• Minimum 30,00 RON kell vásárólnia!
Kosár megtekintése “Hogyan óvjuk állataink egészségét” a kosárba helyezve

  • 6,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Ez a bevetés valóban megtörtént. Sikerétől függött a második világháború sorsát végleg megfordító partraszállás Franciaországban. De a repülők ezt nem tudták. Az angol Királyi Légierő 633-as, elit századának pilótái kinevették volna, aki hősnek nevezi őket. Tették a kötelességüket. Grenville századparancsnok fütyült az életére, annál inkább törődött társai sorsával; a nagydarab Gillibrandot el-elragadta szenvedélyes természete; Bertman, a norvég összekötő tán még náluk is bátrabb volt. Maisie és Hilde rettegtek értük, a kikapós Valerie-nek viszont a háború férfitársaságot jelentett. Egy hideg, tavaszi reggelen aztán felszálltak a Mosquitók. Megkezdődött a küldetés, hogy nagyszerű emberek élete árán megváltoztassa a háború menetét.


  • 6,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Harran tudta, nem habozhat. A légnyomás levitte a sapkáját, olyan közel jártak a fejéhez a golyók. A helikopter csaknem helyben állt, kissé balra-jobbra ringott. Soha nem lesz jobb alkalom.
    Az ujja a kioldón lapult. Csak egy kis mozdulat kell. Szeme elé rántotta a célzót. A gömb és a kereszt… Összepontosított, kizárt magából minden egyéb gondolat. Ugyanakkor tisztában volt vele, sietnie kell, hisz nincs már idő. Az egész így sem tartott tovább két másodpercnél, de számára ez a röpke idő rettentő hosszúnak tűnt. Végre a célkereszt a Twinstar vezetőfülkéjének első, üveges részére került, és akkor nem várt tovább.
    A parton állók egy pillanatig azt hitték, hogy új nap keletkezett az égen…


  • 12,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Mire ​való egy babalexikon? Hiszen a kisbaba nem is tud olvasni! – gondolhatná az ember. De a szülei tudnak és azt is pontosan tudják, mit várnak az ilyen könyvtől. Ez a könyv ugyanis olyan szaklexikon, amely a csecsemőkkel és kisgyermekekkel kapcsolatos összes kérdést szakmailag magas színvonalon, érthető stílusban, könnyen áttekinthető formában tárgyalja.
    A szülők szerencsésen túl vannak a gyermekvárás és a szülés izgalmain, de hogyan tovább? Sok szülő elfogódottan néz szembe az új kötelességekkel és feladatokkal, sok kérdésükre azonnali válaszra volna szükségük. Ebben szeretne segíteni a Babalexikon: az olvasók magas eligazítást kaphatnak betűrendbe szedve. A könyv szakmai és tudományos igényességgel, de egyúttal közérthető formában és nyelven tárgyalja valamennyi problémakört. Szerepel itt többek között a gondozás és táplálás összes kérdése, a szoptatás, a növekedés és fejlődés, a csecsemő és a kisgyermek betegségei, a védőoltások, az utazással, játékkal, neveléssel, az ésszerű gyógyszereléssel s a jól bevált természetes eljárásokkal kapcsolatos tanácsok.
    A csecsemő és a kisgyermek mindennapi életében hasznos szabályok és ötletek sokoldalú gyakorlati segítséget nyújtanak.
    Az egyes címszavak megválasztását a szerző több évtizedes gyermekgyógyászati gyakorlatára alapozta. Ennek következtében egyetlen olyan jelentékeny kérdés sem maradt ki, amelyet a szülők az orvosnak vagy egyéb egészségügyi szakembernek fel szoktak tenni. A könyvben szereplő tanácsok elsősorban azokra a helyzetekre vonatkoznak, amelyekben a szülő önállóan jár el, de tekintettel voltunk arra is, hogy bizonyos dolgokban a szülő már a gyermekorvos vagy a családi orvos segítségére van utalva


  • 6,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    “A víz melegnek tűnt, körülölelt, amikor beleereszkedtem. Nem csaptam zajt, csak a fejem volt kinn, úgy úsztam… addigra kimerültek a terroristák, vagy új őrt kellett állítaniuk. Aki álmából ébredt és álmos, az kevésbé figyelmes…”


