annak idején az édesapja mondott esténként az ötéves Zolikának. Ám a férfi, aki még mindig úgy érzi, fiatalon elhunyt apja cserben hagyta és elárulta őt, nem akar kötélnek állni. Pedig ő maga is éppen azzal a tűzzománc képpel vesződik, amelyikkel apja meséjének hőse a világtól elzárt kolostorban. És úgy is él, akár egy szerzetes. Ideje nagy részét a munkaasztalánál tölti, megszállottan dolgozik, ám Szent Bertalan portréja minden igyekezete és mesterségbeli tudása ellenére csak nem készül el.
    Vajon Zoltán a csalódottságon, haragon túllépve, a megbocsátás és a szerelem erejével képes lesz befejezni a szent portréját, és megírni a mese végét? Visszatalálhat-e az édesapjához úgy, ahogyan az 1500 évvel ezelőtti történet kisfiú hőse? És vajon Erika el tudja engedni a múlt fájóan szép, bénító emlékeit, hogy újrakezdhesse az életét másvalakinek az oldalán?

    BAUER BARBARA misztikus elemekkel gazdagított, finoman hangolt új regénye apa és fia története a jelenben, illetve a mesék, legendák ködébe vesző távoli múltban. Négy, keresztutakkal és tévelygésekkel sújtott élet históriája, amely az elszakadásról és az újbóli egymásra találásról szól. A folytonosságról, az apáról fiúra, nemzedékről nemzedékre hagyományozott örökségről: a hit, erő, szeretet hármas parancsáról, amelynél nincs nagyobb hatalom.

     


  • Akció!
    38,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Végre itt van Skrupulus Fondor! Lehet, hogy a fickó néha elveszti a fejét (amit egyébként egy pókerpartin nyert), de akkor is több, mint aminek tűnik – ami jó hír, tekintve, hogy egy csontváz! Bár Skrupulus több száz éve halott, mégis nehéz lenne hozzá hasonlóan éles eszű, szellemes és hatékony nyomozót találni – márpedig ha egy ősi gonosz lény fenyegeti a világot, akkor minimum egy ilyen különleges hősre van szükség! Ehhez viszont kell Stephanie is, aki nem retten vissza attól sem, ha be kell törnie éjjel a múzeumba, vagy ha fegyvert kell fognia. Hogy ilyen furcsa páros nem képes megmenteni az emberiséget? Ó dehogynem! Ahogy Skrupulus mondaná: senki nem veheti át a világuralmat, maximum a holttestén keresztül!


  • Akció!
    19,00 lei 17,10 lei
     új 2 munkanap 

    Bartos Erika két új lapozót készített a legkisebbeknek.


  • Akció!
    19,00 lei 17,10 lei
     új 2 munkanap 

    Bartos Erika két új lapozót készített a legkisebbeknek.


  • Akció!
    19,00 lei 17,10 lei
     új 2 munkanap 

    Bartos Erika két új lapozót készített a legkisebbeknek.


  • Akció!
    38,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Elkezdődött egy újabb év a suliban!
    Anyu hasában egyre nagyobb a kistesóm, miközben a család lassan a karácsonyra készülődik. Össze kell állítani a kívánságlistákat és be kell csomagolni az ajándékokat. De mi történik, ha egy minden képzeletet felülmúló ünnepi ajándék érkezik?


  • Akció!
    38,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    35,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Mindenki tudja, hogy BONE GAP tele van különös nyílásokkal – hasadékokkal, melyekbe könnyedén beletévedhetünk, melyeken átcsusszanhatunk, hogy aztán örökre eltűnjünk. Így amikor a fiatal és gyönyörű Rozának nyoma veszik, Bone Gap lakói egy cseppet sem lepődnek meg. Elvégre nem ez az első alkalom, amikor valaki köddé válik, és Finn és Sean O’Sullivan magára marad. Mindössze néhány év telt el azóta, hogy az anyjuk Oregonba költözött egy új fickóhoz, egy új élethez. Az emberek azt mondogatják, így megy ez. Kit
    is lehetne hibáztatni? Finn azonban tudja, hogy Rozával nem ez történt. Tudja, hogy elrabolták, elragadta a kukoricamezőkről egy veszélyes férfi, akinek az arcára nem emlékszik. Ám a kutatás nem járt eredménnyel, és már senki nem hisz neki. Még Sean sem, akinek bárki másnál nyomósabb oka lenne megtalálni a lányt, és minden oka megvan az öccsét hibáztatni, amiért hagyta elmenni.

