• Minimum 30,00 RON kell vásárólnia!
Kosár megtekintése “Fejfájás” a kosárba helyezve

  • 9,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Macskánk nagyszerű és mégis független társunk. Szüksége van szeretetünkre és gondoskodásunkra, hogy hosszú és bol¬dog élete legyen. Dávid Alderton képekkel bőven illusztrált könyvével átfogó segítséget nyújt és állatorvosi szakértő taná¬csokkal kiegészítve útmutatást ad ahhoz, hogyan tudunk ked¬ves barátunknak hosszú, békés és boldog életet biztosítani.
    A könyv lépésről lépésre megtanít minket az elsősegély¬nyújtásra és a nélkülözhetetlen teendőkre, melyekkel bajba került barátunkon segíteni tudunk a kölykök mesterséges táplálásától kezdve az égési sérülések ellátásáig.
    120 oldal -30 000 szó Közel 60 illusztráció – Több mint 120 színes fénykép


  • 19,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    „ Képzeld csak el, egy gépjárműnek közel 14 ezer különböző alkatrésze van. Ha ezek mindegyike egységben látja el a feladatát, akkor zökkenő nélkül kellemesen utazhatunk célunk felé. Hasonlóképpen ha egész lényed Istennel egyesül, boldog vagy és örülni fogsz annak is, ha sikereidből mások is részesülnek.”

    „Több mint húsz éve tanulmányozom az emberi szellem és lélek felosztásának és szétválasztásának témáját. Hosszú ideig csak igen kevés anyagot találtam a Szentíráson kívül kutatásomhoz, az utóbbi időkben azonban sok cikk, írás, Sőt egész könyvek jelentek meg a témáról.”


  • 12,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A világ egyik legnépszerűbb és legkedveltebb színésze, számos nagysikerű klasszikus film főszereplője Kirk Douglas, az utóbbi években új oldaláról is kezd világhíressé válni. Íróként az Aki lepaktált az ördöggel című könyvével debütált, most pedig megírta annak folytatását Aki után nem jön más címmel. az amerikai sajtó kritikai visszhangja a legkiválóbb jelzőkkel illette az új könyvét is, kiemelve Douglas “ösztönös történetmondói tehetségét”. A lebilincselően izgalmas, hihetetlen szerkezeti bravúrokkal megoldott “love story” még a legkényesebb irodalmi ízlésű olvasónak is nagy élményt jelent.


  • 8,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Három testvér életét meséli el ez a regény, akik napjaink Amerikájának egyik szegényes, vidéki lakásában elhatározzák: változtatnak életükön, s megpróbálnak nagy vagyont és hírnevet szerezni maguknak. Adottságaik megvannak a sikerhez, mert a két lánytestvér gyönyörű és ravasz, a fiú pedig okos és mindenre elszánt.. A tőzsdén, zártkörű klubokon, ágyakon és bíróságokon át vezet az út fel a magasba, a hatalom és a pénzvilág csúcsára, ahol aztán elmondhatják: nekik minden sikerült.


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A zodiákus jegyek szerelmi titkai


  • 9,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Amikor Guy de Savigny, a franciaországi Cognac környékén lévő birtokok örököse tudomást szerez egy apró karibi szigeten remeteként élő német férfiról, azonnal felkelti érdeklődését. lehetségese, hogy ez az ember az, aki náci tábornokként pusztulásba sodorta a családját? Guy elszánt, bíróság elé akarja állítani, angol származású anyja, Kathyrn tiltakozása ellenére, aki szerint a múlt titkait jobb rejtve hagyni…
    Guy nem tudhatja, milyen hatással lesz Lillire, von Rheinhardt lányára, ha leleplezi az apját. Lilli a kulcs von Rheimhardthoz, de képes-e Guy lerombolni a lány imádott apjába vetett hitét? És kit illet az Éden örökség – és milyen árat hajlandók fizetni ezért?


  • 9,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Egy svájci leánynevelő intézetben találkozik a háború után négy kamaszlány. Pagan, Kate, Maxine és Judy örök barátságot kötnek, megfogadják, hogy jóban-rosszban összetartanak. Valóban problémákon bővelkedő életük során mindig egymás segítségére sietnek, s végül negyvenéves korukra valamennyien révbe érnek, boldogok, sikeresek, köztiszteletben állnak. Egy nap legnagyobb meglepetésükre New Yorkban futnak össze egy szálloda luxuslakosztályában. Lili, a gyönyörű híres-hírhedt filmsztár hívta meg őket. A hölgyeknek fogalmuk sincs mit akarhat tőlük, mert bár valamennyien kapcsolatba kerültek már a lánnyal, az élmény a legkevésbé sem volt kellemes. Lili belép a szobába, s felteszi a megdöbbentő kérdést: „Na jó, vén kurvák, melyikőtök az anyám?”


