• "A mániákus anyuka tanácsai - Nyugodt anyuka és együttműködő gyerekek" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.

  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Gömbölyded csípő, húsos combok, kerek idomok – nos, nem éppen ilyennek képzeltük a 21. századi bombanőt! Pedig a lágy, ívelt formák különböztetik meg a nőket a férfiak szálkás, csupa izom testi adottságaitól. Ha ősi ösztöneinkre hallgatnánk, és figyelmen kívül hagynánk az olykor erőszakkal belénk sulykolt társadalmi-kulturális „tudást”, akkor a kerekded idomokat nem is láthatnánk másmilyennek, csakis vonzónak – akár férfiak vagyunk, akár nők.
    Hiszed vagy sem, kedves olvasó, igenis léteznek olyan férfiak a Földön, méghozzá szép számmal, akik szerint ezek a női testre jellemző tulajdonságok a lehető legvonzóbb jelzések. És hogy ki állítja ezt? Nem kisebb szaktekintély, mint a táplálkozástudomány elismert tudósa, dr. Pierre Dukan, aki a munkája során szembesült a kerekdedség kulturális tabujával, illetve az ennek köszönhető, olykor gyötrelmes fogyókúrák káros hatásaival.
    Dukan érdekesebbnél érdekesebb etológiai, antropológiai, szociológiai bizonyítékokat felsorakoztatva állapítja meg: rossz úton járunk, ha engedünk a társadalmi nyomásnak, és a nemek közötti – akár testi, akár viselkedésbeli – különbségek eltüntetésén munkálkodunk. Az érzékek világában zajló ősi, mágikus kommunikációban ugyanis éppen a férfi és a nő testének különbözősége az, aminek a vágyat, illetve fajunk fennmaradását köszönhetjük. Így aztán, ha végigolvassuk fejtegetéseit, szikrányi kétely sem marad bennünk: a férfiak valóban a gömbölyded nőket szeretik!


  • Akció!
    68,00 lei 45,00 lei
     új 2 munkanap 

    A Spinoza család az ősidőktől fogva zsidó volt, talán inkább a körülményeknek, mint a meggyőződésüknek következményeként. Egy váratlan felfedezést követően a család egyik tagjának birtokába kerül az örök élet receptje, ami isteni adomány, de ördögi örökség is egyben. Ari Spinoza az utolsó sarj, kezében a múlt és a jövő: 36 generáció mágikus, vérrel és szenvedéllyel teli krónikája. Ősöké, akik ott voltak Európa történelmének legfontosabb pillanatainál, és döbbenetes titkok ismerői. A halhatatlanság elixírje egyszerre torokszorító és humoros családregény az emlékezés erejéről, és mindazokról, akik leigázhatták volna a halált, de megelégedtek az örökkévalósággal…


  • Akció!
    68,00 lei 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    A szerzők új könyvükben nem kevesebbre vállalkoznak, mint hogy megfogalmazzák egy mind a kapitalizmustól, mind az államszocializmustól eltérő társadalmi forma lehetőségét. Összegyűjtik és értelmezik ennek a kapitalizmuson túli társadalmi formának a jelen viszonyai között kimutatható jeleit. A könyvben körbejárt elméleti keret mind a jelen kapitalizmusának, mind az államszocializmus alakulásának új nézőpontú értelmezésére nyújt lehetőséget. Helyenként könnyebb, helyenként nehezebb, de mindenképpen gondolatébresztő, a társadalom lehetséges jövőjéről gondolkodók számára megkerülhetetlen olvasmány.


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Charlie Porterre minden nő irigykedett: egyszerű családból származott, mégis magasra tört, sportműsort vezetett, gazdag, jóképű futballista mellett élte a hírességek mindennapjait. A mennyországból azonban pokol lesz, amikor nyilvánosságra kerül, hogy a focisztár megcsalja.
    Charlie Barbadosra utazik felejteni, ahol megismerkedik a csábosan jóképű Javierrel. A szenvedélyes szerelmi viszony nem tart sokáig, mert a férfi megtudja, hogy a Charlie újságíró, és azonnal faképnél hagyja…  A lány a váratlan szakítás után jön rá, hogy a királyi család rokonába, a spanyol díjlovagló válogatott vezérébe szeretett bele. Javier pedig idővel rádöbben, az összetört szívű Charlie számára az ideális nő.
    Kapcsolatukat minden oldalról veszély fenyegeti – túléli vajon szerelmük a könyörtelen megpróbáltatásokat?
    Katie Price – a Jordan művésznéven ismert brit celeb – a The Sun angol bulvárlap visszatérő topless modellje volt. Sokoldalú és színes egyéniség – valóságshow-szereplő, botrányhős, modell, énekes és üzletasszony is egyben.