    A Bone Gap története Rozáról, egy gyönyörű lányról szól, akit egy titokzatos férfi elrabol egy csendes, közép-nyugat amerikai kisvárosból. Finn az egyetlen szemtanú, aki képtelen megbocsátani magának, hogy nem tudta azonosítani az emberrablót. Miközben megismerkedhetünk szomorú múltjukkal, rémisztő jelenükkel és bizonytalan múltjukkal, Laury Ruby szívszaggató mesét sző szerelemről és veszteségről, varázslatról és misztikumról, bűntudatról és megbocsátásról – egy történetet arról, hogy az arc, melyet a világ lát, soha nem minket mutat.


  • Akció!
    45,00 lei 20,00 lei
     új 2 munkanap 

    Mars, a háború istene Caissa erdei nimfa szépségéről megigézve találta fel a sakkjátékot – legalábbis William Jones angol költő így alapozta meg a sakk mitikus eredetét. Azóta édesgyerekei, a sakkozók Caissát az ihlet és a szerencse istennőjeként tisztelik, s nem akarnak osztozni kegyein a mostohagyerekekkel – a feladványszerzőkkel.

    Ányos László magyar sakkszerző mester, nemzetközi sakkszerzési versenybíró, akinek számos feladványelméleti cikke jelent meg a “Sakkélet”-ben és a francia szaklapokban, rendhagyó könyvében a sakkfeladványokkal, ezek eredetével és szerkesztésével, az egyes feladványműfajok sorsával, a feladványszerzők gondolkodásával kapcsolatos tapasztalatait és nézeteit foglalja össze. Megkísérli rendszerezni a sakkjáték egyes elemeinek a feladványokban való felhasználását, a legalapvetőbb feladványműfajokat, a feladványszerzés egyes szakkifejezéseit.


  • 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    A szex néha annyira zűrös tud lenni, hogy az ember az ügyeleten köt ki.
    Ellie Kolstakis épphogy elvesztette a szüzességét (21 évesen!), máris elérkezettnek látja az időt, hogy a kurvás korszakába lépjen. Legjobb barátnőivel elhatározzák, hogy a netes randik sztárjai lesznek, és lehetőleg annyi pasival fekszenek le, amennyivel csak idejük engedi. Ellie gyakornokként robotol egy népszerű női magazinnál, fizetés és elismerés nélkül, így valósággal bepánikol, amikor főnöknője felkéri, írjon blogot sikertelen egyéjszakásairól. Így kerül olvasók százezrei elé az egyik srác leszállópályára nyírt fanszőrzete, a másik romantikus orrvérzése vagy a hogyan kell kizuhanni a hatvankilencezésből tanácsadó rovat. Akkor ez most siker vagy világraszóló blamázs?
    Ellie ekkor találkozik egy helyes kivivel (új-zélandi srác), akivel minden jól indul, egészen az ágyjelenetig. Vajon a valódi érzelmek negatívan hatnak az orgazmusra? Miért akarja a srác az egyéjszakás partnerét bemutatni a családjának? Vajon megbocsájtják-e a barátok Ellie árulását, és lesz-e valódi orgazmusa végre?
    Radhika Sanghani bevállalósan humoros első regénye, a Virgin világszerte sikert aratott. A 21 évesen még szűz Ellie viccesebben aggódik, mint Carrie Bradshaw, és szókimondóbb, mint Bridget Jones. A folytatásból kiderül, hogy a szüzesség elvesztése korántsem akkora para, mint a kötöttségek nélküli szex.


  • Akció!
    19,00 lei 17,10 lei
     új 2 munkanap 

    Bartos Erika két új lapozót készített a legkisebbeknek.


  • 6,00 lei
     új 2 munkanap 
  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    A dinók visszatértek, ráadásul még kerekeik is vannak!
    Bo, Tanka és Pukki, a három jó barát számára Új-Pangea egy hatalmas játszótér!
    A dinókölykök most azon törik a fejüket, mivel ajándékozzák meg Mama Tút, az ősöreg teknősbékát a születésnapján. Sajnos nincs sok pénzük, ezért a ravasz kereskedő, Konrád egy kincstérképet tukmál rájuk, és azt ígéri, hogy ha megtalálják a kincset, akkor pazar ajándékot vehetnek Mama Túnak. A kis kalandorok útra kelnek – és kisvártatva már nyakig vannak a pácban!
    Izgalom, jó mulatság és a száguldás öröme:
    A motoszauruszokkal nem fogsz unatkozni!


