• "Koleszterindiéta" nem adható a kosárhoz, mert a termék elfogyott.

  • 35,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A kötet áttekintést nyújt az alacsony szénhidráttartalmú programokról, leírva az egyes diéták indokát, a szükséges élelmiszerek típusát és mennyiségét, valamint azt, hogy milyen hatással vannak egészségünkre. Számtalan élelmiszer tápanyagtartalmának ismertetése mellett a diéta élvezhetősége érdekében pompás és ízletes recepteket tartalmaz.


  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Surendra Verma megismerteti az olvasót a tűzgömb hihetetlen történetével. Hatalmas gomba alakú felhő… A hirosimai atombomba erejének ezerszerese… A helyszín Szibéria, a Nagy-Londonnál is kiterjedtebb Tunguzka-erdőség. 1908. június 30-adikát írunk, a pontos idő 7 óra 14 perc.
    A The Timeshoz beérkezett levelek szerint a föld rezgését Szentpétervár térségében is észlelik, többen fényes felhőket látnak úszni Anglia felett. Hatszáz kilométerre a helyszíntől az újonnan lefektetett sínpáron vadul robog a transzszibériai expressz.
    Mi történt valójában? Száz év elteltével még mindig nem tudjuk biztosan. Különböző tudományos-fantasztikus nézetek és összeesküvés-elméletek láttak napvilágot üstökösökről és kis fekete lyukakról, földönkívüliek lézertámadásának tüzéről meg korai nukleáris kísérletekről…


  • 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Az egyik legfontosabb kérdés számunkra az, hogy mit hoz a jövő, milyen események fognak bekövetkezni és mikor. Lehet-e ezt előre tudni?

    Ennek megválaszolására minden korban találunk próbálkozásokat, példákat. Minden népnek voltak jósai vagy prófétái. De vajon az ő kijelentéseiket, jóslataikat, jövendöléseiket mennyiben tarthatjuk igazaknak? Könyvünk röviden, tömören ismerteti mindazon tudnivalókat, amelyek a próféciák és jövendölések csodálatos világában való helyes tájékozódáshoz, eligazodáshoz és a prófétálások és jövendölések helyes megértéséhez szükségesek.


  • 8,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Vajon miért hagyott annyi bárgyú jelet maga mögött a halott férfi, mikor egy Post-it cédula is megtette volna? Mi az igazság az ijesztően fenyegető szimbólum, a kiadók köre mögött? Létezik valaki, aki szerint megírták azt a művet, amely értelmetlenné tesz minden más könyvet… Ez a könyv Az Asti Spumante-kód, mely új fejezetet nyit az összeesküvés-elméleteket boncolgató könyvek történetében. (A nagy sikerű Da Vinci-kód paródiája.)


  • 13,00 lei
     új 2 munkanap 
  • 18,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    “Ebben a könyvben Őszentsége, a Dalai Láma által 1973-ban, első nyugati útján adott tanítások szerepelnek, melyekből megtudhatjuk, hogy minden egyes lény az élete során hatalmas, egyetemes felelősséggel tartozik az emberei társadalom iránt, s emellett komoly, útmutató jellegű tanításokat kaphatunk a jelenlegi világ jobb megértéséhez.
    A tanítások magyar nyelvre történő fordítására, valamint jelen kötet kiadására abban a jeles esztendőben kerül sor, amelynek július havában, a hatodik napon Őszentsége, a Dalai Láma betöltötte hetvenedik évét. Ezen esemény ösztönözte a Milarepa Tibeti Kulturális Központot, valamint a Trajan Könyvesműhelyt arra, hogy együttműködve megjelentesse e tanításokat, így kívánva hosszú életet Őszentségének, Tibet Dalai Lámájának.” (Lopon Choegyal Tenzin, a Milarepa Tibeti Kulturális Központ igazgatója)