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    A kötet két, a gyerekeknek írt darabot tartalmaz, mindkettő a magyar népmesevilágból ihletődött.
    A Tejkút témája: Piros- és Fehérország határában egy tejkút áll, amelyet megdézsmál egy fáradt óriás. A két ország eleve viszályban áll egymással, de külön-külön berúgatják majd megkötözik az óriást. A konfliktust a két király gyerekei, Rózsagyöngy és Tejkispej oldják meg, akiket szüleik elüldöztek, az eloldozott óriás segítségével azonban visszanyerik a szülői bizalmat, és a két országot is egyesítik.
    A szerencse fia mesejáték. Suba Suba szegény paraszt, miután a három jómadár gyermeke elhokizza az egyetlen örökségét, egy aranygarast, elhajtja őket a háztól. A három fiú – Málé, Kása, Hurka – nekivág a nagyvilágnak, ami telisteli van veszélyekkel. A két nagyobbik fiú ráfázik a gőgjére, míg a kisebbik, Hurka, eszességével és szerénységével legyőzi az akadályokat, amiért Baltazár király busásan megjutalmazza, hozzá adja lányát, és még fivérei is jól járnak.


  • Akció!
    29,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

  • Akció!
    45,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    A Zóna-diéta segítségével megszabadulhatunk súlyfeleslegünktől

    Dr. Barry Sears Zóna-diétája nem sorolható a hagyományos diétás módszerek közé. Talán első hallásra meglepő, de ahhoz, hogy fogyjunk, elsősorban nem a kalóriákra, hanem az étel tápanyagtartalmára, vagyis a szénhidrát-fehérje arányra kell odafigyelnünk. Sőt, még zsírt is kell ennünk ahhoz, hogy saját testzsírunkat elégessük!

    Hogy miért, azt dr. Sears részletesen kifejti ebben a könyvében, összefoglalva a táplálkozástudomány területén végzett sokévnyi kutatómunkáját. Elmagyarázza, milyen “jó” és “rossz” hatásokat váltanak ki szervezetünkben a különböző tápanyagok, milyen kémiai változások kísérik a tápanyagok sejtekbe épülését, és hogyan befolyásolhatjuk ezeket a folyamatokat azzal, hogy mit eszünk – annak érdekében, hogy megszabaduljunk zsírfeleslegünktől, sőt még a rák kockázatát is csökkentsük.

    A Zóna-diéta Amerikában indult hódító útjára, ahol mind élsportolóknál, mind fogyni és gyógyulni vágyóknál bevált. Legnagyobb előnye, hogy ezzel a diétával nem kell lemondanunk kedvenc ételeinkről, és éttermekben, akár még gyorsétteremben is ehetünk, csak másképp kell összeállítanunk étrendünket. Ebben ad tanácsokat a könyv elméleti részét követő gyakorlati útmutató.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Egy nemzet gyerekkorának tétova éveiben látja meg a napvilágot spártai körülmények között, messze a civilizált városoktól, az indián határvidéken Abe, egy telepes fia, aki már gyermekkorában sok legendát hall az átutazóktól, és korán megtanul vigyázni magára, hiszen tudja, hogy nagyapját olyan indiánok ölték meg, akik kiásták a fehér ember ellen a csatabárdot. Így hangzik legalábbis a kézenfekvő magyarázat, amit Abe készséggel el is hisz, míg egy éjszakán tanúja nem lesz egy vendégük rejtélyes és hátborzongató színeváltozásának.

    A kiskamasz eddig is több rokonát veszítette el; a végvidéken gyakori a baleset és betegség idején messziről kell hívni az orvost. Szeretett édesanyja halálának körülményei azonban elgondolkodtatóak, és Abe rövidesen megtudja apjától az igazságot a lényekről, amelyek a korai amerikai köztársaság mindennapjaira hatalmas befolyással vannak, s maholnap élet és halál urai lesznek az egész kontinensen.

    A favágáson izmosodó, elméjét a civilizáció határára csak ritkán eljutó könyvekből lelkesen csiszoló fiatalember tizenhét évesen ejti el első vérszívóját, de csak évekkel később, egy különös szövetségkötésnek köszönhetően kezd „hivatásszerűen” vadászni a vámpírokra. Ügyvédként, népszerű politikusként, családapaként egyaránt végzetes hivatásával viaskodik, míg végül az Egyesült Államok elnökeként azt a feladatot rója ki rá a sors, hogy az élőhalottak térnyerését minden áron – akár polgárháború kirobbantása árán is – visszaszorítsa…


  • Akció!
    8,00 lei 7,20 lei
     új 2 munkanap 

    Kicsiknek készült az állat, és a neve van csak rajta.Radvány Zsuzsa kedves rajzaival.


  • Akció!
    68,00 lei 61,20 lei
     új 2 munkanap 

    A Robben Island-i börtönben néhányan elolvastuk Anne Frank naplóját, és rengeteg bátorságot merítettünk belőle Nelson Mandela
    Anne Frank 1942. június 12-e és 1944. augusztus elseje között vezetett naplót. Az volt a terve, hogy később könyv­et ír a háborúról, és hű képet fest benne a hollandiai német megszállás éveiről. Korai halála – nem sokkal tizenhatodik születésnapja előtt vesztette életét – megakadályozta terve megvalósításában. Anne Frank naplója örök érvényű olvasmány, egyaránt szól az övéihez hasonló gondokkal küzdő fiatalokhoz, az idősebbekhez, akik szeretnék jobban megérteni őket, és szól mindazokhoz, akik tudni akarják, mi történt a Prinsengracht 263. hátsó traktusában bujkáló családokkal a hitleri megszállás alatt álló Amszterdamban


  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 

    Mary Shelley XIX. századi regényének legendássá vált hőse, Victor Frankenstein a mai napig nagy népszerűségnek örvend a fantasztikus, misztikus kalandregények kedvelőinek körében.