  • 9,00 lei
     új 2 munkanap 

    Több mint 40 matricával!

    Szenilla, a kissé feledékeny doktorhal barátaival, Pizsivel és Némóval él boldogan az óceánban. Egy nap azonban beúszik az emlékei közé régen látott szülei képe. Vajon képes lesz régi és új barátai segítségével felfedezni a múltat? Ismerd meg a történetet, és egészítsd ki a jeleneteket a matricákkal!


  • Akció!
    33,00 lei 29,70 lei
     új 2 munkanap 

    Dory egy hatalmas fantáziájú kislány, akivel nem játszanak a testvérei. Nem baj, ő majd képzel magának más barátokat! Abby Hanlon kacagtató és szívmelengető, zseniálisan illusztrált történetével berobbant a világelsők közé. Dory fordulatos története immár 12 országban aratott nagy sikert.

    Doryval megint nem akarnak játszani a testvérei. De tudjátok mit? Nem baj! Mert Dorynak jobb dolga is akad. Egyébként is rengeteg barátja van, akik bármikor játszanak vele, hisz tudják, hogy Dory FANTASZTIKUS!
    Dory kalandjain kicsik és nagyok egyaránt gurulni fognak a nevetéstől.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    …az első magyar regény, amely görbe tükörben, de megértő szeretettel mutatja be a mai társadalom társkereső igyekezetét.” (Tímár Péter, filmrendező)

    “Nem érdemes letenni!” (Schell Judit, színésznő)

    Hogyan fogjunk pasit negyven fölött?

    Ahogy ennek a könyvnek a főszereplői, talán te is úgy próbálod megtalálni az igazit újra és újra. Eltérő jellemek, eltérő sorsok. Egyben azonban megegyeznek: mindannyian várják még a „nagy szerelmet”, miközben megmosolyogtatóan csetlenek-botlanak a párkeresés labirintusában.

    Nem akarják elhinni, hogy a mesebeli királyfi nem létezik, ezért kicsit pironkodva bár, de fejest ugranak az internetes társkeresés mélyvizébe, és tucatnyi „bénázást” követően rátalálnak a boldogságukra.

    Vagy mégsem? Netán azt is megbánják, hogy belekezdtek?

    Létezik-e boldog párkapcsolat, ha már elmúltál negyven?

    Békésy Erika nem próbál elmélyült társadalomrajzot adni, mégis felvillant helyzeteket a mai magyar valóságból.
    Szatirikus hangvétel, pergő ritmus, komikus helyzetek, groteszkbe hajló figurák, és humor, humor, humor. Ezek jellemzik a felhőtlen szórakozást nyújtó regényt.


  • 29,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    1.Akinek egy szomorú stand-upos az apja, rossz arcokkal kavar a nővére, antiszociális az öccse, a nagynénje meg mindenbe beleszól, az nem véletlenül tölti a vasárnapokat egy kutyamenhelyen. Bakos Virágnak elég oka lenne rá, hogy magába forduljon, de szerencsére nemcsak a humora jó, hanem van egy hűséges aranyhörcsöge, pár jó fej osztálytársa és egy igazi barátnője is. Aztán egyszer csak nyomulni kezd rá az a két srác, akiknek a legkevésbé kellene. Virág hamarosan a társaság peremén találja magát, megtapasztalja a féltékenységet és a kirekesztést, ám egy szétesőfélben lév család egyetlen normális tagjaként nem sok ideje van sajnálni magát. Tanítás után vacsorát főz, leleplez egy rablóbandát, vagy az apját hozza össze egy szimpatikus nevelőanya-jelölttel. Csak ezek után jut ideje elgondolkozni azon, hogy mennyit ér a barátság, és érdemes-e bevállalni a sebezhetőséget a szerelemért cserébe.

    2-Lehet, hogy Bakos Virág a legviccesebb lány az osztályban, de vannak hetek, amikor neki sem jön össze semmi. Naná, hogy nem a madarászás vagy a kutyasétáltatás az oka annak, hogy padlón van. De tényleg, mit kell csinálni, ha egy bombanő hajt a pasidra? És ha kiakadsz, mert állandóan szívatják a legjobb barátodat? Miért van folyton romokban a baráti társaság, és különben is, hogyan hívhatnád fel magadhoz a haverjaidat, ha a nővéred állandóan csipkekombinéban járkál a lakásban? Na, persze, még ott van az apád is, aki egy piás humorista, de ki van bukva, és egyetlen jó poén sem jut az eszébe. Nem kicsi a tét Virágéknál: könnyen kitörhet a teljes káosz. Vagy van még esély normális családdá válni?