  • 10,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Ártatlan, gyönyörű fehér lány a családi ültetvényen, idill a mesés karibi szigeten, de a hősnő, Teresa Francis kiűzetik az Édenkertből, hogy oda csak meghalni térjen vissza. Házassága a vagyonos amerikaival a vezeklése; bár menekülne attól, amitől úgysem szabadulhat: a titkokkal teli, kitörölhetetlen múlt kísértetétől. A csodás szigetet, ahol immár Teresa fiai élik saját, különös életüket, forradalmak, gyilkosságok, rendszerváltozás dúlja fel.
    Belva Plain kiváló elbeszélő, mestere a jellemábrázolásnak, nyitott szemmel és szívvel él a mai, változó világunkban.


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

  • 12,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 12,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Jake ​​Harrow, New York-i rendőrnyomozó egyik reggel tragikus telefont kap illinois-i kollégájától, Rourke hadnagytól Skokie városából: bátyja, Roger öngyilkosságot követett el, miután feleségét és két gyermekét bestiális kegyetlenséggel megkínozta, majd megölte. Jake egyetlen pillanatig sem hisz fivére bűnösségében, habár neki magának is be kell látnia: a hátrahagyott búcsúlevél minden kétséget kizáróan Roger kézírása, idegenkezűségnek pedig az egész házban semmi nyoma. Csakhogy – teszi fel a skokie-i rendőröknek a kérdést –, ha Roger valóban családirtásra adta volna a fejét, ugyan miért kegyelmezett volna meg annak a néhány hete örökbe fogadott, súlyos skizoid betegségben szenvedő, hatéves, fekete bőrű kisfiúnak, Winston Churchillnek, aki mindenesetre felettébb különös lakhelyet választott magának a házban? Az emeleti folyosó gardróbszekrényében alszik ugyanis minden éjszaka. A magyarázat Jake számára világos. A gyilkos nem Roger volt, hanem valaki más, aki viszont nem tudott a fekete kisfiú létezéséről, mert álmában sem jutott volna eszébe, hogy a gardróbban is keressen valakit. A kisfiú viszont nyilvánvalóan nemcsak tanúja lett az elmondhatatlanul szörnyű gyilkosságnak, hanem a saját szemével látta magát a gyilkost is. Csakhogy a kis Winston betegsége az autizmus. Jóllehet nem néma, képtelen kommunikálni, vagyis megszólalni, beszélni. A szadista családgyilkos pedig – hasonló körülmények között – újabb mészárlást követ el. És nyomok, árulkodó jelek ezúttal sem maradnak utána… A hivatalos nyomozás ismét egy családfő öngyilkosságát és családirtását állapítja meg. Jake Harrow ekkor – noha máskülönben kábítószerügyekkel foglalkozik – maga veszi kézbe a nyomozást. A saját szakállára. És felettesei határozott tilalma ellenére. Egy aprócska jelből ugyanis rádöbben arra, hogy a gyilkos alighanem a nyomozótestülethez tartozik.-


  • 19,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 7,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    „Hirtelen ​egy nőt pillantok meg, aki fut felém, úgyhogy én is elkezdek futni őfelé, mert ilyenkor mindig van egy esély a százhoz (vagy az ezerhez, vagy a millióhoz), hogy eldöntötte, te vagy álmai lovagja, és a karjaidba veti magát. De nem tárom szét annyira a karjaimat, hogy kínos helyzetbe kerüljek, ha a nő olyasvalakihez futna, aki a hátam mögött jön, vagy csak úgy futna cél nélkül. Többnyire így szokott lenni. Jobban mondva mindig így szokott lenni.” Jeremy Acipodhilus huszonkilenc éves fiatalember. Nem túl szép, nem túl okos, nem sikeres, tulajdonképpen hétköznapibb figura nincs még egy a világon. Egy nap, legnagyobb megdöbbenésére, gyönyörű nő szólítja meg a kávézóban. Lady Henrietta festő, férfiakról készít aktképeket a Playgirl számára. Arra kéri Jeremyt, álljon modellt neki. A férfi beleegyezik, abban a reményben, hogy megtörténik a csoda, és a festőnő beleszeret. Ám ehelyett Henrietta lánya, a tizenegy éves, meglehetősen rámenős Sara kezd túlzott érdeklődést mutatni iránta… „Filipacchi első regénye a meglepetések és váratlan helyzetek tárháza. Játékos, mulatságos, megdöbbentő, elgondolkoztató, tökéletes újszerű és eredeti.” New Woman


  • 7,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A ​gyermekgyógyász főorvosnő népszerű stílusú, ismeretterjesztő szemléletű könyve kettős céllal íródott: egyfelől lelkileg fölkészíti és gyakorlatiasan eligazítja a szülőket, hogy életritmusukat, napirendjüket át kell alakítaniuk, ha megérkezett az újszülött, másfelől segít a gyermeksírásban rejlő „üzenet” megfejtésében. A sírás ugyanis majd’ minden esetben fontos üzenetet (többnyire panaszt) hordoz. Ezt részint ajánlatos meg- fejtenie az édesanyának, hogy megszüntethesse a panasz okát, részint meg – bizonyos határon belül – túlzott jelentőséget sem szabad tulajdonítani a sírásnak. Egyszóval a szülői, gondozói magatartási szélsőségek (túlzottan aggodalmas, illetve nemtörődöm) közötti helyes arányok kialakítására tanít a könyv. A szerző károsnak és haszontalannak tartja, ha a szülők a csecsemő legkisebb nyikkanására is rémülten kapkodni kezdenek, és folyvást bajra, betegségekre gyanakodnak, inkább az indokolt sírással összefüggő tennivalókra és fogásokra tanít. A szülői szemléletre és attitűdökre, illetve a kicsinyekkel való bánásmódra egyaránt figyelemmel levő, olvasmányos, hasznos könyv – minden édesanyának, gondozónőnek a figyelmére érdemes.