    Kenneth Oppel a népszerű, több irodalmi díjat nyert kanadai ifjúsági író kötetes regényfolyamban eleveníti fel a mitikus szörny megalkotójának ifjúkorát.

    Veszély, merészség, szenvedély – ebből lesz a megszállottság? Victor és Konrad Frankenstein ikertestvérek, csaknem elválaszthatatlanok egymástól. Ahogy növekednek, életüket képzelet szülte kalandok sorozata szövi át…… ám unokatestvérük, Elisabeth érkezése és egy váratlan, súlyos betegség miatt vakmerő játékaik véres valósággá válnak.


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Minden kutyatulajdonos álma egy barátságos, vidám és mindenekelőtt jól nevelt családi kutya.
    De ilyen kutyát nem kaphatunk meg csak úgy készen. Ehhez komoly nevelés szükséges, amely során az ember és a kutya is tanulnak, törődnek egymással, megértik a másik jeleit, kiépítik a kölcsönös bizalmat és kötődést, és örömüket lelik az együttlétben. A nevelésben fontos szerepe lehet egy kísérőkutya-vizsgán való részvétel. Ebből a könyvből minden lényeges dolgot megtudhatunk a vizsgáról és a kutya felkészítéséről.

    A tartalomból:

    Előszó
    Kutyanevelés

    Kísérőkutya-vizsga és viselkedésteszt
    Mi is ez?

    A kutyatartó háttérismereti vizsgája
    Közömbösségi próba

    A kísérőkutya-vizsga és a viselkedésteszt
    gyakorlati része
    Vizsga a gyakorlótéren
    Vizsga utcai forgalomban

    Függelék
    Zárszó
    A szerzőről
    Köszönetnyilvánítás

    Hogyan etessük kutyánkat (macskánkat)? (Happy Dog)


  • Akció!
    29,00 lei 26,10 lei
     új 2 munkanap 

    DANNY TOOTY TOLLÁBÓL

    ÉN, DANNY TOOTY, HALOTT EMBER VAGYOK.
    NA, JÓ, MÉG NEM VAGYOK TELJESEN HALOTT, DE HA NEM VIGYÁZOK, HAMAROSAN AZ LESZEK.

    1) MERT FELFAL A FÉSZERLAKÓ LÉNY*.
    2) MERT A CSALÁDOM ÉS A BARÁTAIM VÉGEZNEK VELEM, HABÁR ÉN EGYÁLTALÁN SOHA NEM KÖVETTEM EL AZOKAT A DOLGOKAT, AMIKKEL VÁDOLNAK.

    ERRŐL AZ EGÉSZRŐL NEM ÉN TEHETEK.

    ÜDV, DANNY TOOTY

    *LÖVÉSEM SINCS, MI AZ, DE FOGAI BIZTOS VANNAK. JÓ NAGYOK.


  • 12,00 lei
     új 2 munkanap 

    Don Giovanni a XIV. századbeli spanyol mondaalak, Don Juan, a veszedelmes és vakmerő nőcsábító leszármazottja. Don Juan a legkülönbözőbb művészeti ágak és erkölcsi viták népszerű figurája, hiszen a gyönyör és egyben a szabadság megéléséért minden mást, és mindenki más életét is nevetve söpri félre. Ahogy a történet újramesélője, Alessandro Baricco mondja: “Don Giovanni témája távoli és sötét időkre nyúlik vissza, mikor a történetek még szájhagyomány útján terjedtek, és a halál sokkal közelebb, szinte hajszálnyira volt az élettől.”
    Don Giovanni útját elcsábított és elhagyott nők, leányok, kigúnyoltak és halottak jelzik, míg gaztetteit meg nem elégeli az egyik halott tiszteletére emelt kőszobor…

    A Meséld újra! tíz kötetes sorozata Alessandro Baricco tervei és irányítása alapján készült. Célja, hogy irodalmi klasszikusokat írjanak újra neves kortárs írók, hogy azok a kamaszok számára is szerethetőek legyenek. A sorozatról így nyilatkozott Alessandro Baricco: “A Meséld újra! egy olyan csónak, melyből mentőövet dobhatunk valaminek, ami a múlt vizében elmerülni készül. Az ezzel a védjeggyel ellátott tárgyak, mint ahogy ez a könyv is, egy kihalásra ítélt faj részét képezik.”


  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    A tragikus események hatására Victor Frankenstein megesküszik, hogy örökre felhagy az alkímiával. Miközben a Sötétség Könyvtára a lángtengerben hamuvá ég, fogadalmat tesz, hogy soha többé nem foglalkozik az ördögi tudományokkal – azt is megígéri, hogy nem vet újra szemet bátyja jegyesére, Elisabethre.

    Ám túl nagy a kísértés.

    Amikor felfedezi az utat a szellemvilágba, nem tud tovább ellenállni. Victor és ikertestvére, Konrad, valamint Elisabeth és barátjuk, Henry, hihetetlen új világban találnak egymásra, ahol az erő és a szenvedély uralkodik. Ám amint a halottak felélesztésének módját keresik, a sötét erők birodalma elragadja őket, ahonnan talán sohasem tudnak visszatérni.