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Nyár közepén járunk, forróság lapul Dél-Norvégiára. Ám nem csupán a nap tüze perzselő, hanem egy tizenhét éves elhanyagolt kamasz, Johnny Beskow haragja is. Az anyja súlyos alkoholista, az apját sosem látta. És nincsenek barátai. Johnny úgy dönt, bosszút áll a világon. Ám az események nem várt fordulatot vesznek: ami csínytevésnek indult, hamar tragédiába torkollik. Egy kisfiú szörnyű halált hal. Elfojtott traumák, felszínre törő félelmek, szőnyeg alá söpört sorsok. A pokolban nem jó a tűzzel játszani…


  • Akció!
    45,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    A testem pontosan egy templom ellentéte. Azzal próbálkoztam, jó, próbálkozom, hogy a fejem legyen a templomom. A testnek inkább vidámparknak kell lennie.
    A felszabadult és tudatos Blanca temploma összeomlik, vidámparkja széthullik, mikor negyvenévesen elveszti édesanyját. Az anyát, akitől megtanulta az élet és a játék szeretetét; azt, hogy szerelembe csak első látásra lehet esni. A megfelelő pillanatra tartogatott nagy gesztusok művészetét. A bűntudat hiányát és a szabadságot és felelősségtudatot, amit ez jelent. Azt, hogy úgy adja oda magát számtalan férfinak, hogy közben megőrzi önmagát.
    Mielőtt teljesen elveszne a körülötte támadt űrben, úgy dönt, a tengerparti Cadaquésbe utazik, anyja nyaralójába. Magával viszi két fiát, két exférjét és legjobb barátait; ráadásul nős szeretője is ott tölt pár napot a családjával.
    Milena Busquets első, részben önéletrajzi regénye döbbenetesen őszinte, mégis könnyed és üde szöveg fájdalomról és szeretetről, félelemről és vágyról, szomorúságról és nevetésről, a vigasztalhatatlanságról és a közelségről; a bennünket körülvevő emberek jelentőségéről és jelentéktelenségéről.

    Ha jól tudom, az egyetlen dolog, amitől nem lesz az ember másnapos, de átmenetileg eloszlatja körülötte a halál auráját és ha már itt tartunk, az életét is, az a szex.

    Milena Busquets 1972-ben született Barcelonában. Régészetből diplomázott a londoni University College-ben, majd több évig dolgozott a jelentős Lumen könyvkiadónál, melyet a családja alapított a hatvanas években. Később maga is könyvkiadót alapított, jelenleg az írás mellett újságírással és fordítással foglalkozik.
    Az Ez is elmúlik első regénye, mely viharos gyorsasággal aratott sikert, ez idáig több mint harminc országban keltek el a fordítási jogai.


  • Akció!
    45,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Jack Swyteck épp a nászútját tölti a mesés Key Westen a feleségével, Andie-vel, amikor az amerikai és kubai partok között működő olajfúró torony felrobban. Mi lehetett a katasztrófa oka? Egy trópusi vihar vagy emberi kéz műve volt a robbanás? Megindulnak a találgatások, de úgy tűnik, egyre többen tussolnák el inkább az ügyet. És mintha már nemcsak az óceánra, a part mentén élőkre jelentene fenyegetést a tragédia, hanem azokra is, akik az okait firtatják. A fiatal párt elszólítja a munkája, Jack egy kubai özvegy nevében ad be kártérítési keresetet a katasztrófában odaveszett férje halála miatt, Andie pedig egy nemzetközi nyomozásba csöppen az FBI beépített ügynökeként.
    Az olaj pedig egyre csak közeledik az amerikai partokhoz, megállíthatatlanul, és mintha vele együtt egy ismeretlen, fenyegető erőnek sem jelentene akadályt a határ. Jacket elrabolják, az ügyfele fürdőszobatükrére vérrel azt a feliratot festik: Felejtsd el!

    James Grippando folytatja Jack Swyteck történetét, amely egyszerre ígér bepillantást a politika, a tárgyalótermek és az FBI világának színfalai mögé, valamint izgalmas, fordulatos nyomozást Miami partjain, Kubában és a Bahamákon.