  • 29,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A jól bevált módszer segítségével tegye egyszerűbbé az életét, duplázza meg a jövedelmét, érje el a céljait “Brian Tracy elsöprő erejű tanácsokkal és világosan érthető éleselméjűséggel nyújtja át nekünk a magánéleti és szakmai siker tudományos pontosságú, ugyanakkor gyakorlatias mintáját.” -Edwin J. Feulner, bölcsészdoktor; a The Heritage Foundation elnöke. Ebből a könyvből olyan gyakorlatban alkalmazható, kipróbált, hatékony módszert ismer meg az olvasó, melyet az élete minden területén alkalmazhat, hogy könnyebben és gyorsabban érjen el jobb eredményeket, mint valaha is lehetségesnek gondolta volna. Ahhoz, hogy végül sikert arassunk, megrögzötten kell összpontosítanunk arra az egy kritikus tevékenységre, amely a cél eléréséhez vezet. Meg kell határoznunk a gyújtópontot – a legfontosabb dolgot, amit az adott időben tehetünk, hogy az életünk bármely területén a maximális eredményt érjük el. Alapvetően meg akarja növelni a jövedelmét? Javítani akarja a kapcsolatait? Több szabadidőt akar? Alkalmazza Brian Tracy Gyújtópont módszerét, és hamarosan minden cselekedete – minden ébren töltött pillanat – pozitív változást hoz, és olyan magasra juttatja, amiről álmodni sem mert! “Késlekedés nélkül olvassa el ezt a könyvet, és megtudja, hogyan kétszerezheti meg egyszerre a jövedelmét és a szabadidejét.” Ha Ön néhány kulcstevékenységet állít az intelligenciája és képességei fókuszába, és azokra összpontosít, sokkal többet képes teljesíteni, jóval kevesebb idő alatt, mint az átlagemberek. Bármely helyzetben ki tudja választani a leglényegesebb elemet, ez képessé teszi rá, hogy bármely törekvésében kivételes szintet valósítson meg. Lehet, hogy többet keres, és jobban teszi a dolgát, mint korábban valaha is. Mégis gyakran érzi, hogy elmerül a munkahelyi és magánéleti követelmények mocsarában. Talán keményebben dolgozik, mint valaha, mégis egyre kevesebb élvezetet és kielégülést talál abban, amit csinál. Ez a könyv megadja a megoldást a mai modern élet elkerülhetetlen kihívásaira.


  • 11,00 lei
     új 2 munkanap 

    Aineiász kölyök még, amikor fény derül származása titkára, s akkor tudja meg azt is, hogy édesapja nagy hatalmú városfejedelem, rokonsága pedig Trójában uralkodik. A kisfiú sudár ifjúvá serdül, sőt nemcsak szép és nemes szívű férfi, hanem messze földön híres vitéz is; az istenek őt szemelik ki arra, hogy megmentse a trójaiakat a győztes görögök gyilkos dühétől. Hosszú vándorútja során elvetődik Karthágóba, ahol Dídó királynő halálosan beleszeret. Hogyan sikerül megszöknie a hatalomféltő asszony székvárosából, milyen hányattatások, véres ütközetek és ostromok után telepedhet meg Itáliában, az ígéret földjén? Erről szól ez a meghatóan szép és lenyűgözően érdekes regény.


  • 12,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Az ​idealista, ügybuzgó és kissé hipochonder Samantha Joyce roppant nagy nyüzsiben él. Heti hetven órát dolgozik azon, hogy a legújabb társadalombiztosítási reformtörvény legkisebb részlete is a helyére kerüljön, közben mindenféle tökéletesen jelentéktelen eseményt megünnepel, mint amilyen A Partridge család című szappanopera utolsó adásának huszonkilencedik évfordulója és egyéb amerikai abszurdumok. Érthető, hogy a szerelemre már alig jut ideje. Legalábbis addig, amíg véletlenségből meg nem ismerkedik Aaron Driverrel, az egyik rivális szenátor szívdöglesztően jóképű beszédírójával. Kristin Gore, aki nem utolsó sorban Al Gore leánya, ennél fogva töviről-hegyire ismeri Washington kulisszatitkait éles kritikával és remek humorral ábrázolja az amerikai politikai élet visszásságait. Első regénye lenyűgözően izgalmas és mulatságos olvasmány, amelynek szeretetreméltó hősnője amerikai és magyar pártállástól egyaránt függetlenül elbűvöli az olvasót. A magyar olvasó Kristin Gore és hősnője, Samantha Joyce segítségével bepillantást nyerhet az amerikai legfelsőbb politika kulisszái mögé. Sammy egy olyan világban téblábol, amely számunkra is ismerősnek tűnik, és a könyv azzal a megnyugtató /?/ érzéssel tölthet el minket, hogy a világ vezető demokráciája sem mentes a bőszítő és nevetséges anomáliáktól, és egy egyedálló, boldogságra és sikerre áhítozó fiatal nő élete ott sem fenékig tejfel.