  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    A kötet kacajra fakasztó, mégis elgondolkodtató életképek és rövid szösszenetek gyűjteménye a szerelem és a szakítás témaköréből. A szám szerint 78 csipkelődő történet fekete humorral figurázza ki az elvakult vagy éppen teljesen átlagos – van ilyen? – szerelemnek azt az oldalát, amelyre legfáradtabb pillanatainkban sem gondolnánk.

    Ritkán romantikus, de akkor nagyon.

    Megmutatja az emberi természet fonákját, hiszen a szerelmes is csak ember. Ajánljuk azoknak, akik szeretnének felszabadultan kuncogni saját magukon, ostoba hibáikon és fájdalmas pofára eséseiken.

    A brit szerzőt szúrós, ám mégis közérthetően intelligens és szarkasztikus humora tette ismertté.


  • Akció!
    60,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Kiera és Denny már majd’ két éve járnak. Denny megtestesíti mindazt, amit a lány kíván: gyengéd, kedves, és határtalanul imádja őt. Amikor másik városba költöznek – Denny megkapta álmai állását, Kiera pedig egy kiváló egyetemen tanul tovább –, minden tökéletesnek tűnik. Ám egy nem várt körülmény miatt a párnak el kell válnia.

    A magányos, zavart, vigasztalan Kiera a helyi rocksztárban, Kellan Kyle-ban lel támaszra. Eleinte csupán barátként tekint Kellanra, ám a lány magányosságának mélyülésével a kapcsolatuk is egyre elmélyültebbé válik.

    Egy este azonban minden megváltozik, és többé már egyikük sem lesz ugyanaz az ember…


  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    Flora Stanza hátrahagyva eddigi pörgő londoni életét vidékre tart, hogy átvegye a családi vállalkozást, egy régiségkereskedést. Eddigi tudását az antikvitásokról kizárólag napi tv műsorokból szedte össze, de a hiányzó ismereteket nagy lelkesedéssel pótolja. Flora elbizonytalanodik, amikor nem részesül az elvárt meleg fogadtatásban. Udvariatlan unokatestvére Charles és jegyese Annabelle elszántan küzdenek azért, hogy hazaküldjék Florat és kivásárolják a részét az üzletből. Az ajánlat igen kecsegtető és könnyű megoldás lenne a tapasztalatlan lánynak egészen addig, amíg egy különös jel nem készteti maradásra.

    Egy vemhes macskával magára hagyva nincs más választása, mint maradni és egyedül megbirkózni az elhagyatott vidéki házzal, kilométerekre a szomszédoktól és a trendi borbártól. A végzetesen jóképű agglegény Henry és a természetbarát William, titkos bérlője mellett Flora hamarosan rájön, hogy a vidéki élet nem is olyan unalmas és lassan felvirágoztatja az omladozó vállalkozást.


  • 35,00 lei
     új 2 munkanap 

    A tél dermesztő volt. A nyár brutálisnak ígérkezik. De minden évszak tökéletes a gyilkolásra. Aki nem tudott elmenekülni Linköpingből, az ajtók mögé húzódva igyekszik átvészelni a forróságot. Amikor az egyik parkban egy meztelen, véres tinilányt találnak, egyértelművé válik, hogy mégsem az elviselhetetlen hőség lesz a legnagyobb tragédia. A második lány már holtan kerül elő. És mivel az áldozat épp egyidős Malin Fors lányával, Tovéval, a rendőrnő az eddigieknél is elszántabban veti bele magát a nyomozásba…


  • Akció!
    65,00 lei 45,00 lei
     új 2 munkanap 
  • 19,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A huszonhat éves Hannah Sugarman szinte mindent megkapott az élettől, amire egy maga korabeli nő vágyhat. Remek állást, jóképű, nagymenő pasit és egy igazán csilivili lakosztályt Washington D. C. egyik legjobb negyedében. Csupán egy a bökkenő: Hannah a pokolba kívánja az egészet. A tudományos konferenciák és a fényűző partik helyett a sütik és sültek világában érzi igazán otthon magát, munkaidőben is recepteket körmöl, titkos lakáséttermet nyit főbérlője tudta nélkül, és a mintaszerű hercegnőt úgy dobja le magáról, akár a felesleges kilókat… hogy a szerelem és a káosz új ízeket vigyen az életébe ­– és mindazokéba, akik megkóstolják a főztjét.

    Az Iránytű a szerelemhez és titkos lakáséttermekhez igazi ínycsiklandó sikerkönyv egy olyan „szomszédlány” főhőssel, aki gyakran hülyét csinál magából a partikon, de pontosan tudja, mitől jó egy répatorta. És bár az álmai néha cukormázosak, azt már megtanulta, hogy az élet legfontosabb hozzávalója: higgy magadban.

    “Sütiillat, szerelem… ezt ígérte a regény, de sokkal többet adott nekem. Például megerősítést, hogy amikor valamiben nem érzed jól magad, akkor tovább kell lépned. Humoros, nagyon kedves, csoki-, narancs- és fahéjillatú történet az újrakezdésről és arról, hogy sose adjuk fel, mert a gödör aljáról is felfelé vezet az út.” Fejős Éva


  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    “Ha mindent itt hagyok, bátor vagyok, vagy menekülök?”