  • 16,00 lei
     új 2 munkanap 

    A családban tanulunk meg először imádkozni. Ne feledjétek: ha a család együtt imádkozik, akkor együtt is marad. Így ismerjük meg Istent, így növünk hithű férfiakká és nőkké, így érezzük, hogy Isten nagy családjához, az Egyházhoz tartozunk. A családban tanuljuk meg, hogyan szeressünk, hogyan bocsássunk meg, hogyan legyünk nagylelkűek és nyitottak, ne pedig zárkózottak és önzők. Ezért játszanak oly fontos szerepet a családok Isten Egyházra irányuló tervében!

    Óvakodjunk az új ideológiai kolonizációtól, ami megpróbálja tönkretenni a családot. A családra irányuló minden fenyegetés az egész társadalmat fenyegeti. Az emberiség jövője a családon keresztül valósul meg.

    Amikor a családok gyermekeket hoznak a világra, és a hitre, az igaz értékekre nevelik őket, megtanítva nekik azt, hogy a társadalom javára váljanak, akkor ezek a gyermekek áldást jelentenek az egész világ számára. Így terjesztjük Isten birodalmát a világban.

    A kötet, mely Ferenc pápa gondolatait tartalmazza, arra szolgál, hogy mindennapi társa legyen a hit ösvényén haladó embereknek és családoknak. Szavait minden hónapban más és más téma köré rendeztük össze, hogy nap mint nap imára és elgondolkoztatásra késztessenek bennünket, segítsenek mélyebb kapcsolatba kerülnünk Istennel és egymással, és emlékeztessenek Krisztus felhívására, miszerint hűséggel éljük meg az Evangéliumot, hirdessük Isten szeretetét, és legyünk a világ jövőjébe vetett remény hordozói.


  • Akció!
    38,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    65,00 lei 45,00 lei
     új 2 munkanap 

    “EGYÉL TÖBBET,
    TORNÁZZ KEVESEBBET,
    FOGYJ LE!

    A The Body Coach-ként, azaz a testguruként híressé váló Joe Wicks első könyvében megmutatja, hogyan szabadulj meg a fölöslegtől több evéssel és kevesebb edzéssel. Meglepő lehet, de működik.
    A Fogyj 15 perc alatt! száz tápanyagban gazdag, gyorsan elkészíthető receptet és Joe otthon végezhető HIIT ( magas intenzitású) gyakorlatait tartalmazza, és megtanítja, mely ételeket és gyakorlatokat párosítsd az intenzív zsírégetés érdekében.

    Célom, hogy megmentsem az embereket a diétaipartól. Ez az étkezési -és edzésterv azért született meg, hogy mindenki megtanulhassa, hogyan legyen vékony, egészséges és erős éhezés nélkül. Már több mint 50 ezer embernek segített a világ minden táján. Őszintén hiszem, hogy a te életedet is alapjaiban megváltoztatja, és ezentúl teljesen másképp fogsz tekinteni a táplálkozásra.
    1 sporttudományi diploma
    5 év személyi edzőként
    3 év online táplálkozástudományi szakértőként
    50 000 sikertörténet
    90 nap ennyi időbe telik, hogy átformáljalak
    Kerülj a legjobb formádba
    egyszerűbben, mint gondolnád!”


  • Akció!
    48,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    A New York Times bestsellerszerzőjének, Faye Kellermannek izgalmakkal teli új regényében egy régi barát, Terry szívességet kér Peter Decker nyomozótól, aki kötelességtudatból igent mond, noha tisztában van vele, hogy így könnyen magára haragíthatja az asszony szociopata bérgyilkos férjét. A házaspárnak még aznap nyoma vész, tizennégy éves fiuk, Gabe pedig csak Deckerre meg a feleségére, Rinára számíthat.
    A detektívnek azonban a Terry utáni kutatás mellett egy gyilkossági üggyel is foglalkoznia kell, az egyik építkezésen ugyanis egy nő felakasztott holttestére bukkannak. Adrianna Blancet mindenki szorgalmas, lelkiismeretes ápolónőnek tartotta, a kollégái és a barátai egyaránt szerették. Ám hamarosan kiderül, hogy a lánynak volt egy sötét oldala is: nem vetette meg az alkoholt, a drogokat és az egyéjszakás kalandokat sem. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy Adrianna barátja, Garth, aki ugyanabban a kórházban dolgozott, a bűncselekmény felfedezése után eltűnik. Aztán újabb női holttestek kerülnek elő. Lehet, hogy Decker egy sorozatgyilkossal áll szemben?