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • Akció!
    29,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Ismeritek ezt a kutyát? Nem? Pedig ő nem más, mint Pif! Meglepően okos kutya: tud a hátsó lábán járni, beszélni, sőt olvasni is tud. Írni is, bár az rosszabbul megy neki. Pif egy jószívű csibész. Ebben a könyvben megismeritek Pif csínytevéseit, kalandjait és a vele történt mulatságosnál mulatságosabb történeteket. Pif kalandjai néha vidámak, néha kicsit szomorúak, de a végén mindig minden jóra fordul.


  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 8,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    D’Arzipazzi herceg nem érte be azokkal a testi és szellemi élvezetekkel, amelyeket a XVIII. század kínálhatott egy nagy műveltségű sienai főúrnak. Megérezvén a halál közelségét, úgy elborzasztotta a korhoz kötött földi ésszel fölfoghatatlan túlvilági lét, hogy könnyű szívvel föláldozta örök nyugalmát, mert szűnni nem akaró kíváncsiság űzte tovább, sehogy sem tudott elszakadni a változékony világ múló szenzációitól. Szerződést kötött egy ördögi festővel, aki olyan portrét készített róla, amelybe halála pillanatában átköltözött a modell tudata. Mozdulatlan, néma szemlélőként is hányatott élete volt a halálát követő két évszázadban. Egy pápai követ Varsóba vitte, majd az országát vesztett utolsó lengyel királynak ajándékozta. A herceg hol a biliárdszalonból, hol a varsói bordélyház rulettasztala fölül, hol egy ősi nemesi fészekből vagy a polgári élet szentélyéből próbál értelmes egészet teremteni az abszurditásában is oly költői lengyel történelem bizonyos töredékeiből, amelyek eljutottak hozzá. Már Napóleont sem tudta beilleszteni a Bourbon-dinasztiába, mint ahogy a łódŸi gyárkéményeket is képtelen volt összeegyeztetni azzal, amit a XVIII. században tanult az építészetről. Hatvan évvel később, egy varsói szocreál festő műtermében pedig elégedetten állapította meg, hogy – bár ilyen pusztító háború után okkal tarthatott attól, hogy eluralkodik a művészetben a groteszk deformáció – a kor legkiválóbb művészei nem okoztak csalódást, mert csalhatatlan ösztönnel tértek vissza a mimézis és az idealizált ábrázolás legnemesebb hagyományaihoz. Andrzej Bart a lengyel irodalom sajátos, rejtőzködő egyénisége, kerüli a kapcsolatot a médiával. Műve a mágikus fikció keltette különös hangulat mellett attól egyedi, hogy olyan kívülálló szemével mutatja be a lengyel történelem e korszakát, aki nem hallott a lengyel nemzeti ideológiáról és a romantikus történetfilozófiáról. Minden, ami eddig oly ismerősnek tűnt, most egész más megvilágításba kerül.


  • Akció!
    45,00 lei 29,00 lei
     új 2 munkanap 
  • Akció!
    29,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Praktikus, mindenre kiterjedő útmutató a gyermek kiválasztási rendszeréhez: hogyan működik, mi romolhat el, és vajon milyen hatással van ez az ön életére? Mindent megtalál, amire valaha is kíváncsi volt – sőt még annál is többet – arról, hogy miként kell a gyereket pelenkázni, és hogyan kell aztán a pelustól megszabadulni. – Több tucat ötletet, a valós élet problémáira adott válaszokat és különféle módszereket ajánl a könyv, melyek segítik a gyermeket abban, hogy megtanulja kontrollálni a széklet- és vizeletkiválasztást. – Gyakorlatias, megvalósítható és sikeres szoktatási stratégiákat talál, melyek segítenek, hogy ez az időszak stresszmentesen teljen el. – Információt szerezhet arról is, hogy hogyan lehet felismerni és kezelni a húgyhólyag, illetve a belek működésének akár fizikai, akár pszichés problémáit. – Alison Mackonochie jó hírű szerző, három gyermek édesanyja. Tagja az Egészségügyi Újságírók Szövetségének és az Egészségügyi Írók Egyesületének, és számtalan könyvet írt a terhességről, valamint a gyermekápolásról.