    Nico huszonnyolc éves rádiós DJ. Életét a zene tölti ki. Meg a szex. Megszámlálhatatlan valós és kevésbé valós szexuális kaland – és jó, néha egy-egy afféle szerelem is. Biztos benne, hogy majd egyszer eljön az igazi, de addig is nagy megkönnyebbüléssel tölti el, hogy otthon egyelőre csak a mosatlan edények halma várja, nem pedig egy feleség növekedő pocakkal.

    Az utóbbi időben viszont mindennapjaiba valami homályos rossz érzés fészkelte be magát. A rádióban hosszú távú szerződési ajánlatot kap, a haverok közül egyre többen járnak öltönyben és nyakkendőben, és az egyéjszakás kalandok utáni ébredések is mindinkább olyan érzéssel töltik el, mint egy túlzásba vitt gyorséttermi zabálás. Egyesek szerint az a baj, hogy még nem találta meg az igazit – bár Nico szerint inkább ők horgonyoztak le túl hamar. Huszonnyolc éves, és kevesebbet tud magáról és a világról, mint amikor húsz volt… hogy van ez?

    Mindenesetre egy születésnap jó alkalom arra, hogy az ember összeszedje a gondolatait, és számot vessen a helyzettel. Így születik meg ez a levélregény: egy egyszerre bölcs és éretlen huszonnyolc éves sirámai és örömei egy éppen öttel idősebb barátnak címezve, aki talán Nico gondjaiban a sajátjaira ismer majd – de az is lehet, hogy már egészen más nyomasztja. Ki tudja, mire gondol, miről álmodik, vagy álmodik-e egyáltalán még valamiről. Mindenesetre Nico levelet ír és válaszokat követel.

    Fabio Volo olasz író, színész, sztárriporter és újságíró, akinek Olaszországban már hat regényét kiadták. Ezek közül időrendben az első a Járok egyet. Magyarul a sorban a negyedik Ráadásnap jelent meg először.


  • Akció!
    49,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 
  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    24,00 lei 11,00 lei
     új 2 munkanap 

    Rajzos, matricás foglalkoztatókönyv.

    Oldd meg a vidám kalózos feladatokat! Tépd ki a matricás oldalakat, hogy kéznél legyenek, amikor kiválasztod őket a megfelelő feladathoz. A könyvben még sok-sok más matricát is találsz, amit kedved szerint felhasználhatsz.
    Színezz, rajzolj és kalandozz a rettenthetetlen kalózokkal! Használd fel kreatívan a több mint 1000 matricát!

    Útmutatás a szülőknek:
    Elősegíti a szem és a kéz koordinációját és serkenti a fantáziát. 3 éven felülieknek.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    Egy átlagos Erasmus félév során több ezer, kezdetben magányos nemzetközi hallgató illeszkedik be új otthonába, tesz szert új barátokra és lobban reménytelen, de annál izgalmasabb szerelemre. Furcsa kapcsolatok köttetnek meg különböző emberek között, legyen szó akár színes- és fehér bőrű, spanyol- és német anyanyelvű, vagy éppen iszlám és keresztény hitű egyénekről. A másság itt duplán elfogadott. Elvégre is, ebben az öt hónapban kivétel nélkül mindenkit ugyanaz fog motiválni: hogy megérje. Megérje otthon hagyni valakit, megérje feladni magunkból valamit és végül megérje elsajátítani, megszeretni azt az újat, amiért elutaztunk idáig.


  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Ugyan mi köze lehetne Ferenc József császár egyszülött fiának, az Osztrák-Magyar Monarchia koronahercegének egy olyan leányhoz, akinek – bár a bécsi arisztokrácia köreihez tartozik – nemesi rangja nem elég magas ahhoz, hogy a Hofburgban fogadják? Mégis: Mary és Rudolf szenvedélyesen egymásba szerettek. Mary csak 16 éves volt, szinte gyereklány. Titokban tartott szerelmük tragédiába torkollott az 1889. január 29-én, a mayerlingi vadászkastélyban eldördülő lövésekkel.
    Az író a maga lendületes tehetségével rekonstruálta Mary Vetsera rövid ideig tartó szerelmi idilljét, mely egyben az osztrák uralkodóház történelmének egy lapja is.


  • 9,00 lei
     új 2 munkanap 

    Az ártatlan és gyönyörű Helen szeme megakad a divatbemutatón kék szemű hódolóján. Ismeretlen érzéseket ébreszt föl benne, a szerelemről álmodozva elfogadja a férfi őszintének tűnő barátságát. Ám kiderül, hogy Brad nem az, akinek mondja magát, és saját csapdájába esik bele. Helen képtelen kikerülni a férfi bűvköréből, de ekkor megjelenik az oly régóta várt „szőke herceg fehér lovon”, hogy megmentse.


  • Akció!
    45,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Daniel McEvoy egy züllött New Jersey-i kaszinó kidobóembere, akinek napi szinten kell megbirkóznia kellemetlen vendégeikkel, eszelős szomszédjával és egyre súlyosbodó kopaszodásával. De ez mind semmi, egyszer csak tényleg beüt a krach. Egy nap ugyanis rejtélyesen felszívódik orvos barátja, a megbízhatatlan Zeb Kronski, ráadásul egykori barátnőjét, a kaszinós hoszteszként dolgozó Connie-t golyóval a fejében találják.
    A lágy szívű, de azért keménykötésű Dannek olyan bűntényt próbálnak a nyakába varrni, amit nem is követett el. Miközben megpróbál kibújni az egyre szoruló hurokból, az egyetlen szövetségese egy zsarugyilkos rendőrnő lesz, az ellensége pedig egy kíméletlen drogdíler, és Dan rádöbben, hogy sokkal égetőbb problémái vannak, mint a kopaszodás elleni harca.
    Az Artemis Fowl-regényeiről ismert Eoin Colfer szellemes és ellenállhatatlan bemutatkozása a krimi műfajában.