    Nincs nála jobb a krimi műfajában.
    The Baltimore Sun

    Azt teszi az amerikai krimivel, amit P. D. James tett a brit detektívregénnyel: új dimenzióba emeli a műfajt.
    Richmond Times-Dispatch

    Faye Kellerman a krimi nagymestere.
    The Plain Dealer, Cleveland

    A regény torkon ragad, és nem enged.
    Sunday Mercury, UK


  • Akció!
    38,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Nemcsak felnőtt fejjel kerülünk időről időre válsághelyzetbe, a krízisek végigkísérik a gyerekkort is. Mi az, amire a gyerekemnek szüksége van és mi az, ami csak múló szeszély nála? Hogyan legyek egyszerre megértő és következetes? Mit tegyek, hogy a hétköznapi nézeteltéréseink ne vezessenek krízishelyzethez? Vagy ha már odajutottunk milyen megoldások léteznek? Melyik a való nekem? A könyv ezekre a kérdésekre ad válaszokat a két évnél idősebb gyerekek konfliktusainak konkrét bemutatásával.

    Annette Kast-Zahn sokoldalú pszichológus és viselkedésterapeuta, aki három gyermek édesanyjaként testközelből ismeri a gyereknevelés mindennapi nehézségeit. Könyveiben rendkívül frappáns és praktikus nevelési koncepciókat fogalmaz meg.

    A TARTALOMBÓL:

    Hogyan alakul ki egy krízishelyzet a gyereknevelésben?
    Mennyire konfliktustűrő a gyermeke?
    Megbirkózni a válságokkal de hogyan?
    Hogyan kezeljük a válságokat a nyugtalan és figyelmetlen gyerekekkel?
    Hogyan kezeljük a kríziseket a félénk és ijedős gyerekkel?
    Hogyan kezeljük az alvással, evéssel és szobatisztasággal kapcsolatos kríziseket?


  • Akció!
    45,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Még senki sem tudja, de a Föld lakói nagy, nagy bajban vannak. Sőt HATALMAS bajban.
    Jaj, ugyan már, hol a fantáziád? Kétszer akkorában, mint amire most gondolsz!

    A dologban benne van egy titokzatos alak, pár baljóslatú bestia, egy egész seregre való fura fémkolonc, és sok-sok ember, akik olyanok, mint te… csak épp egyáltalán nem olyanok.

    Így most döntened kell: kinyitod ezt a könyvet, és felfedezed a titkot, amely ÖRÖKRE megváltoztatja az életedet, vagy sikítva elszaladsz, amíg teheted…

    Danny Wallace és Jamie Littler szívmelengetően szellemes könyvei csak Dahl és Blake legjobb munkáihoz hasonlíthatóak. Ellenállhatatlan.

    Phil Earlee


  • Akció!
    45,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    A szerző maga is két kamasz gyermeket nevel, így jól ismeri a túlféltő, túlgondoskodó szülői magatartásmintákat, amelyek következtében a fiatal felnőttek nem tudnak leszakadni szüleikről, és nem tudják megkezdeni önálló, felelősségteljes felnőtt életüket. Julie Lythcott-Haims könyvében jó humorral, gyakorlati példákkal mutatja be a helikopter szülők jellegzetes megnyilvánulásait, körültekintően elemzi a jelenlegi helyzetet, majd részletesen és meggyőzően indokolja, miért kell felhagyniuk a szülőknek ezekkel a káros gyakorlatokkal. Végül segítséget nyújt abban, hogyan változtathatunk a bevett szokásokon, majd azt is elárulja, milyen pozitív következményei lesznek annak, ha megtesszük az általa javasolt lépéseket.


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    August Engelhardt nagy reményekkel fordít hátat az európai civilizációnak a huszadik század hajnalán. Romlatlan, paradicsomi idillről álmodozik, amikor a fenyegető modernség elől menekülve a déltengeri gyarmatra, Német Új-Guineába hajózik. A nudizmust és vegetarianizmust éltető fiatalember a kókuszdió hitére szeretne új vallást alapítani, hogy követőket toborozva és kis szigetén új birodalmat építve az egész emberiségnek utat mutathasson. Zavaros eszméi azonban a kiteljesedés helyett egyre mélyebbre taszítják.
    Christian Kracht szatírája a történelmi kalandregény műfaját újítja meg Jack London, Herman Melville és Joseph Conrad nyomdokain haladva. A regény feleleveníti a német gyarmatok groteszk, elveszett világát, miközben a huszadik század tragikus európai történéseire is reflektál. A valós történelmi tények és alakok azonban bravúros írói játék eszközei lesznek, az olvasó pedig hol szórakoztató, hol megrázó képet kap az emberi eszmék és törekvések törékeny természetéről.