  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Barátkozzék ​meg a gondolattal, hogy van valami megfoghatatlan a világunkban, hogy a misztériumok, a lidérces álmok és a csodás események alapjában véve mindennaposak, és hogy a megfoghatatlan bármelyikünkkel megeshet, mint derült égből a villámcsapás. Az ismeretlen ott vár ránk a legközelelbbi utcasarkon a tengerek mélyén vagy a világmindenségben…
    A szerző, aki magas fokú kombinációs készséggel rendelkezik, tárgyilagosan és éleselméjűen vezeti végig elemzéseit, melyeknek során az egymástól elszigetelt jelenségek egy magasabb szintű egységbe rendeződnek. Felfejti a tényszerűen megmagyarázhatatlan események körül szövődő mítoszokat és babonákat, és izgalmas szellemi kalandba vonja be az olvasót. A bemutatott jelenségek skálája az emberi agy titkaitól a léleknek az elemek, a tér és az idő feletti hatalmáig, az anyag emlékezőképességétől a jövőbe látásig, a titokzatos öngyulladásoktól a gömbvillámig, az épen maradó halottaktól a nyugalmat nem lelőkig, a megmagyarázhatatlan túlvilági üzenetektől a halhatatlanság tudományos bizonyításáig, egyes személyek eltűnésétől egész hadosztályok szertefoszlásáig a levegőben, a felhőkben tanyázó rémektől az egész földgolyót benépesítő láthatatlan fantomokig, a teremtés ésszel felfoghatatlan összefüggéseitől a mesebeli állatokig a szörnyekig, egy másik világ élőlényeitől a mondabeli alakokig, a rejtett erőktől a bioneregiáig, a szerencsehozó tárgyaktól az átkok titokzatos hatalmáig terjed…
    Mindezekről világos áttekintést szerezhet a könyvből, megtapasztalhatja, miként működnek az előérzetek, és mit tart a tudomány megmagyarázhatatlan jelenségnek. Sokat megtudhat a nem magától értetődő evidenciájáról, a pszí-kutatás titkairól Keleten és Nyugaton, a paradoxonokról és a létező lehetetlenségekről. Ismereteket nyerhet az olyan tünemények tudományos megközelítéséről, mint a haleső vagy a poltergeist, ámulhat olyan eseményeken, amelyek ma még hihetetlennek látszanak…


  • 9,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Karen Nevitt, kiszabadulván boldogtalan házasságából, régis-régi ruhákkal kezd foglalkozni. Kis üzlete felvirágzik: az élet végre Karen számára is újra szép. De valahogy különös események történnek az ódon kelmék között. A rettenet fokozódik, amint Karen előtt feltárul a selymek döbbenetes titka, a titok, amely nemcsak a fiatalasszony nehezen megszerzett anyagi függetlenségét, de immár puszta létét is veszélyezteti…


  • 8,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Csaknem négy évtizeden át titkolta Winnie Louie, a lánya, Pearl elől élete valóságát, rejtélyét. Ám akkor egy nap kényszerítve érzi magát, hogy megtörje hallgatását. Félve kezdi mesélni ifjúságának bűvöleteit és borzalmait Kínában, első szerelmének rémséges csalódásáról, a háború zűrzavaráról, nem utolsó sorban pedig a Konyha- és Tűzistenről, s ennek asszonyáról. A véres mult… a látszólag oly könnyed, alapjában léha, érzéketlen férj, Ven Fu, akit elhagy, hogy a rokonszenves Jimmy Louie oldalán találja meg a balsorsával kiérdemelt boldogságot…


  • 7,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    1944 – valahol Olaszországban… Joey, a fiatal amerikai felderítő megbabonázva bámulja a fennsíkon füstölgő hatalmas repülő szerkezet roncsait. Most értette csak meg, hogy mitől bolondulhatott meg az iránytűjük, és miért nem működött már napok óta az adóvevőjük. A jármű ugyan hasonlított a kedvenc sci-fi lapjaiban látható idegen űrhajókra, de józan ésszel csak arra gondolhatott, hogy ez a németek új csodafegyvere. Nem sejtette, hogy néhány kilométerrel távolabb, egy német kommandóegység fogságban tartja a jármű egyetlen életben maradt utasát, és már a Führert várják, aki személyesen akarja megtekinteni a világűrből érkezett látogatót… A történet mesterien ötvözi a háborús és a fantasztikus elemeket, s mindezt még fanyar humorral is fűszerezi.