  • 29,00 lei
     új 2 munkanap 

    “Ez képtelenség, én nem lehetek özvegy! Hisz az özvegyek szarukeretes szemüveget és molyirtó szagú kardigánt hordanak, ráncos a bőrük, Inci néni vagy Manci névre hallgatnak, és hetente egyszer összejönnek szintén özvegy barátnőikkel kártyázni. Én pedig még csak harminchat éves vagyok!” – mondja Sophie, akinek a férje rákban halt meg. A gyász első hónapjaiban Sophie képtelen reggel kikelni az ágyból, nekitolat a garázsajtónak, kilószám eszi a csokis kekszet, és hagyja eluralkodni magán a depressziót. A hiány pótolhatatlan, és semmi sem lehet már ugyanaz, mint volt. De az élet megy tovább. Ahhoz, hogy Sophie visszataláljon régi önmagához, gyökeresen változtatnia kell az életén. Sophie-t megszeretjük már az első oldalakon. De képtelenség is lenne nem szeretni ezt az “özvegy Bridget Jones”-t, aki kiborulva, fürdőköpenyben és rózsaszín nyuszis papucsban megy be dolgozni, és miközben mélyen gyászolja a férjét, próbál talpra állni, új életet kezdeni, új helyen, új emberekkel, új munkával. A finom öniróniával és fergeteges humorral átszőtt regény mélyen emberi oldalról, sallangmentesen járja körül a halál, a veszteség és a talpraállás témáját. A szívszorító, ugyanakkor humort sem nélkülöző regény az bizonyítja, hogy lehet még újat mondani a gyászról, a fájdalomról és a szeretet erejéről. Csak másképp.


  • Akció!
    29,00 lei 15,00 lei
     új 2 munkanap 

    Praktikus, mindenre kiterjedő útmutató a gyermek kiválasztási rendszeréhez: hogyan működik, mi romolhat el, és vajon milyen hatással van ez az ön életére? Mindent megtalál, amire valaha is kíváncsi volt – sőt még annál is többet – arról, hogy miként kell a gyereket pelenkázni, és hogyan kell aztán a pelustól megszabadulni. – Több tucat ötletet, a valós élet problémáira adott válaszokat és különféle módszereket ajánl a könyv, melyek segítik a gyermeket abban, hogy megtanulja kontrollálni a széklet- és vizeletkiválasztást. – Gyakorlatias, megvalósítható és sikeres szoktatási stratégiákat talál, melyek segítenek, hogy ez az időszak stresszmentesen teljen el. – Információt szerezhet arról is, hogy hogyan lehet felismerni és kezelni a húgyhólyag, illetve a belek működésének akár fizikai, akár pszichés problémáit. – Alison Mackonochie jó hírű szerző, három gyermek édesanyja. Tagja az Egészségügyi Újságírók Szövetségének és az Egészségügyi Írók Egyesületének, és számtalan könyvet írt a terhességről, valamint a gyermekápolásról.


  • 19,00 lei
     új 2 munkanap 

    A 60-as évek Amerikája, a Ku-Klux-Klan kegyetlenségei, Martin Luther King harca a feketék jogaiért és egy mindent elsöprő szerelem. A fiatal fekete Audrey Jakson beleszeret Edwardba, Martin Luther King közvetlen munkatársába, aki azért érkezik a városba, hogy békés tiltakozó akciókkal hívja fel a figyelmet a Birminghamban élő feketék tarthatatlan helyzetére.Audrey hosszas gondolkodás után, kezdeti félelmeit legyőzve és szülei parancsának ellenszegülve csatlakozik a mozgalomhoz és részt vesz az azóta legendássá vált tüntetéseken, ahol a hatóságok kegyetlen eszközökkel szállnak szembe a szabadságharcosokkal. De Audrey hisz az igazság győzelmében és a szerelem erejében. Birmingham (Alabama), 1963


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Zsírégető diéta – Heti három kilót fogyhat

    Zsírégetők – az ideális karcsúsítók
    Zsírégetőknek hívják azokat a csodaszereket, melyek valósággal olvasztják a zsírpárnákat. Sok élelmiszerben megtalálhatók azok az építőkövek, amelyekre a szervezetnek szüksége van a zsírtartalékok feloldásához. Ebből a könyvből megtudhatja, mely táplálékok tartalmaznak zsírégetőket.

    A hatásos háromhetes fogyókúra
    Ez a diéta egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít, több mint 100 zsírégető recepttel. Hetente legalább három kilótól szabadulhat meg!

    A kalóriaszámlálás kiment a divatból

    Akár háromhetes fogyókúránkat, akár a hétvégi diétát vagy a salaktalanító napokat választja, mindegyik receptben találhatók zsírégetők. Így a kilók maguktól olvadnak le, és szinte semmi jelentősége sincs annak, hogy Ön 100 kalóriával többet vagy kevesebbet evett-e.