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 
  • 10,00 lei
     új 2 munkanap 

    Rövid, gyors és kemény: így jellemzik a kritikusok Dorthe Nors nemzetközi sikert aratott Karateütés című kötetének novelláit. A hétköznapok drámáit kíméletlenül rögzítő Nors a kortárs dán irodalom megkerülhetetlen szerzője. Írásait a legjelentősebb irodalmi lapok közlik; ő az első dán szerző, akit Oprah bemutatott, a New Yorker pedig publikált.

    Dorthe Nors könyvét olvasva az ember azzal szembesül, milyen izgalmak és veszélyek között éljük az életünket. Egy emlék, egy nevetés, egy mozdulat: bármi beárnyékolhatja a hétköznapokat. Nors számára semmilyen veszteség nem jelentéktelen, és minden pillanat számít. Yiyun Li amerikai írónő

    Akármilyen fukaron bánunk is mi, kritikusok a mestermű kifejezéssel, néha muszáj használnunk. Csodálatosak ezek a történetek. Dagbladenes Bureau
    A hidegrázás és a humor az időzítésen múlik. És Dorthe Nors ismeri a tökéletes időzítés minden csínját-bínját. Chicago Tribune


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Rövid, gyors és kemény: így jellemzik a kritikusok Dorthe Nors nemzetközi sikert aratott Karateütés című kötetének novelláit. A hétköznapok drámáit kíméletlenül rögzítő Nors a kortárs dán irodalom megkerülhetetlen szerzője. Írásait a legjelentősebb irodalmi lapok közlik; ő az első dán szerző, akit Oprah bemutatott, a New Yorker pedig publikált.

    Dorthe Nors könyvét olvasva az ember azzal szembesül, milyen izgalmak és veszélyek között éljük az életünket. Egy emlék, egy nevetés, egy mozdulat: bármi beárnyékolhatja a hétköznapokat. Nors számára semmilyen veszteség nem jelentéktelen, és minden pillanat számít. Yiyun Li amerikai írónő

    Akármilyen fukaron bánunk is mi, kritikusok a mestermű kifejezéssel, néha muszáj használnunk. Csodálatosak ezek a történetek. Dagbladenes Bureau
    A hidegrázás és a humor az időzítésen múlik. És Dorthe Nors ismeri a tökéletes időzítés minden csínját-bínját. Chicago Tribune


  • Akció!
    55,00 lei 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    Sophie Hannah legújabb pszichothrillerének főhőse Amber Hewerdine, aki súlyos álmatlanságban szenved. S bár igencsak szkeptikus a módszert illetően, végső kétségbeesésében mégis a hipnoterápiát választja, és felkeres egy szakembert, hogy kiderítse, mi akadályozza az elalvásban.
    Amikor először látogatja meg a terapeutát, a ház előtt egy ismeretlen nővel fut össze. A hipnoterápiás foglalkozáson pedig, módosult tudatállapotba kerül, s egymás után a kedves, kegyetlen, kicsit kegyetlen szavakat mondja ki, melyről meggyőződése, hogy az ismeretlen nő jegyzetfüzetében látta. A hölgyről kiderül, hogy ő Charlie Zailer őrmester a helyi rendőrségről, és tudja, hogy az említett szavakat a brutálisan meggyilkolt Katharine Allen lakásában találták egy mappára írva. Mivel a rendőrség nem talált egyéb nyomot, és nincs semmi ötlete és elképzelése a gyilkossággal kapcsolatban, Ambert tartóztatják le.
    A korántsem ideális csapatot alkotó zsaruk történetének egyes szám harmadik személyben elbeszélt története váltakozik a rendkívül intelligens Amber monológjaival. Amber, a megszállottan gyakorlatias hősnő nem törődik a hazugságokkal, sem a zsaruk, a többi szülő és a hipnoterapeuta ellentmondásos viselkedésével, s kitartóan küzd azért, hogy kiderítse az igazságot. Amber múltjának felderítésével az események pedig végképp vérfagyasztóvá válnak.