  • 8,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 10,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 8,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    A ​csillogó, fekete szemű Annalise nem gondolta, hogy éppen abba a férfiba fog vadul beleszeretni, akit az apja, William lelkész gyámjául kijelölt. Nem a köztük lévő korkülönbség volt riasztó. A harmincas éveiben járó Derek Clavell ezredes fantasztikus férfi volt, a nők rajongott bálványa. De hogyan is reménykedhetett az egyszerű kislány abban, hogy egy angol arisztokrata hitvese legyen. Annalise véget kívánt vetni a kapcsolatnak, ám Derek Clavell-t nem tarthatta vissza rang és büszkeség; a lány nyomába eredt.
    A két szerelmes fantasztikus elszakadásai és egymásra találásai a 19. század egzotikus Indiába röppentik az olvasót. A királynő kedvenc gyarmatán éppen megingani látszik az angol uralom. A bennszülött katonák, a szipolyok véres leszámolásba fognak. Hőseink érzelmeik útját követve, véletlen keverednek bele az eseményekbe.
    Szerelem és hősiesség, kalandok, erő és szépség lenyűgöző karneválja az India ébenje. Feledhetetlen sikerregény, hősei az olvasó szívébe lopják magukat.
    Külön érdekesség, hogy a népszerű angol írónő könyve: a szórakoztató mese, az izgalmas, feszült jelenetek mind valós történelmi eseményeken alapulnak.


  • 7,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    -Orgia, szünet nélkül; ez az életem – mondja Joe Crown, a szegény brooklyni srác, aki mindenáron író akar lenni. Fölverekszi magát a nyomorból, bejut a New York-i gengszterek és a nagymenő prostituáltak köreibe, belekóstol a csábító hollywoodi csillogásba és az európai dolce vitába egyaránt. De a benne élő elementáris vágya az igazi szerelem és szeretet után semmi sem képes csillapítani. Ez a vágy hajtja őt a hollywoodi filmgyáros mindenható feleségéhez… egy egzotikus, vadul érzéki néger szépséghez… egy olasz hercegnőhöz, aki legvadabb vágyaiban sem ismer határokat… s végül Laurához, élete nagy ajándékához, akit a vad lázadó harcos Joe Crown mindennél és mindenkinél jobban szeret. „Szellemes, cinikus, izgató – remek!” – írta a regényről a Los Angeles Times kritikusa. Szóról szóra így van.


  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Járnak a kisgyerekek a Góliátok világában, nézik magukat a tükörben és nem tudják, ki néz vissza rájuk. Tudatlanok a mindent tudók között, gügyögök a remekül beszélők között, és nem ismerik a felnőttek életének rendszerét, szabályait, amelyeket előbb-utóbb mégiscsak el kell sajátítaniuk. Az idősebb nemzedék tagjai azt mondják: gyerekek ők, gyönge, védelemre szoruló, tudatlan élőlények. Akiknek minden lépésére vigyázni kell. De hogyan? Erre a nehéz kérdésre válaszol a kiváló svéd klinikai pszichológus, Michael Ben-Menachem könyve.


  • 10,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 
  • 13,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

  • 15,00 lei
     Antikvár 2 munkanap 

    Sant Darshan Singh – hívei szerint – a legnagyobb szellemi Mesterek közül való, s avatott művelője az isteni misztikus költészetnek. E kötet nagyrészt tanítványaival folytatott beszélgetéseit tartalmazza, egyszerű, érthető és élvezetes formában, szemléletes példákkal fűszerezve. Foglalkozik a természetben fellelhető misztikus szimbólumokkal, a lélek és a Lélek Fölötti fogalmával, a Teremtő iránti szeretet fontosságával a mindennapi életben, például a házasságban és a gyermeknevelésben, és sajátos nézőpontból világít rá a kábítószerek hatására vagy a művészetekre. Megismertet a spirituális törvényekkel (karma, fizikai halál, lélekvándorlás), a jellemformálással (türelem és kitartás, szerénység), a misztikus szeretettel (a Mester isteni pillantásával és az elválás fájdalmával), a szeretetteljes gondolatok és az elmélyülés jelentőségével. Sant Darshan Singh értékes útmutatásainak széles skálája, sokszínűsége megindítja, s fölemeli minden őszinte, igazság után kutató ember szívét.