  • 19,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 8,00 lei
     új 2 munkanap 

    Foglalkoztató


  • 22,00 lei
     új 2 munkanap 

    Milly Merlettinek van egy álma: divattervező szeretne lenni. Vajon a varázserejű ruhákkal teli nagy szekrény rejti a titkot, amelynek a segítségével megvalósíthatja?

    Farmeros hercegnő
    Milly tizenegy éves, amikor az első varázserejű ruhát magára ölti. Zöld bársony, tele csipkével és díszes szegéllyel. Követi az utasításokat, és… hopp! Hihetetlen kaland részesévé válik. A versailles-i királyi palota fényűző szalonjaiban bolyongva meg kell fejtenie a ruhák szövetének rejtélyes titkát, miközben a szeszélyes hercegnő, Marie Antoinette bonyolult követeléseinek is eleget kell tennie.


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Végvári Vanda pont úgy száguld végig az életen, mint versenyautója a pályán. Rádiózik, bulizik, belekóstol az autóversenyzésbe, miközben járja a világot. Külső szemlélő számára irigylésre méltók a mindennapjai, de belülről azért nem minden kerek. Túl két váláson szinte megszállottként űzi a szerelmet, randevúról randevúra keresi az igazit, s közben egy kicsit önmagát is. Az izgalmas utazásnak azonban csak egy végállomása lehet…
    Kőváry Anett, a Class FM Morning show-jában országosan ismertté vált hírolvasó-hírszerkesztő első regényének főhőse nemcsak izgalmas helyzetekbe, hanem idiótábbnál idiótább férfiakba is botlik, a tévedéseket pedig irigylésre méltó öniróniával és humorral próbálja feldolgozni. Eközben rendületlenül hiszi, hogy a mese a királylányról valósággá válik.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    A svéd üzleti elit tagjait sorra holtan találják fényűző otthonaikban. A sorozat első részében megalakul az A-csoport, egy tehetséges rendőrökből álló különleges egység, mely fényt derít Svédország legkeményebb bűncselekményeire. A nemzetközi hírnévnek örvendő svéd szerző, Arne Dahl a skandináv krimiktől megszokott módon a lélektani ábrázolás érzékenységével és a társadalmi tabló hitelességével vezeti végig az olvasót a sok szálon futó nyomozás történetén az egyik rendőr, Paul Hjelm nézőpontját és magánéleti válságát a középpontba állítva. A könyvből 2011-ben Svédországban nagy sikerű film is készült.


  • Akció!
    38,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    A Fharok Birodalmi Törvénye 500 éven át uralkodott Emiós bolygóján. De most a Tökéletlenről szóló prófécia beteljesedni látszik. Morga a bolygón élő egyetlen Tökéletlen, mert emberi DNS-t hordoz magában. Ő az, aki elhozta a bolygóra az érzelmek, a szerelem és a szabadság viharát. De nincs egyedül: édesapja Serunte és Eremia, a Papnő védelmezik a varázslatos alkímiával, édesanyja Animea mágikus hangon szól hozzá, barátai Drima és Horp mellette harcolnak, és Yhari, élete nagy szerelme, minden körülmények között mindig mellette áll.
    Morga tudja, hogy Okrad, a fharok gonosz vezére, a legfondorlatosabb mágiát is beveti, csakhogy megállítsa. Ám a bolygó sorsa megpecsételődni látszik, ami Morga ibolya kék szemeiben tükröződik, és bátor szívében dobog.


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    “Szex United. Ez a mi kedvenc csapatunk neve. Ennek a hatalmas szurkolótábornak vagyunk mi a tagjai, ha kell, minden nap és minden éjjel ennek a rajongásnak a jegyében élünk és cselekszünk. Bármikor készen állunk a kalandra, tabuk és gátlások nélkül.”

    Szepesi Nikolett első regényében a főhős veszi át az önéletrajzi kötetben megismert úszónő szerepét. Pikánsabbnál pikánsabb élethelyzetekbe kerül: Swinger klubba látogat, orosz milliárdost kényeztet, újságírót aláz meg, ismeretlen fiúkkal és lányokkal bújik össze. Vicces és drámai jelenetek főszereplője lesz, miközben találkozik a pesti éjszaka nélkülözhetetlen kellékeivel – pénz, kábítószer, bűnözés.

    Az Orgazmuspontok a heteken át a toplistákat vezető Én, a szexmániás c. könyv hangulatát idézi, a szerző hasonló stílusban, ismét megbotránkoztató nyelvezettel ír a nyári szexhadjáratról.