  • 7,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 49,00 lei
     új 2 munkanap 

    Leszel a barátom? – kérdezi teljes természetességgel az óvodában egyik gyerek a másiktól. Leszek! – hangzik a vidám válasz, és már mennek is együtt a homokozóba, a mosdóba, a babaszobába. Vadadi Adrienn ovis meséi ezekről az apró élményekről, erről a nagyon fontos három-négy évről mesélnek. Az alvásról és nemalvásról, evésről és válogatásról, barátokról és magányról, babázásról és építésről, vicces óvó bácsiról és nagyívű szökési tervről, rosszalkodásról és megbocsátásról. Egyszerűen, kedvesen, humorral és megértéssel. Akár most megy oviba a gyerekünk, akár ott tölti már a mindennapjait, ez a könyv neki és róla szól, és minden percébe bele tudja élni magát!


  • Akció!
    38,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ma valami nagyon izgalmas dolog történt a suliban. Brunella von Bödecker ugyanis alapított egy lány bandát, a Bálvány Csajokat. Majdnem mindegyik lány benne van az osztályból, csak a legjobb barátnőm, Agatha és én nem. Mert folyton Bárány Csajoknak hívjuk őket.
    De nem számít, ugyanis Agatha és én megalapítottuk a saját bandánkat, mi vagyunk a Vadnyulak! És mivel ketten kevesek vagyunk egy bandában, azzal a lendülettel felvettük Pault és a fára épített kunyhóját is a csapatba.
    Csak az a gáz, hogy a Bárány Csajok mellett most még a Rockerek bandája is folyton a nyakukba liheg. Vajon sikerül az indiai furulyámmal megszabadulnunk tőlük? Vagy még több furcsaság történik majd?


  • Akció!
    40,00 lei 24,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    40,00 lei 24,00 lei
     új 2 munkanap 

    “Szeretnénk, ha a gyerekeknek éppoly jólesne a matek, mint ebéd után a desszert.” Laura Overdeck, Time magazin

    Célunk az, hogy a matek úgy épüljön be a gyerekek mindennapjaiba mint jó szórakozás. Gondoljon bele, kedves olvasó, mikor adott utoljára matekfeladatot gyerekének, unokájának a szórakozás kedvéért. Tegnap?
    Tavaly? Talán soha? Ebben a könyvben mulatságos, mi több csintalankodásra buzdító kérdéseket találunk eltűnt zoknikról, csillámporról, vadállatokról; ez a matematika kimondottan “gyerekbarát”.
    A több mint 100 feladat megmutatja csemetéinknek, hogy számok vesznek körül bennünket, ameddig a szem ellát. Mindenki talál számára érdekeset a három nehézségi szinten (Apróknak, Kicsiknek, Nagyobbaknak) feltett kérdések között. Mi több, mostantól már Ráadás kérdés is van. Meséljünk, játsszunk, számoljunk!

    “Amit kapunk a Mesés számok – számos meséktől: öröm, vidámság, sikerélmény és a tudat, hogy a matek vicces és humoros (is tud lenni).
    Mert lássuk be, igenis vonzó feladat kiszámolni a Föld és a Hold távolságát – elefántban. Játsszatok jót, és ne higgyetek senkinek, aki azt akarja elhitetni veletek, hogy a matek unalmas!” Szmutni Ibolya, Hintafa blog

    Ez a könyv nemcsak szórakozásnak jó, hanem biztonságot adó éjszakai fényként is használható. Próbálja csak ki egy félhomályos helyen!


  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Megérkeztek a Bogyó és Babóca lapozósorozatának új tagjai! Milla keménylapos könyvéből megtudhatjuk, hol él a hóbogár, milyen az otthona, kik a legjobb barátai. Az is kiderül, milyen örömöket tartogat a tél, és megismerhetjük az erdei állatok hóban hagyott lábnyomát is.


  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ezek az matricásfüzetek abban segítenek a gyermekeknek, hogy rácsodálkozhassanak arra, milyen érdekes a világ mert valóban az! Kötetenként rengeteg érdekes információt olvashatnak, és a beragasztott matricák révén végül teljessé tehetik a képeket, így a végeredményben a saját munkájukat is megcsodálhatják.


  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ezek az matricásfüzetek abban segítenek a gyermekeknek, hogy rácsodálkozhassanak arra, milyen érdekes a világ mert valóban az! Kötetenként rengeteg érdekes információt olvashatnak, és a beragasztott matricák révén végül teljessé tehetik a képeket, így a végeredményben a saját munkájukat is megcsodálhatják.


  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ezek az matricásfüzetek abban segítenek a gyermekeknek, hogy rácsodálkozhassanak arra, milyen érdekes a világ mert valóban az! Kötetenként rengeteg érdekes információt olvashatnak, és a beragasztott matricák révén végül teljessé tehetik a képeket, így a végeredményben a saját munkájukat is megcsodálhatják.