  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Ezt senki sem láthatta előre…
    Martin Gregory egy pénteken hazatér a munkából, megrakodva a feleségének szánt születésnapi ajándékokkal, majd másnap hajnalban fölkel, és látszólag minden ok nélkül valami olyan kegyetlenséget követ el, ami megkérdőjelezi beszámíthatóságát. Az őt kezelő pszichoterapeuta aztán, mivel más módszerrel nem jut eredményre, regressziós hipnózisnak veti alá páciensét, és hirtelen a múltnak akkora örvénylő szakadéka nyílik meg a lábuk alatt, aminek talán sosem érik el a fenekét. De valóban előző életek és valóságok befolyásolják Martin döntéseit, vagy dr. Somerville nem egészen az, akinek mondja magát, és az eseményeket saját kezűleg manipulálja? Esetleg minden csupán egy beteg elme szüleménye, mely kétségbeesetten fogódzót keres, mielőtt végképp magával sodorná a káprázatok árja?
    A skót szerző döbbenetes erejű története már puszta elolvasásával is képes felborítani egy gyengébb idegzetű ember lelki egyensúlyát. Paul Newman, az Oscar-díjas színész egyszer ezt nyilatkozta: „Amúgy is álmatlanságban szenvedtem, de amióta a Paranoiát elolvastam, már egyáltalán nem bírok aludni.” A regény megjelenése óta a pszichológiai horror modern klasszikusává vált, és látványosan cáfolja a tételt, hogy a szépirodalomtól idegen az alantas ijesztgetés. Tegyen egy próbát, ha mer!


  • Akció!
    10,00 lei 6,50 lei
     új 2 munkanap 
  • 8,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Amerikából Londonba érkezik Maggie, hogy szenvedélyének, az ókori Egyiptom régiségei kutatásának hódolhasson. Hogy ehhez az anyagi feltételeket megteremtse, titkárnőiállást vállal. A főnökével, ki mindenben a konszolidált életstílushoz igazodott, nehezen jön ki. Váratlanul mindketten Egyiptomba utaznak egy árverésre. A simának ígérkező út hihetetlen kalandok sorozatává válik, s a varázslatos Kelet érzékeiket is felkorbácsolja. A lány tudja, hogy a románc otthon nem folytatódhat. Vajon a szerelem lesz-e olyan erős, hogy lerombolja a falakat, melyeket a társadalmi osztályuk közötti különbség emelt kettejük közé?


  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Többszörös díjnyertes háborús memoár az amerikai hadsereg iraki jelenlétéről. A huszonéves Bartle őrmester és a tizennyolc éves Murphy közlegény csapata véres bevetésre indul az iraki homoktenger északi részén álló Al Tafar városért. Bartle a kiképzés során életre szóló barátságot köt Murphy-vel, és megígéri, hogy az álmait dédelgető, a háború brutalitására teljesen felkészületlen srácot épségben hazaviszi. Akkor még egyikük sem sejti, hogy a fizikai kimerültség, az ellenséges golyózápor és az őrjítő forróság minden szempontból kikezdi a bevetésen lévő katonákat. A fiatal Murphy állapota aggasztóra fordul, és Bartle sorsdöntő lépésre szánja el magát… A háborús tényirodalom, a lírai vallomások és a Ryan közlegény megmentése kedvelőinek.!


  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Gyál határában a rendőrség egy fiatalember brutálisan megcsonkított holttestére bukkan, farzsebében egy naplóval, mely fülledt titkokat rejt. Egy világhírre pályázó amerikai zongoraművésznő arc-plasztikai műtétre érkezik Budapestre a nemzetközileg elismert Horgass professzorhoz, de a lány napok múlva nyomtalan eltűnik. Egy amerikai újságírónő Stacy Wyatt is a fővárosba érkezik, az ő feladata megóvni a szépítő műtétre váró lányt, és „tálalni” a szenzációs sztorit a médiának. A feladat azonban megoldhatatlannak tűnik; a város idegen és elutasító, a módszeresen dolgozó gyilkos újra lecsap, és Stacynek az elhallgatott múlt sötét démonjával is le kell számolnia… Hogy azután még nagyobb sötétség következzék. A Sötét hajnal – akár a legjobb Stephen King sztorik – lázálomszerűen nyomasztó, sodró lendületű és pengeéles. A lélektani krimi műfaj rajongóinak feltétlenül ajánljuk!

    Sztanó László nyelvész, művelődéstörténész és műfordító, tudományos és ismeretterjesztő művek szerzője. Verseit, novelláit és esszéit irodalmi folyóiratok publikálták. A Sötét hajnal az első regénye.


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Szeretek dohányozni” mondják gyakran a dohányosok. Mi sem természetesebb, különben nem lenne olyan nehéz leszokni róla! Ám ha megérti, miért szeret dohányozni, elvonási tünetek nélkül képes letenni a cigarettát.
    Az egészségügyi újságíróként tevékenykedő Andreas Jopp, számos sikerkönyv szerzője, olyan módszert ad a dohányosok kezébe, amely lehetővé teszi, hogy végképp kiszabaduljanak a nikotin rabságából. Könyve jól követhető és olvasmányos stílusban mutatja be, miként okoz stresszt és hangulatingadozást a nikotin, és milyen stratégiával lehet tőle végérvényesen megszabadulni.
    Szabad dohányozni! A könyv olvasása közben is, egész nyugodtan. Közben Andreas Jopp sok humorral fűszerezve, lépésről lépésre bemutatja, milyen gondolkodásmód tartja vissza a dohányosokat a leszokástól. Rávilágít, miként programozza át a nikotin az agyat. Mindezek ismeretében már könnyű lesz leszokni. Egy életre.
    Az itt ajánlott programot követve nem kell félnünk a leszokás utáni elhízástól sem, a testsúly könnyen tartható: aki jóllakott és elégedett, az könnyebben leteszi a cigarettát. A könyv táplálkozási tanácsainak megszívlelésével bőségesebb étkezés mellett is megőrizhető a karcsúság.

    “Andreas Jopp érdekesen és szakszerűen tájékoztatja a dohányosokat és azok környezetét arról, hogyan tudnak leszokni a dohányzásról. Szinte mindent tartalmaz, amit a dohányosnak jó tudni, hogy sikeresen tegye le a cigarettát. Feltétlenül javaslom mindenkinek, akit valamilyen módon érint a dohányzás, és szeretne megszabadulni a cigarettától, vagy párját, barátját, rokonát szeretné segíteni abban, hogy leszokjon a dohányzásról. Miért ne kezdené a programot már ma?”

    Dr. Urbán Róbert, egészségpszichológus, egyetemi docens


  • Akció!
    55,00 lei 49,50 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    45,00 lei 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    Megvalósult az európai álom! A 21. század közepére a határok megszűnésével létrejött szuperállam átrajzolta a világ hatalmi térképét, de a problémák ezzel még korántsem szűntek meg. A társadalmi rétegek és etnikumok közötti szakadékok tovább mélyültek, egy magát Tébolyfrakciónak nevező ellenállócsoport pedig arra biztatja az embereket, hogy nézzenek szembe a komor valósággal. A háborús fenyegetés és a globális felmelegedés veszélyei mellett a mindennapokat mégis leginkább a kellemetlenkedő androidok keserítik meg. Vajon életképes-e az unió utópiája, vagy az ember csak tönkretesz mindent, amihez hozzáér?

    Az SF európai nagymestere, a Stanley Kubrick és Steven Spielberg A.I. – Mesterséges értelem című filmjének alapjául szolgáló elbeszélések szerzője rendkívül szórakoztató, mozaikszerűen felépített, maró szatírájával görbe tükröt állít mai társadalmunk elé, mindannyiunkat szembesítve rosszabbik énünkkel.


  • 45,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ez a könyv belépő egy vadonatúj világba. Egy világba, ahol a saját sorsod ura lehetsz, ahol a megélhetésedért te vagy a felelős, ahol nem főnökök döntenek a fejed felett a jövődről, hanem te irányíthatod, mi történik veled: a sikeres vállalkozók világába.

    Hogyan keresnek pénzt ők?
    – Mitől lesz “jól menő” az egyik vállalkozás és mitől megy csődbe a másik?
    – Hogyan lehetne neked is folyamatosan növekvő vállalkozásod?
    – Hogyan kerüld el azokat a buktatókat, amik a legtöbb kis céget menthetetlenül “megélhetési vállalkozássá” tesznek?
    – ezekre a kérdésekre kaphatsz választ a könyvből.

    És még ez is kiderül:
    – Milyen a piacképes ötlet?
    – Mire van fizetőképes kereslet?
    – Hogyan teremts magadnak jövedelmet a saját ötleteidre alapozva?
    – Vállalkozás az interneten: Hogyan vágj bele?
    – Hol rontja el a legtöbb kezdő vállalkozó és te hogyan kerüld el a buktatókat?
    – Vállalkozás indítás nőként: hogyan jusson időd mindenre?

    Az első gyakorlatias kézikönyv, ami valódi, magyar tapasztalatokra építve vezet be az online vállalkozások világába.


  • Akció!
    49,00 lei 44,10 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    52,00 lei 46,80 lei
     új 2 munkanap 
  • 8,00 lei
     új 2 munkanap 

    Az igényes kivitelű színezők élményekkel teli elfoglaltságot nyújtanak az épphogy ceruzát markoló legkisebbektől az iskoláskorú gyermekekig, miközben számos készségük, vizualitásuk és a képzelőerejük is fejlődik. A hat különböző mesére épülő A4 formátumú színező 16 oldal terjedelemben, 16 fekete-fehér rajzot tartalmaz színezésre, azonban a már olvasni tudó gyermekek önállóan további érdekes feladatok megoldásában is részt vehetnek.


  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Zinka kissé szétszórt, és a kapucnija alatt rendszerint kócos, de a szíve aranyból van, és szeretettel fordul a világ felé. Magabiztos, jószívű kislány, aki nem fél semmitől, mert bűvös ruhadarab van a birtokában. Az anyukájától kapott varázskabátot mindig magán viseli, mert az mágikus erővel bír, és megvédi őt a bajban.
    Legjobb barátja Simafül, a rövidlábú, hurkatestű kutyakeverék. A világ legsimább füle az övé, ráadásul nem mindennapi csodákra képes. Simafül csak Gumiborz társaságában képes elaludni, és többnyire kedvenc csemegéjéről, a rózsaképű galagonyáról álmodik.
    A két barát egy napon született, és azóta egy percre sem váltak el egymástól.
    Zinka és Simafül együtt fedezik fel a világot, miközben mesés utazásaik során a képzelet és a valóság határán kalandoznak.